madziulanatasza
Fanka BB :)
A CO TY M MNIE WOŁAŁ ,A DO TEGO BRAT WPADŁ I NA TYLE BYŁO NA WIECZÓR WCZORAJ ,WITAM SIĘno madziula a ty co tak luzik masz gdie twój M że nie domaga się uwagi![]()

Ho ho ho Dowikla bądż twarda ,zwsze lepiej odwiedzića Twoja trójka dowikla jaka zainteresowana maluszkiemuważaj jak Cię zaczną cisnąć o takiego w domu
![]()

Malinka nie pamiętam kiedy ty taką gorączkę miałaś ,lecz się kobietowpadłam wam tylko powiedzieć dobranoc mam mega gorączkę 39.7 idę do łóżka a jutro do lekarza no i z antkiem na szczepienie

[quote
a ja tylko wpadłąm na chwilke.Bo M mnie zaciąga do łóżka

bo sie za bradzo przymila.nawet mi przed chwilka powiedział ze jak się dziś bzykniemy bo ma taką ochotę ogromniastą to mi kupi tego przyjaciela

normalnie jestem w szoku a niedawno nie chciał o tym słyszeć

więc uciekam,będę mieć ręce pełne roboty

dobranoc :-):-):-):-):-):-):-):-):-)[/QUOTE]Wow to super wieczór,

Ja pojechałam do kozielic bo okien szukamy ,musimy wymienić te 2 z domku,ale bardziej opłaca to sie chyba kupić nowe w sklepie niż u niego ,bo za tani to on nie jest(skład z używanymi i nowymi oknami ,drzwiami, meblami itd)co dzisiaj z wami śpiochy gdzie was wywiało???????????
Joanna czekam na foty z nowej fryzurki i życzę powodzenia jutro,zdanego egzaminu ,aby egzaminator piał z zachwytuWitam siewczoraj zdążyłam kupic farbę mąz portfel nowy i musieliśmy szybciutko uciekac do domu bo zaczęlo padać a byliśmy z Gabi to zaciągniecie męza gdziekollwiek nie bylo mozliwe Wrociliśmy a Wojtek mial odrobic lekcji i nie napisał ze wszystkimui zadaniami mial problem
Zuzka tez wczoraj jakiejs glupawki dostala i łazile po biurku grzebala nie weidomo za czym i stukła porcelanową lalkę
a potem wieczorem zamiast sie myc to zaczęla układac i sprzątać w plecaku szkolnym
![]()
Paskudnie dzis pada deszcz i ochłodziło siejak dla mnie pogoda do czytania
mąż cały dzień w pracy wiec tylko obiadek robie dla siebie i Gabi o 17.30 mam jeszcze jazde a jutro rano mysle zdac w koncu tyla spadam na kwkę i farbnąc włosy
Kafeteria - Damska torebka - Natural & Easy - farba do włosów moja to ta druga na razie![]()

On chce dzieci ,bo z nimi nie siedzi to pewnie chciałby i pięcioro...jak zjedzie na dłużej do polski i podzielićcie sięobowiązkami w domu to pewnie mu przejdzieO ty jak mogłaś
A ja wczoraj mojemu M pisze że sprzedaje siostrze spodnie ciążowe bo mnie nie będą już potrzebne a on na to że jak to mi nie będą potrzebne że skąd wiema ja mu na to ze przeciesz sam mówił żeby nie myslec narazie o jeszcze jednym dzidziusiu no i pytam go czy chce miec jeszcze jedno dziecko a on na to że tak tylko ze nie teraz
a mi po dzisiejszej nocy wszystkiego sie odechciewa
![]()

Na śpiącą to nie wygląda-akrobatkaA oto co wyczynia moja Klaudunia![]()