reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

-j- jak wejdziesz na T to masz na dole dodaj nowy watek w dyskujsji.
ajki chcesz temat to najwyzej ja zaloze jak Ty nie mozesz i cos wtedy napiszesz
dziękuję za odpowiedz.
Ale ja założyłam wątek dla mam z Radomia, zamknięty i tam chciałam dodać dyskusję a nie mam takiej możliwości , bo właśnie nie wyświetla mi się na dole " dodaj wątek dyskusyjny" . Właśnie nie wiem dlaczego. Narazie jest nas 3.

reklama
Kto jadł kotleciki z ziemniaków??
Została mi kupa po obiedzie a nie wiem co z tym zrobic

Składniki:
- 0,5 kg ziemniakow,
- 2 jaja,
- 2 łyzki maki ziemniaczanej,
- 2 lyzki maki pszennej,
- pietruszka,
- pieprz, sol, vegeta,
- olej,
- bulka tarta.

Jak przyrządzić?
Ziemniaki posolone ugotowac, pogniesc. Do schlodzonych ziemniakow dodac jaja, make ziemniaczana i pszenna, pokrojona natke pietruszki, przyprawic do smaku sola pieprzem, vegeta i dodac troche bulki tartej.
Mase ugniesc, wymieszac.
Uformowac kotlety, obtoczyc w bulce tartej, smazyc na rozgrzanym ogniu do zarumienienia. Smacznego!

A z pozytywnych rzeczy to wam się pochwalę, że zarezerwowaliśmy wczoraj lot do Paryża na 18 lipca! :-):-):-):-):-):-):-):-)
Dziś szukam hoteli. :tak: Mam nadzieję, że uda się znaleźć coś w rozsądnych cenach, bo ta Francja jest taaaaaka droga :zawstydzona/y:

Kto jadł kotleciki z ziemniaków??
Została mi kupa po obiedzie a nie wiem co z tym zrobic

Składniki:
- 0,5 kg ziemniakow,
- 2 jaja,
- 2 łyzki maki ziemniaczanej,
- 2 lyzki maki pszennej,
- pietruszka,
- pieprz, sol, vegeta,
- olej,
- bulka tarta.

Jak przyrządzić?
Ziemniaki posolone ugotowac, pogniesc. Do schlodzonych ziemniakow dodac jaja, make ziemniaczana i pszenna, pokrojona natke pietruszki, przyprawic do smaku sola pieprzem, vegeta i dodac troche bulki tartej.
Mase ugniesc, wymieszac.
Uformowac kotlety, obtoczyc w bulce tartej, smazyc na rozgrzanym ogniu do zarumienienia. Smacznego!

:szok::szok::szok::szok::szok: nie wiedzialam ze mozna cos takiego zrobic z ziemniakow :tak::tak::tak::tak::tak:

A z pozytywnych rzeczy to wam się pochwalę, że zarezerwowaliśmy wczoraj lot do Paryża na 18 lipca! :-):-):-):-):-):-):-):-)
Dziś szukam hoteli. :tak: Mam nadzieję, że uda się znaleźć coś w rozsądnych cenach, bo ta Francja jest taaaaaka droga :zawstydzona/y:

ale jestes szszesciara :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

rece mi opadaja,zaczytalam sie na bb,oliwka wykorzstala okazje,zrobila z pokoju jeden wielki burdelik,wziela sudocrem wzsmarowala cala siebie tym kremem i jej ulubiona laka ma cala glowe usmarowana tym kremem:no::no::no::no::no::no::no::no:

poczytałam troszkę, w międzyczasie małą nakarmiłam i się mi ululała, chwilka tylko dla mnie:-) i chyba czas najwyższy na jakieś śniadanko,
muszę się pochwalić mamy już drugiego zębolka, mam nadzieję że teraz będzie chwila spokoju przed następnymi bo wyrzynanie 2 w ciągu 1 tygodnia to masakra ale przeżyliśmy:tak:
hmmm jakaś imprezka urodzinowa się dziś tutaj rozkręca????
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PAULINKI

luna ja uwiebiam takie kotlety czasami daję do nich do środka podsmażoe ieczarki i do tego sosik pieczarkowy albo pomidorowy albo myśliwski i surówka jami...dzięki za przypomnieie może zrobe je jutro:confused::confused::confused:
meduska ty czasami olej te porządki niech się przyzwyczajają bo jak maluszek się urodzi to z czasem będzie krucho:tak:

to super też by mi się coś takiego marzyło, z resztą wogóle jakikolwiek dłuższy i dalszy wyjazd, a o pobycie nad morzem to już nawet nie wspomnę:-(
a póki co to w tym roku wakacyjne wyjazdy ograniczymy chyba tylko do krótkich wypadów gdzieś w góry bo w planach mamy remont kuchni
coś za coś

reklama
MYSZUNIA
NO to super ze macie juz lot:tak::tak::tak:Jak znajdziesz jakis hotel to sie koniecznie pochwal:-)

LUNA
Brzmi niezle:tak:A jadlas juz to kiedys:confused:

AGNES
No to trzeba bylo zajac sie dzieckiem a nie siedziec na kompie:-D:-D:-D:-p:-p:-p
A tak serio to moje tez mi robia takie numery wlasnie z sudocremem

Do góry