reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my dopiero co wrocilismy z cyrku:tak::tak::tak:Bylo zarabiscie:-)
Dziewczynki mnie strasznie zaskoczyly bo cala droge powrotna szly po nozkach a to jest w sumie daleko:tak::tak::tak:
Oto kilka foteczek

Załączniki

• SDC10555.jpg
    SDC10555.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 32
  • SDC10552.jpg
    SDC10552.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 35
  • SDC10553.jpg
    SDC10553.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 27
  • SDC10557.jpg
    SDC10557.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 28
  • SDC10559.jpg
    SDC10559.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 36
  • SDC10561.jpg
    SDC10561.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 31
  • SDC10563.jpg
    SDC10563.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 32
  • SDC10564.jpg
    SDC10564.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 31
reklama
wieczorkiem witam i uciekam.
Chwilkę tylko poczytam.
Postaram się nadrobić w nocy o ile mi małż mój osobisty pozwoli :-D:-D:-D:-D

wpadłam zobaczyć co słychować:happy2:
u mnie nastała błoga cisza szarańcza śpi tzn jula i adam dziś u taty a antocha zasnoł w 3 sekundy...piotrek jakiś film ogląda "zodiak" się dopytałam:-Dale zaraz prysznic jakiaś wspólna gimnastyka się kroi bo moje kochanie nawet sok ananasowy kupiło i sączy go teraz:confused::-D:-D:-Di patrzy tak na ,nie z pytaniem czy widze że go pije:-D:-D:-Dno a rano pietruszka wstaje skoro świt bo o 5.55 ma pociąg do koszalina jedzie na tą komunie a my byczymy się z antoszką w domciu a koło 15 dzieci wrócą:tak:
No to miłej gimnastyki
Dziewczynki mnie strasznie zaskoczyly bo cala droge powrotna szly po nozkach a to jest w sumie daleko:tak::tak::tak:
Oto kilka foteczek
śliczne zdjęcia widać że dzieci zadowolone:tak:
wieczorkiem witam i uciekam.
Chwilkę tylko poczytam.
Postaram się nadrobić w nocy o ile mi małż mój osobisty pozwoli :-D:-D:-D:-D
Może pozwoli

dowikla cholero ale ty jesteś opalona no aż mnie zazdrość bierze:-D:-D:-D:-Dja też chce:tak::tak::tak::tak::tak:a focie superaśne no i nie ma to jak wata cukrowa:tak::tak::tak:jak byłam dzieckiem to uwielbiałam a teraz mi nie smakuje:no::no:tylko to cholerstwo tak się klei jula ostatnio jadła różową aż wstyd było z nią iść:-D:-D

prysznic jakiaś wspólna gimnastyka się kroi bo moje kochanie nawet sok ananasowy kupiło i sączy go teraz:confused::-D:-D:-Di patrzy tak na ,nie z pytaniem czy widze że go pije:-D:-D:-Dno a rano pietruszka wstaje skoro świt bo o 5.55 ma pociąg do koszalina jedzie na tą komunie a my byczymy się z antoszką w domciu a koło 15 dzieci wrócą:tak:
oj to będzie się działo:tak::tak::tak::tak: gimnastyka przed odjazdem:-D:-D:-D
Oto kilka foteczek
super wyprawa, ja też muszę moją Misię zabrać do cyrku bo jeszcze nie była, zawsze jak do nas przeyjeżdża to ona jest chora:baffled::baffled::baffled:

MALINKA
No to ale bedziesz miała jutro luz:tak::tak::tak:Ale Tobie zazdroszcze:-)

Moi maja juz umyte zeby i zaraz Ich klade do wyrek i niech spia:tak::tak::tak:
Ja wate cukrowa tez uwielbiam:-)No ale pozniej sie cala kleje:no:ale i tak jem;-)

wpadłam zobaczyć co słychować:happy2:
u mnie nastała błoga cisza szarańcza śpi tzn jula i adam dziś u taty a antocha zasnoł w 3 sekundy...piotrek jakiś film ogląda "zodiak" się dopytałam:-Dale zaraz prysznic jakiaś wspólna gimnastyka się kroi bo moje kochanie nawet sok ananasowy kupiło i sączy go teraz:confused::-D:-D:-Di patrzy tak na ,nie z pytaniem czy widze że go pije:-D:-D:-Dno a rano pietruszka wstaje skoro świt bo o 5.55 ma pociąg do koszalina jedzie na tą komunie a my byczymy się z antoszką w domciu a koło 15 dzieci wrócą:tak:
haha chyba sobei wzial do serca z tym sokiem ananasowym:-D przynajmniej wiadomo co sie szykuje:-D:-D:-D
Oto kilka foteczek
Super!!! świetne fotki, fajnie zescie sie bawili widac:tak:

