reklama
strasznie popieprzona ta pogoda dzisiaj 
wyszłysmy byłoi zimno tak że kurtkę ubierałam na krótki rękaw i bluzę po 15 min zrobiło się ciepło że się zaczęłam rozbierać Lenę też po następnych 15 zaczęło laż potem znów słońce potem wietrzysko że głowę urywa niewiadomo jak się ubrac
poszłam na zakupy i oczywiście klasyczna polka "siatkarka" objuczona jak wielbłąd na pustyni doczołgałam się do domu i postanowiłam ,ze przez najlbiższe dni nei wychodze z kasa z domu
albo ja za rozrzutna jestem albo wszystko tak cholernie drogie 

wyszłysmy byłoi zimno tak że kurtkę ubierałam na krótki rękaw i bluzę po 15 min zrobiło się ciepło że się zaczęłam rozbierać Lenę też po następnych 15 zaczęło laż potem znów słońce potem wietrzysko że głowę urywa niewiadomo jak się ubrac

poszłam na zakupy i oczywiście klasyczna polka "siatkarka" objuczona jak wielbłąd na pustyni doczołgałam się do domu i postanowiłam ,ze przez najlbiższe dni nei wychodze z kasa z domu

Smacznegoide po dokładke żurku![]()

A wiesz juz czy bedziesz miala chlopca czy dziewczynke

U nas tez niby ciepło,ale jak zachodzilo slonce to bylo zimnostrasznie popieprzona ta pogoda dzisiaj
poszłam na zakupy i oczywiście klasyczna polka "siatkarka" objuczona jak wielbłąd na pustyni doczołgałam się do domu i postanowiłam ,ze przez najlbiższe dni nei wychodze z kasa z domualbo ja za rozrzutna jestem albo wszystko tak cholernie drogie
![]()

anka26_x_07
Mama Laury :)
dla mnie to za drogie takie proszkijakbym miala 1 tys wiecej na zycie na miesiac to tez bym pewnie kupowala
Ale ja tam wole bryze niz inne jakies tanie dziwne proszki pseudo piorace
![]()
ja uzywam caly czas Persila
madziulanatasza
Fanka BB :)
Byś z moim m mogła sobie rękę podać ,on jak palił też zaczynał dzień od papierosów i kawy ,a jadł na pierwszy posiłek obiad,teraz nie pali ,je od rana przytył i fajnie wyglądaDziewczyno, jedz śniadania!To podobno najważniejszy posiłek dnia!
Ja kiedyś na śniadanie piłam kawę i wypalałam ze 3 papierosy, a jadłam około południa dopiero. Ale jak rzuciłam fajki i zaczęłam jeść normalne śniadania, to zaczęłam się lepiej czuć
Bo ty niezła gaduła jesteś![]()

reklama
Byś z moim m mogła sobie rękę podać ,on jak palił też zaczynał dzień od papierosów i kawy ,a jadł na pierwszy posiłek obiad,teraz nie pali ,je od rana przytył i fajnie wygląda![]()
a mój mógłby zeżreć konia z kopytami i nie przytyje ile razy on juz przytyc próbował ..
ale ma za to fajniutki brzuszek mmm .. taki mniam ..

Podziel się: