reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja mu dam sabotaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
nie ma to jak znajomosci.
Paulinie sie konczy orzeczenie w maju i musze skladac nakomisje,ale potrzebna jest opinia psychologa nowa.u na s w poradni trzeba 2-3mieisace czekac wiec sie spoznilam.ale zadzownilamdo Centrum zdrowia dziecka do psycholog i nas wciasnela na wtorek:-):-):-) tzn mam dzwonic w poniedzialek bo mzo ena podstawie wczesniejszych wizyt napisze opinie bez naszego udzialu,szczerze to bym wolala bo jutro do centrum i 19maja znowu

reklama
i nadal nie moge wlaczyc opery.tzm wlaczam ale jak tylko wlaze na BB to sie wylacza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i musze na tym IE dzialac atak go nie lubie!!!!!!!!!!!! nie ,oge miec kilku stron jednoczesnie otworznych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
IE się używa jak chcesz mieć atak hakera na kompie. Ściągnij sobie Firefoxa albo inną przeglądarkę ale nie używaj tego badziewia microsoftu IE. Ja z tego nigdy nie korzystam, bo z doświadczenia wiem że jeśli masz IE włączone to można bardzo łatwo się włamać, zebrać kody dostępu i zrobić bur*del w kompie. Jestem informatykiem i wiem że można to bardzo łatwo zrobić z poziomu nawet notatnika :sorry2:

Na 14 umówiłam się z Joanna na spacer - ale zapowiedziałą że przyjdzie z książką :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mój piotrek jak mi wczoraj powgrywał wlaptopa jakieś ulepszenia to w efekcie muli zawiechy łapie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a tak pięknie było to nie trzeba ulepszyć:angry::angry::angry::angry:ale jak antocha zaśnie to ja to odinstaluje:tak:
dziewczyny mam dzisiaj na obiad wołowinę extra podobno super na bitki....................hmmmmmmmmmm która pomoże jak się robi bitki wołowe co by były miękie i smaczne bo tego to ja nie robiłam jeszcze chyba:confused::confused:

nareszcie słońce sie dziś pokazalo ;-):-D az mi sie cieplej od razu zrobiło
U nas słoneczko też swieci:tak:
u nas tez sloneczko, wieje za to niemilosiernie
ale juz przyjemniej czlowiekowi
sie robi jak slonko swieci
Oj przyjemniej no i wiatr tesz szaleje u nas
dopiero teraz zauważyłam ze napisałąm już 1001 postów :-D:-D:-D:-D
Gratuluje
witam czwartkowo:happy2:
sto lat sto lat dla pauliny anabuby:tak:niech się twój byczek żyje w zdrowiu miłości i przyjaźni:tak::tak:moc buziaczków od całej mojej gromadki ze mną na czele:happy2::happy2::happy2:
paulina to super dziewczyna to już tekst mojej juli a ja od siebie dodam jak wszystkie byki:-D:-D
Ja sie też do życzeń dołączam

To goń do roboty :tak::tak::tak:
A mi tam Fiorefox pasuje - nie narzekam. Teraz się zbieram do zainstalowania na nowo Windowsa i jakoś się zebrać nie mogę, odrzuca mnie to oprogramowanie jakoś dziwnie. Może sobie Linuxa tym razem postawię :confused::dry: Zobaczymy :-p Ale najpierw muszę zrobić porządki na dyskach :szok::no:

Idę do Tesco z małą po jej słoiczki, może jak będzie na dworze to w nic nie przydzwoni :sorry2: Aż się dziwie że jeszcze wstrząsu mózgu nie ma :dry:

ja tylko na chwilkę się przywitać z wszystkimi w ten piękny słoneczny dzień więc Dzień Dobry, poczytam troszkę a potem coś może napiszę

reklama
noramlnie zloscliowsc reczy martwych,.na poczte czy kazda inna strone moge wejsc na operze ale na BB tylko sie zaloguje i zaraz wywala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to chyba przez ten nalog:-D
Sol moja tez sie czetso przewracla i ciagle maial jakies guzy ale teraz im wieceuj czasu mija tym mniej sie przewraca.kiedys jak tylko wyszla na podworko a wiadomo nierowne podloze to od razu lezala,a teraz to jzu biega po nierownje trawie:-D

Do góry