reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a opowiem Wam historię z dzisiejszego ranka
Siedzę z Lenką na łóżku marudzi więc się z nią bawię i nagle słyszę taki przeraźliwy płacz nastawiam uszu i myślę co to..
a tu dalej w końcu wstałam z Lenką i chodze po mieszkaniu myślę nasz kot bo to między płaczem dziecka w marcu a płaczem dziecka ale w mieszkaniu cisza wychodzę na balkon i głośne płacze patrzę a nasz kot pod balkonem on nigdy z domu nie wychodził zawsze się bał i nie wiem jak ta łajza to zrobiła ale wygląda na to ,że całą noc spędził na dworze bidulek ale do teraz nie mam pojęcia jak to się stało czy zeskoczył z balkonu czy wyszedł drzwiami
poszłam po niego i biedny teraz cały dzień odsypia tak zawsze szalał a teraz śpi jak zabity

a to nasz Rudolf na randce :-D

[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]

reklama
Siedzę z Lenką na łóżku marudzi więc się z nią bawię i nagle słyszę taki przeraźliwy płacz nastawiam uszu i myślę co to..
a tu dalej w końcu wstałam z Lenką i chodze po mieszkaniu myślę nasz kot bo to między płaczem dziecka w marcu a płaczem dziecka ale w mieszkaniu cisza wychodzę na balkon i głośne płacze patrzę a nasz kot pod balkonem on nigdy z domu nie wychodził zawsze się bał i nie wiem jak ta łajza to zrobiła ale wygląda na to ,że całą noc spędził na dworze bidulek ale do teraz nie mam pojęcia jak to się stało czy zeskoczył z balkonu czy wyszedł drzwiami
poszłam po niego i biedny teraz cały dzień odsypia tak zawsze szalał a teraz śpi jak zabity

[URL="http://www.glitterfy.com/"][/URL]
fotka jest superowa:-D:-D:-D:-Da hitoria z kotem ha ha ha mojej mamy kot dopóki go nie wykastrowali wiecznie znikał:tak:

MEDEUSKA mnie najbardziej podobaja sie te firanki na 3 i 4 zdjeciu pozostale sa oki tylko nie w moim guscie a ja najlepiej bym wogole ie miala ani firanek ani zasłon tylko rolety ale mieszkam na parterze i mam okna na półmnoc i na południe i blok z jedej i drugiej strony:tak::-(
a ja siedze i sie bycze bo obiad został z wczoraj i jeszcze wczoraj zrobiłam pomidorowa bo jak wróciłam to mi sie zachciało mam jeszcze gulasz z żoładków i kotlety takze moze tylko dogotuje makaronu albo ryżu a co dalej to nie wiem bo mialam isc rozejrzecsie za tunika i btami na wesele no i do fryzjera ale w koncu tak wyjdzie ze nic nie kupie i bedzie dupa blada :-D pójde nieuczesana weselnie w nieukladajacych sie włosach i bluzce piewszej lepszej :szok::-D:-D:-D:-Dbo zawsze jest cos innego do zrobiena i moj maz zawsze cos wymyslai :cool2::sorry2:
Ja teraz nie mialam dlugo- i uwierz to wogóle fładnie nie wygląa.. przynajmniej dla mnie.. jakos taki surowy pokoj..:tak:

kobieto pracujaca fajnie ze sie udalo :-)

haha nawet nie pytaj jaki mam tel bo to stare rupiecie ale poki jeszcze dziala to nie mam potrzeby wymiany... a mam sony ericsson J220i

wklej fotki jak tam po farbowaniu - ja ostatnio tez farbowalam i masakra wszystko na szybko i mam cale czolo z farby o Boze...
porazka dzis musze jeszcze raz szorowac bo w opasce musze chodzic :dry::sorry2:

super obraczki

fryzurka fajna jak znajde to pokaze Ci ta ktora ja mialam miec zaznaczam mialam :dry::-D

malina no wkoncu masz te gg teraz jeszcze skype :-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p

kochana nie przesadzaj tak... jeszcze cos narobisz :sorry2:

dzielna z niej kobieta :tak: pewnie wszystko ok

hehe fajnie bylo no muszisz przyjechac na te paznokcie bo jestem Ci cos dluzna :-D:tak:

oj mamuska :-D:-D:-D

gdzie Ty masz glowe :-p:-p:-p:-p

dasz rade... ustaw sobie trojce i siadaj z nami :-D

super ale najsmiesnniejsza fotka jak szczypiorki siedza razem na krzeselku rozbawilo mnie to :-D:-D:-D:-D

heh i dobrze glodny bedzie chodzil nie umie zadbac to ma :-D a tak poza tym to ja watrobki nie lubie :no:

no to gratulacje nie spiesz sie bo zaraz to Cie bedzie ciezko wypatrzyc :-p:-p:-p
DZISIAJ KUPIŁAM GLUKOZE:-D:-D:-D