dowikla cholero ale ty jesteś opalona no aż mnie zazdrość bierze:-D:-D:-D:-Dja też chce:tak::tak::tak::tak::tak:a focie superaśne no i nie ma to jak wata cukrowa:tak::tak::tak:jak byłam dzieckiem to uwielbiałam a teraz mi nie smakuje:no::no:tylko to cholerstwo tak się klei jula ostatnio jadła różową aż wstyd było z nią iść:-D:-D
haha a co ja mam powiedziec... ja nie mge sie poopalac.. ojj jak ja marze o lampach z solarium:sorry2::sorry2::sorry2::-D jeszcze pół roku sie musze pomęczyc bez:-D

ja przyszłam i spadam... dzisiaj znow sie z patim, wiec zaraz puszczam najpierw moj film do konca a potem jakis inny zeby pati mogl tez oglądac...

To dobrej nocki kobitki:tak::tak:

MALINKA
No to ale bedziesz miała jutro luz:tak::tak::tak:Ale Tobie zazdroszcze:-)

Moi maja juz umyte zeby i zaraz Ich klade do wyrek i niech spia:tak::tak::tak:
Ja wate cukrowa tez uwielbiam:-)No ale pozniej sie cala kleje:no:ale i tak jem;-)
a ja waty cukrowej nienawidze... fee cukier :no:
Jak byłam malutka to lubilam, ale szyyybko mi przeszlo chyba jak mialam 7 lat juz nie lubiłam:-D

reklama
YouTube - Płacz nienarodzonego dziecka

przejrzyjcie to,poryczałam sie jak to obejrzałam
A ja na ten temat to mogę długo mogę debatować.
Wiem jak to boli,kiedy musisz usunąć a wiesz ,że dziecko jest zdrowe :frown::no2::hmm::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A z tego wszystkiego zapomnialam jutro w De jest Dzien Matki wiec dzis wieczorkiem wpadnie do mnie kumpela i bedziemy swietowac :))

Laurze powietzre dobrze zrobilo nawet goracza jej przeszla:confused: nie wiem o co chodzi ale na szczescie jest dobrze jak bym wiedzila to juz wczoraj bym z nia na spacer poszla:-D:-D
bardzo dobrze,że jej przeszło
świętuj tylko badź w stanie na BB jeszcze zajrzeć :-D:-D:-D:-D

Fajny jest ten telefon:tak: Tylko uważaj na nawi bo ona ciągnie z neta mapki non stop, zeby ci kasy za dużo ni eożarło jakbś próbowała..:tak:

No prosze.. a ja nie iwem w sumie nie mierzyła sobie wczesniej...a teraz mam 37,2 czyli więcej niz mialam... wiec chyba wezmejeszczejeden apap, bo chyba zaczyna spowrotem mi rosnąc:baffled:
a ja mam ich gdzies nic nie robie:sorry2: tylko m robi mi ciagle na zlosc swoją droga:dry::dry: Dosc juz mam tych klotni ale sie nie odezwe koniec kropka:no:

Mój za kazdym razem jak wypije ma takie odloty z jedzeniem:dry::dry::dry:
w sumie to zawsze by tak jadł.. ale jak jest trzezwy towie że to przesada i je kanapki, ale jak juz wypije browara to wpierdzielilby kilo wolowiny najlepiej, kiedys mi całe mieso co mialam na miesiac kupione w zamrazarce rozmrozil i zrobil a potem zjesc nie umial!!:no::wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y:

Haha a teraz ogląda tv i co chwile gada.. seksowna, seksowna, na jakies laski zeby mi niby na zlosc zrobic:baffled::-D:-D ja mam to gdzies, ale on mysli ze robi mi tym na zlosc:-D ja ujz przywyklam, ze zawsze tak robi jak jestesmy pokloceni:-D
Jeszcze tego telefonu nie rozszyfrowałam.
Klaudia mi go tylko skonfigurowała czy jakoś tak.
Dziś cały czas taras na sezon letni szykuję i wraz jesz\cze nie wszystko zdązyłam.:no:

teraz mam juz 37,4- czyli zaczyna wracac goraczka:baffled:
to nie gorączka
gorączka jest powyżej 38 stopni

Nic od począdku tak chodzą spać no i rano wstają o 6:00 ale Martynka sie dzisiaj napracowała a tak pozatym no to przez cały dzień biega po polu albo tak jak dzisiaj pomagała mi węgiel wszucać tam gdzie go trzymamy oczywiście malutkie kawałeczki
ja jako dziecko uwielbiałam zakładać mamy ciuchy i włazić do węglarki :-D:-D:-D
aha i chrupałam węgiel i tynk ze ściany jak cukierki :szok::-D:-D:-D

Dobra kochane,tyle przeczytałam.
Reszta w kolejnej wolnej chwili.
Żegnam się ,bo nie wiem czy jeszcze zawitam.
Dobrej nocki wszystkim.:tak::-)

Do góry