reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u nas też pogoda w kratkę raz słońce raz chmury i wiatr okropny:no::no:
a mój pietruszka przegrał dzisiaj zakład bo owiedział że antek na 6 m-cy będzie siedział a nie siedzi i tym sposobem mam dobre wino:-D

reklama
kurcze ja mam porobione to co chcialam i sie nudze :sorry2:
chyba pobrzerabiam sobie zdjecia od malego :tak:

Jak ci sie tak nudzi to mozesz mi poprasowac albo obiad ugotowac :-):-):-)
Bo Emily spi juz ponad godzine a ja sie dalej nie ruszylam tylko siedze przed kompem :tak: moj napewno za niedlugo wstanie wiec trzeba sie za cos zabrac:-):-)

Dziękuje a patrzcie jaki mi porządek robi
hehe a jak luka co on to ma :-D:cool2:
Jak ci sie tak nudzi to mozesz mi poprasowac albo obiad ugotowac :-):-):-)
Bo Emily spi juz ponad godzine a ja sie dalej nie ruszylam tylko siedze przed kompem :tak: moj napewno za niedlugo wstanie wiec trzeba sie za cos zabrac:-):-)
jasne tylko do Niemiec to zanim ja sie rusze to juz dawno bedziesz miala to porobione :-D

patrysia jak słodko ci sprząta:-D:-D:-D:-Djak bym moją julke widziała sprzed 3 lat:tak::tak::tak:ta otwierała szafki na rościerz i w te pędy wywalała wszystko na podłoge a jak mnie widziała to uwijała się 3 razy szybciej i piszczała z radości jak gnałam do niej z okrzykiem nie wolno a potem jak była deko starsza to wywalała z szafek i powtarzała nu nu nuuuu nie wolno aty aty i wywalała w najlepsze a jak podchodziłam do niej z pytaniem i co zrobiłaś to mówiła mama nu nu nuuuu ni wolno bojam się:-D:-D

reklama
patrysia jak słodko ci sprząta:-D:-D:-D:-Djak bym moją julke widziała sprzed 3 lat:tak::tak::tak:ta otwierała szafki na rościerz i w te pędy wywalała wszystko na podłoge a jak mnie widziała to uwijała się 3 razy szybciej i piszczała z radości jak gnałam do niej z okrzykiem nie wolno a potem jak była deko starsza to wywalała z szafek i powtarzała nu nu nuuuu nie wolno aty aty i wywalała w najlepsze a jak podchodziłam do niej z pytaniem i co zrobiłaś to mówiła mama nu nu nuuuu ni wolno bojam się:-D:-D
malina to od Wiki :-D
to Twoje dzieci maja od urodzenia dobre hasla :-D

Do góry