As ja też poroniłam z tego co wywnioskowałam i miałam łyżeczkowaną macicę ,płakałam ,wyłam (choć nie planowana ciąża)obwiniałam sie o to,bałam sie czy będę w ogóle mogła mieć dzieci,jednak nie rażą mnie takie filmiki choć są smutne tytul mówi za siebie ,więc można nie otwiearać,a jak któraś chce nam coś pokazać to no problem dla mnie,kraj nasz wolny można mówić o wsystkim,może twoje przeżycia były poważniejsze i gorsze nie wiem,a co do aborcji ..to uważam ,ze to powinno być prawo każdej kobiety.......pewnie mnie zjecie za to ale tak uważam ,osobiście nigdy bym tego nie zrobiła bo nie potrafiłabym ,ale ludzie są różni...nie nam decydować i oceniacc co złe.a my nie możemy za kogoś decydować o jego życiu Przepraszam ,ze tak sie wkręciłam z wątkiem ,ale nadrabiam właśnie zaległości,a to moje zdanie
ja mam podobne podejscie... komuś zabraniac niczego nie bede.. kazdy ma wolny wybór- a naprawde sa czasem sytuacje ze aborcja wg mnie jet dozwolona

ba ,bo mi któraś tam pojechała na t:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wlasnie chcialam powiedziec ze masz fajny nowy avatarek
:tak:
ja kiedys próbowałam depilatora ale masakra miałam całe nogi w bolesnych krostach ból taki że chyba bym wolała drugi raz rodzić a włoski po kilku dniach odrosły:wściekła/y:
więc postawiłam na golenie

moja Laura ostatnio się uparła że chce sobie woskiem zrobić( ma niestety czarne i widoczne bardzo włosy na nogach i rękach)
ja jej kremy kupiłam wczesniej ale nie pasowały jej ona taka panikara a wyobraźcie sobie że sama sobie wywoskowała nogi i ręce i nie krzyknęła ani razu nawet :szok:
Ja na nogach prawie wcale nie mam wlosow- a i takie cieniutkie ze moge bez problemu depilatorem, nawet oróbowałam depilatorem bikini, ale.... to juznie dla mnie.. tylko boki gdzie mialam maly zarost... pachy robilam, kilka razy wytrzymałam, ale potem mialam tak poranione ze zrezygnowalam i tylko nogi robie:tak:

mlena ja też bruntk bujnie owłosiona:tak::tak:no i chyba 2 lata temu poszłam latem do kosmetyczki robiłam woskiem brwi i wąsik no i tak gadamy nie bolało a ona to może zrobimy nogi bikini co?????ja no ok nic nie bolało a perspektywa 2 tygodni gładkości mnie tak zachęciła że mówie ok....o ja głupia naiwna łydki zdierżyłam z zaciśniętymi zębami ale tyły ud a już bikini to.....oj jak się wydarłam to się biedna kobitka wystraszyła aż wzdrygneła:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-Dno i to był pierwszy i ostatni raz:tak::tak:
mama helenki moja julka do czesania też ostatnia i chodzi potem jak miotła ale ostatnio kupiła sobie w sephorze szczotkę i rrzebień z księżniczką i nowe gumki i spinki i teraz czesanie jej to czysta rozkosz:-D:tak:
Ja kiedys kupilam plastry veet- to nawet nog nie moglam zrobic- wole depilator- nie bolim a bokini, to m mi zrywal i sam przy tym prawie plakal z bolu:-D zużyłam 2 plastry- reszta poszla do smietnika:-D

Ja dziisiaj prawie caly dzien na zakupach spedzilam.. hihi.. potem kolezanka byla a ja z nią na zakupy do auchana pojechałam.. kupilam sobie oliwke i w promocji byl lenor znow to kupilam jeszcze jeden- teraz niebiecki-spring zwykły:-p łądnie pachnie:tak:

AA i w promocji był płyn do higieny intymnej z intymy duży z małym gratis za 5zł-taniocha to tez wziela, w sumiejeszce mam poloe, ale sie przyda:-D

poza tym to takie zwykłe zakupy...:tak:

Teraz lece odpoczywac, dzisiaj juz raczej nie bede miala sil zajrzec.. to do juterka:tak:

Witam
My własnie wrocilismy do domku:tak::tak::tak:
Siora nas wyciagneła do siebie i na zakupku:-)Kupilam co chciałam i zamowilam dziewczkom torta na urodzinki:-)

Zaraz poczytam co napisałyscie i wkleje focie z moim chrzesniakiem:-);-)

reklama

[URL="http://www.glitterfy.com/"][/URL]
Sweet:tak::tak::tak:
Dobranoc kobitki, gargamella padła :sorry2: A na mnie czeka wyrko i książeczka. Do jutra...:tak:
Witam i dobranoc:-):-):-):tak::tak::tak:

Do góry