reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

julka na gwiazdke dostała kuchnie taką dużą barbi i też uwielbia w niej pichcić a my jej teraz dokupujemy garnuszki są drogie z serii tefal dla dzieci ale są świetne i ładne teraz marzy o robocie kuchennym albo mikrofali więc już wiem co pewnikiem dostanie marzy też o żelazku desce do prasowania i suszarce na pranie a i o pralce automatycznej:szok:więc co kupić julce to zerowy problem od tatusia dostała wczoraj zestaw doktora i jest podobno wniebowzięta:tak:
mój antocha śpi a ja pije kawusie i szoruje kuchnie piotrek dzwoni i mówi ty jesteś szalona zamiast korzystać i posiedzieć na kompie albo poleżeć to sprzątasz:szok:ale on nie wie jaka to frajda sprzątać i nie słyszeć mama to mama tamto łłłłeeeeee antkowe no normalnie komfort sprzątania:-D:-D

reklama
Ja jak tylko mam chwiele bez dzieci to tez biore sie za robote:tak::tak::tak:
A Toja Julka MALINKO to chyba bedzie za Toba skoro ma takie upodobania;-):-)

też o czyms takim myślałam,albo kuchnię dla dzieci albo jakiś zestaw sprzatający,bo Oliwka stale ze zmiotką chodzi i zamiata wszystkie okruszki :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A gdzies ostatnio widziałam taki zestaw na allegro i niedrogi... :confused:

No to juz wiem co mam na obiad:tak:Ziemniaki ,karkowke w sosie i marchewke na slodko:-)moze byc;-)
Mlode juz pija i siedza przed tv.A ja wlasnie wsunelam milky way ameo:tak::tak::tak:
mniam.. ale bym zjadła cos takiego.. tyle że u mnie w domu nie ma takich rzeczy:baffled::confused: bo zawsze pati wszystko wyjada:-D:-D:-D:-D

ha ha kto wie lubi gotować sprzątać też :tak:marzy mi się żeby miała swój pokój i zrobić jej taki dziewczęcy o jakim ja zawsze marzyłam:happy2:
zasypałam kretem zlew w kuchni i musiałam się ewakuować zostawiłam otwarte okno no normalnie zadyma aż szczypie w oczy:szok::szok:
ja to bym mogła wiecznie sprzątać lubie usiąść do kawusi jak mam wszystko wypicowane no i uwielbiam przestawiać graty :-D

antochowi chcemy kupić przyszłościowo taki pchaczo jeździk czy jak go tam zwą muse poszukać czegoś niedrogiego ostatnio widziałam w realu fiszer preisa ale cena powala bo 270 zł:szok:

Ale mam nerwa dziś,chyba się @ zbliża!!
Ale tak naprawdę to mnie denerwuje to całe Wii,i z moim się kłócę o to,bo to jego najlepszy kolega wymyślił, więc on nie może nic gorszego małej kupić:wściekła/y:
Bzdura. A ja kupiłam sobie wczoraj ten skypowski tel i wcale nie mogę się połączyć ze skype z niego. Połączenia wychodzące i przychodzące już mam ,ale co z resztą? Wczoraj facet w sklepie mnie zapewniał,że nie trzeba mieć netu do skype,że całe korzystanie z niego jest za darmo. W takim razie nie wiem o co kaman ani jak to ma działać...
Mamo Helenki,jak moje miały biegunkę to dawałam na siłe kleik ryżowy, do chrupania Flipsy,wafle ryżowe i rosołek na obiad. Ale mimo to Vanessa wylądowała w szpitalu odwodniona. Okazało się ,żępiciu można dawać tylko małymi łyczkami i to,że nie sikałatylko miała biegunkę jest oznakąodwodnienia. Nie wiedziałam o tym. To był naszpierwszy raz w szpitalu, do tego dostała zastrzyk z Fenicortu bo teściowa coś jej dała, i dostałą mega uczulenia,cała była spuchnięta i wysypana,a po wizycie w szpitalu to dawała jej lody i gumisie. Wściekłam się!
W każdym razie pani doktor kazała utrzymywać ścisłą dietę na biegunkę,można dawać z owoców tylko banany,gorzką cieniutką herbatkę,oraz co ważne,bardzo mi pomógł susz Herbapolu z owoców borówki amerykańskiej. To specjalne na biegunkę,gotuję się to chwilę i odwar można posłodzić. Smakuje jak sok jagodowy i dzieci nawet lubią. A np taki Hipp ORS to niekoniecznie. Uciekam na te ch...urodziny,to pa

reklama
U mnie właśnie zaczyna padać :baffled: Więc popołudnie do D...

Ale dziecko przynajmniej ma dobry apetyt :tak: Stoi teraz na balkonie i patrzy się jak deszcz pada :-D

Helenka sika i nie ma żadnych oznak odwodnienia. Ja daje czarną herbatce, sok jagodowy. No i dietka lekkostrawna... jest coraz lepiej, kupa luźna, ale już nie rozwolnienie.

Ostatnia edycja:
Do góry