reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
No chwal sie bo ja też stego nic nie wiem[!Nie wiem czy dobrze zrozumialam ta Twoja wypowiedz;
Twoje corki maja brataTo my o czyms nie wiemy
Chwal sie szybciutko

dowikla ktos mi przesłał jeden filmik na pocztę,a jka obejrzałam go to koło niego były kolejne.tak to nigdy nie oglądam takich rzeczy.AGNES
Po co TY szukasz takie straszne rzeczy
To jest przerazajace![]()
wiem są bardzo przerażające.
wiktoria12
Tylko że kończy sie tragicznie a teraz sucham sobie Poprostu miłość Rh+agunia obiecuje ze juz nie będę wklejać takich rzeczy
wiki nie widziałam tego wczesniej,prawdziwa miłość![]()
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
k... k.. k...!! przegrałam aukcje:-( w ostatniej sekundzie mnie przebili(xlf01-i8382) CUDOWNA SUKIENKA od 1zł (626024001) - Aukcje internetowe Allegro
a w drugiej tez... ale za dużo dali..
(xlf01-i8399) CUDOWNA SUKIENKA od 1zł (626023949) - Aukcje internetowe Allegro
ale kurde.. za tamta bym dała 35 + te 10 wysyłkawrrrrr
A przerwałam film dla tej aukcjiii!!!![]()
Meduska mi tez kiedys sprztaneli kilka rzeczy sprezdd nowsa.ale te same rzeczy sa u tych samych ludzi na innych kontach.zaraz ci wkleje linki
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
i te evertess to jeden i ten sam sprzedawca.nawet jak cos kupisz na ich tych kilku kontach to placisz za jedna przesylke itd.ostatnio sama tak robilam:-):-):-):-)
soczek powiadasz....wpadłam zobaczyć co słychować
u mnie nastała błoga cisza szarańcza śpi tzn jula i adam dziś u taty a antocha zasnoł w 3 sekundy...piotrek jakiś film ogląda "zodiak" się dopytałamale zaraz prysznic jakiaś wspólna gimnastyka się kroi bo moje kochanie nawet sok ananasowy kupiło i sączy go teraz
i patrzy tak na ,nie z pytaniem czy widze że go pije
no a rano pietruszka wstaje skoro świt bo o 5.55 ma pociąg do koszalina jedzie na tą komunie a my byczymy się z antoszką w domciu a koło 15 dzieci wrócą
![]()

Wchodze do kuchni zeby sobie zrobic kolacje a tu uwaga M ZMYWA NACZYNIANie no niby mowil ze pozmywa bo chcialam myc przed isciem do cyrku ale juz nie bylo czasu;-)No ale gdybym nie zobaczyla ze zmywa to bym nie uwierzyła
![]()

brak mi słow :-znalazłam coś bardziej przerażającego![]()
[!Nie wiem czy dobrze zrozumialam ta Twoja wypowiedz;
Twoje corki maja brataTo my o czyms nie wiemy
Chwal sie szybciutko
oj czepiasz ise słowek no

wiesz ze prezkrecam.miało byc MÓj!!!!!!! a nie moja
Dobrze ze mi takich rzeczy nie przysylajadowikla ktos mi przesłał jeden filmik na pocztę,a jka obejrzałam go to koło niego były kolejne.tak to nigdy nie oglądam takich rzeczy.
wiem są bardzo przerażające.

Chociaz sama sie kiedys natknelam na te filmiki ogladajac o wczesniakach
ANABUBA
Czepiam sie czepiam
;-)Ale odebralam to jednoznacznie
Chocia zmilam watpliwosci czy zadac Tobie to pytanie bo w sumie to przeszła mi przez glowe inna mysl

No ale jesli chodzi o to ze to Twoj maz brata i siostre to juz wszystko wiemy

Czepiam sie czepiam

Chocia zmilam watpliwosci czy zadac Tobie to pytanie bo w sumie to przeszła mi przez glowe inna mysl

No ale jesli chodzi o to ze to Twoj maz brata i siostre to juz wszystko wiemy

reklama
wiktoria12
AGNES WIDZIAŁAM TO JUŻ ŚLICZNY BOBASEK MOJA mARTYNKA TEŻ SIE BARDZO PRZY TYM SMIAŁA ALE TAM JEST JESZCZE TAKA DZIEWCZYNKA CO SIEDZI W FOTELIKU I JE LODA I TAK STRASZNE MINY ROBI I OCZAMI STRASZY
Podziel się: