wiktoria12
Mama i żona :)
moje juz spiai ja tez zmykam do jutra DOBRANOC ;-)
Dobrej nocy no ceny powalająceNO NIEZLE MA CENYMNIE by nie bylo stac
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moje juz spiai ja tez zmykam do jutra DOBRANOC ;-)
Dobrej nocy no ceny powalająceNO NIEZLE MA CENYMNIE by nie bylo stac
![]()
Miłego czekania a napewno będziemiło bo jestes z namimoja ferajna śpi a ja czekam na piotra![]()
AS
Smacznego
A tak swoja droga to za mna tez chodzi pizza i moze jutro tez sobie zamowieMoje ulubione to tutti frutti,kebab i rzeznicka oczywiscie na podwojnym ciescie:-);-)
joanna jak ja nie lubie takich ciotek co to faworyzują jedno dziecko nie widzac innych
a co do urodzin to napisze wam jak w listopadzie adama koleżanka z klasy zapraszała rówieśników..........adam dostał zaproszenie na urodziny do mc donaldsa razem z wydrukowaną listą prezentówdzieciaki miały sobie wybrać prezent z tej listy
powiem wam że nie było na niej nic poniżej 70 zł same firmówk
ja byłam w głębokim szoku powiedziałam adamowi otwarcie że wcale mi sie to nie podoba i że na takie prezenty jakie sobie życzy jego koleżanka to mnie najzwyczajniej w świecie nie stać
i że w takim razie poprostu nie pójdzie na te urodziny albo kupimy coś takiego spoza listy na co nas stać.....adam zapytał koleżanki czy można kupić jej coś spoza listy
dziewczynka stwierdziła że kategorycznie NIE!!!!
w efekcie adam nie poszedł a po urodzinach okazało się że na zaproszonych 25 dzieciaków było 4 a dziewczynka obrażona była na prawie całą klase
to jest doiero wychowanie
![]()
a może mu już tak zostanie ,ciesz się ile możeszno normalnie w szok mnie wbił mój adam sam z siebie z nudów jak mi powiedział zrobił błysk w swoim biurkuktoś mi dziecko podmienił
![]()