madziulanatasza
Fanka BB :)
Klaudia miała 56 cm i 3600 g ,aKsawek jak się urodził miał61 cm,a ważył 4180 g,też był kawał chłopa z niego
dlatego więcej dzieci nie chcę ,bo co jedno to o pół kilo większe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem czy jeszcze jest ale były po 43zł, ja ostatnio w carrefourze kupowałam 150 szt za 75 złmój antośko narazie ma te 4-9 kg ale czuje ze trzeba większe kupićno i pogoda do bani do biedronki daleko bo bym kupiła dada bo fajne i tanie a tak muszę gonić do reala a tam ciekawe czy jakaś promocja jest akurat
![]()
tak wyszły jej 2 w ciągu 1 tygodnia, pierwszy tydzień temu w środę i nie ma już bezzębnych dziąsełek:-) dumn jestem z mojej "dużej" córciaj@k twoja niunia niewiele starsza od antka i ma już 2 zęby a antek nicja też chcę
![]()
bezbolesnego szczepienia życzymyTo moja jak sie urodzila wazyla 3750, teraz 11kg
nic, lecimy na szczep[ienie
As podziwiam urodzić wielkoluda to sztuka,wiem coś o tymKlaudia była duża ,ale się szybko rodziła .
12 minut i po sprawie .2 bóle parte i dama na świecie.
Kuba był wcześniakiem z 35 tc,ale wagowo też nieźle 3550 i 55 cm.
za to on rodził się 5 razy i przez 2 dni
Ja tam mogę rodzić ,byle mi ktoś wychował.![]()
wiki jakie 40zł mniej,nam szło jakieś 2,5 paczki pampersów na miesiąc do tej pory więc będziemy do przodu ok 90złBrawa dla waszych pociech i niech już tak zostanie i o 40 zł będzie mniej jak pampersów nie tżeba bedzie kupować