reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

malinka1 z miła checia:) ja tu mieszkam od 3lat ale tu sami starsi ludzie mieszkaja ,wiec tez nie ma z kim posiedziec.a kolezanki pozajmowane swoim zyciem i a samej to nudno na spacerku:D wiec zawsze mozemy sie wybrac na spacer:)) gg 8271929
a co do lekarza to ta babka jakaas do kitu ta dermatolog.sama nie wiedziala co kuba moze jesc i wogole.musze pojsc do babki co kube wyslala do szpitala ale ona prywatnie przyjmuje 70zl wizyta a narazie kasy nie mam.sprobuje do niej zadzwonic i poprosic aby na fundusz mnie wziela.
a wyniki mnie zalamaly: uczulony na:trawe,brzoze,bylice,plesnie mokre i suche,kot,pies,kon,jajka,mleko,kazeina,wolowina,ryz,soja,orzechy,ziemniaki,jablko i jest tu pelno łacinskich nazw,ktorych ta lekarka mi nie wytlumaczyla(platala sie sama) i tu sa cyferki(na jedne mocno uczulony a na inne leciutko)wiec nie wiadomo,czy calkiem z diety to mam wyrzucic czy jak.wiecej nie wiem po tej wizycie niz przed.porazka.i co mu dawac do jedzenia? najgorsze,ze ma diete i znowu jest lekko wysypany ale tylko na twarzy:((( sczzerze mowic juz mam dosyc tego wszystkiego juz.
No to nie ciekawie macie :no:
aa wlasnie przypomnijcie mi jak bede szla do apteki zebym kupila glukoze:-D:-D:-D:-D:-D
Kupiłaś tą glukoze
Wiki, co z tym twoim, pogodziliscie sie??
Na temat który sie pokłuciliśmy nie gadamy a tak to jest dobrze:tak:
WITAM

przeżycia niesamowite My tak kiedys mielismy z Gabi pojechalismy do zanjomych oni maja juz duzego syna wiec wszystko u nich na wysoki połysk i podłoga też ale ze ja gapa i nie wzielam trepek Gbai to biegala w rajstopach w pewnym momencie przewróciła sie i zaczęla płakac tylko ze w pewnym momencie placz ustal a Gabi zacżela siniec ja ja podnosze a on przelaewa sie przez rece powiem Wam stracilam glowę mąz ją wziąl na ręce zaczal dmuchac potrżasc nieciekawie to wyglądalo a najgorsze to to ze ja z tego wszystkiego zemdalam ale ratowali Gabi a potem mnie Takze znajomi juz szybko nas nie zaprosza bo potem odwiezli nas bardzo szybko A TERAZ pilnujemy żeby Gabi sie nie zaniosla z placzu bo zaraz sinieje :-( no i nie dawno byla sytuacja ze Wojtek zostawił takie male kuleczki do pistoletu a Gabi znalazla i wpakowala do buzi polknelatroche a reszte zdążyłam wyjąc :szok:
No niedziwie sie że zemdlałaś:no:
ide bo ręczniki mi się wypraly i musze powiesic :tak: i moze jakies jedno pranie nastwie obiad trzeba jakis wymyslic i w miedzy czasie poczytam bo mnie bardzo Kossakowska wciagnęla Wczoraj bylam zła troche bo mąz nie dal poczytac tylko "misiowanie " mu bylo w glowie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:chyba jeszcze jedna kawke musze wypic bo cos nie moge sie rozkrecic :-pMILEGO DNIA zagladne pozniej :-D:-D:-D
To dobrze że sobie misiujecie tak ma być:tak:
A na obiadek robie podsmazana piersc z indyka(pokrojona w kawalki) w sosie slodko-kwasnym(łowicz) i ryz:-);-)
No pyszne takie jedzonko musze je kiedyś znowu zrobić
witam sie cieplutko :-)
Witam nową mamusie
Dzień Dobry!
Czeka mnie ciężki weekend :zawstydzona/y:
Zajrzę w przyszłym tygodniu! :tak:
Udanego weekendu! :-)
Dla was też udanego weekendu
Dzień dobry.

Ja dzisiaj mega nerwa mam! W nocy Radka co chwilę budziłam żeby do dziecka wstał bo marudzi a ten nic. Odwrócił się na drugi bok i śpi dalej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: siostra podrzuciła mi Julka żebym go popilnowała bo na targ chciała iść, ok. Zjadł śniadanie i Radek mu włączył bajki na necie i poszedł sobie od niego. Wchodzę do pokoju a tu przerobiona bajka leci! Co drugie słowo to ku**a :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no tak jestem na niego zła że szok!! Jeszcze nerki mnie bolą przez ten je***y okres. No dosłownie rozsadzę coś dzisiaj. A jeszcze jak ktoś mi na odcisk nadepnie to chyba zbije!

Dobrze że pogoda ładna to pójdę na miasto z Kuba po jakieś butki żeby miał. To się przejdę i odpocznę. Szkoda że kasy nie mam to sobie coś na poprawę humoru bym kupiła :no::no: no trudno, jak się dało 1800 złoty za obrączki to teraz się ma :-:)-:)-(

Wczoraj na zone europa fajny film oglądałam "Opowieści podręcznej" ale ani końca ani początku nie oglądałam :-:)-( będę musiała w necie poszukać.

Za Alksie na pewno będę trzymać kciuki, pamiętam. Anabuba a kawały nie złe chociaż trochę humor mi się poprawił hehe :-D:-D
No ta mała sie nasłuchała przekleństw
No Patrysiu troche daliśmy ale takie nam się spodobały i wzieliśmy. Zaraz zdjęcie zrobię i pokażę :-D:-D:-D no same minusy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra, a uprzedzałam że okres mam i wie czym to grozi!!
My za obrączki daliśmy 300zł
Śliczne
Ewon dzięki :tak::tak:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie zaraz coś rozwalę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Trzeba było tależ rozwalić:-D
ja zalozylam malemu pampka... bo jakos dzis nie umiem go przypilnowac
zrobil mi kupe do majtek... a siedzilam z nim wczesniej... :dry::dry::dry::-(
dzisiaj daje sobie spokokj
Mojej Martynce też to sie zdażało:wściekła/y:
Wczoraj Wam wspomniałam,że się ściełam z kanarem w autobusie,a zapomniałam Wam napisać o co poszło.
Weszłam na tym samym przystanku co kanar to autobusu.Mały się potknął,upadł i musiałam mu pomóc się podnieśc.Trwało to kilka sekund.
A ten dziad kontroler wchodząc już zablokował kasownik.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Odwracam się i chcę skasować bilet a kasownik zablokowany,a ten baran już bilety sprawdza.:szok::szok::szok:
No i mnie ruszyło.:angry::angry::angry:
Z miejsca wyjechałam do niego z zębami i mega paszczą ,ale kulturalnie i bez żadnych wyzwisk.:-D:-D:-D:-D
Facet w moim wieku,sporo wyższy ode mnie z ze 100 kg albo więcej,a się w jednej sekundzie maleńki zrobił.:szok::-D:-D.
A swoją drogą to mi go szkoda było ,bo aż zaniemówił z wrażenia.:-D:-D:-D
Ja się wywściekałam a on do mnie bilet prosze.
No i mnie wzieło.
Znów na niego nawrzeszczałam i kazałam odblokować kasownik.
A ten twardo.Czego się pani drze .Kasownik pani nie usłyszy.A drze się pani do tego kasownika i co to daje?
Odblokował się?
I już nie wytrzymałam powiedziałam dziadowi,że jedziemy na policję.
Tak go zakrzyczałam ,że odblokował ten kasownik i dał mi skasować bilet.
:-D:-D:-D:-D
Potem już nawet do mnie nie podszedł.
:szok::szok::-D:-D:-D:-D

nie chcę wiedzieć co sobie ludzie pomyśleli na mój temat.
Bo ja do niego od razu z paszczą wyjechałam,ale mam to w dupie.
150 zł w kieszeni zostało i pewnie jeszcze kilku osobom przy okazji też :-D:-D:-D

To tyle o de mnie.Uciekam ,bo na autobus idę.:-D:-D:-D
Przedszkole przy przystanku ,to sobie 2 przystanki podjadę .Ania z konikami już w drodze.
Może znów go spotkam w autobusie:-D:-D:-D:-D
A z innego punktu widzenia.... niezłe ciacho z niego ....zdecydowanie zły początek jakiejkolwiek znajomości :-D:-D:-D:-D:-D
No to pojechałaś z nim a co należało mu sie:tak:
Sol chyba się szykuje na powrot męza bo cos sie nie odzywa :tak:;-):-D
A gdzie jest mąż Sol i właśnie jej nie ma a ja mam do niej pytanko:tak:
a dawałyscie już swoim dzieciakom zupy pieczarkowej ???? bo ja tak zamierzam ja bardzo lubie i M też :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Martynka jeszcze nie jadła:no:
luna jak byś zgadła:-D:-D:-D:-Dja robie dokładnie tak samo jak patrysia czasami dla smaku dodaję zupe ogonową w proszku taką z winiar i jest jami:tak::tak::tak::tak:
beata obrączki śliczne bardzo mi się podobają ja się zastanawiam gdzie ja swoją pierdyknełam:confused::confused::confused:ale po co mi to wiedzieć i tak nie nosze:-D:-Da by się piotrek zdziwił jak bym zaczeła nosić:szok::-D:-D:szok:
ewon mojemu piotrkowi też do ślubu nie spieszno:no:ale co się dziwić jak ja rozwodu nie mam:-D:-D:-D:-Dmamy termin rozprawy o zaprzeczenie ojcostwa w końcu antek będzie miał nazwisko tatusia:-D:tak:pomijam fakt że papiery złożone 5 grudnia a termin na 10 czerwca:szok::szok::szok:no to jeszcze rpzwód i będzie tak jak być powinno:tak::tak:
Oby wam szybko przeszła ta rozsprawa i już było tak jak ma być
ja dzisiaj robie pomidorówkę na wyraźne życzenie julki bo ona uwielbia:tak::tak:
agnes myślę że oliwka pieczarkową spokojnie może już jeść:tak::tak:
My mieliśmy koperkową
zaglądam do Was a tu same apetyczne tematy na tapecie :-D

Pochwalę się w końcu Lence wybił się drugi ząbek:tak::tak::tak:
Mam nadzieję ,że juz nie będzie taka marudna i będę mogła częściej zajrzeć tutaj choć staram się na bieżąco nadrabiac jak śpicie:-D
Muszę ją uspić bo to jej pora na drzemkę i zaraz później wracam;-)
Gratuluje drugiego ząbka
:shocked2:matko tylko na chwile sie odwrocic i juz tyle do czytania.zaczynam sie gubic heheheh
Przyzwyczajisz sie my poprostu takie gadułki jestesmy
jula ma 38.3 antek 37.6 i katar z nosa ciurkiem:-:)-:)-:)-(a do tego antoni trze dziąła jak szalony a zębów ni widu ni słuchu:no::no:
Zdrówka dla dzieciaczków

reklama
wiktoria nie kupilam tej glukozy:-D a bylam cozrajz patrysia w aptece i zapomniałam:-D gdzie ja mam glowe.. pewnie kupie od raz przed badaniem znając życie:-D

Witam troche nadrobiłam a reszte za chwile a ja wczoraj położyłam sie wczesniej spać i wkońcu sie wyspałam a u dentysty boło dobrze nic nie bolało zrobiła mi jednego ząbka a do drugiego dała mi lekarstwo ide znowu we wtorek.A jeszcze Martynke boli w buzi wczoraj mało co jadła tylko piła koło jedynki ma troche zapuchnięte nie wiem czy to ma podrażnione czy znowu ropa sie zbiera dzisiaj juz troche lepiej.
No i bardzo mi miło że o mnie pamiętacie bardzo sie ciesze

Witam troche nadrobiłam a reszte za chwile a ja wczoraj położyłam sie wczesniej spać i wkońcu sie wyspałam a u dentysty boło dobrze nic nie bolało zrobiła mi jednego ząbka a do drugiego dała mi lekarstwo ide znowu we wtorek.A jeszcze Martynke boli w buzi wczoraj mało co jadła tylko piła koło jedynki ma troche zapuchnięte nie wiem czy to ma podrażnione czy znowu ropa sie zbiera dzisiaj juz troche lepiej.
No i bardzo mi miło że o mnie pamiętacie bardzo sie ciesze
tez bym musiala isc do dentysty.. ja sie tak zbieram i zbieram.. i wyzbierac sie nieumie, bo alko kasy nie ma albo cos tam... zawsze COŚ:-D po ciąży skończe bez zębów to będzie:szok:

żegnam się ,bo idziemy sobie łózeczkować z Darkiem.
Dobrej nocki wszystkim.:-):-)

I jak było ?????? :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

witam :-Dwystarczył jeden telefon od pewnej osoby i wszystko stanęło na glowie :szok::szok::szok: :zawstydzona/y:

Oj Asia widze że serducha zaczeło mocno pikać :tak::tak::tak::tak:

Helenie wróciło rozwolnienie wczoraj wieczorem:-( walczymy...
Mamo Helenki to tylko rozwolnienie czy coś jeszcze?bo u nas panuje grypa rzołądkowa.Mojej znajomej córka wylądowała w szpitalu bo szybko sie odwodniła

Witam :-)
Znowu niewyspani i dzieciaki marudza od samego rana:no:Pewnie wczesniej poloze mlode spac w dzien jak tylko bedzie cisza:tak::tak::tak:
Pogoda u nas super:-):tak:Wiec wypad do cyrku bedzie napewno udany:tak::tak::tak:ale to dopiero na 17
Zaraz robie sniadanko a pozniej albo spacerek albo poloze te mala malpy

AGNES
ALEKSIA sie odezwała:confused:

My wstalismy dziś o 9.00 :szok::szok::szok::szok::szok: sama w to nie wierzę ale to dlatego bo Oliwka obudzia sie o 5.00 i nie chciałą spać to wzięłąm ja do siebie do łóżka i przed 6.00 usneła i tak spalismy w trójkę do 9.00 :tak::tak::tak::tak: no ale bardzo ciasno było bo Oliwka sie rozpychała a była w środku :tak::tak::tak::tak:

Aleksia sie odezwała wreszcie.W nocy napisała mi sms-ka.
Pisała że dopiero powoli dochodzi do siebie po głupim jasiu ze teraz ją strasznie boli.
Przez 4 doby nie moze wstawać tylko leżeć,może wstać na 5 dobę.Operacja trwała 1,5 godz.A czy sie udała to sie okaże za jakis czas jak wstanie z łóżka czy wszystko ok.
bardzo was pozdrawia i dziekuję wszystkim za wsparcie :tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

To super ze ALEKSIA sie odezwała:tak::tak::tak:
Teraz musimy trzymac kciuki zeby wszystko bylo ok:tak::tak:i zeby szybciutko doszła do siebie:-):tak:

Ja mysłałam ze moje tez mi dlugo pospia tym bardziej ze Klaudia szla spac przed polnoca:szok:a tu nic:no:

reklama
Do góry