reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pomóżcie mi z pazylem :-:)-:)-( siedzę nad dwoma zagadkami i już nie mogę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiem że Wy na pewno już dalej jesteście :tak::tak:

Dawajcie mi tu jakieś podpowiedzi do 14 poziomu zagadka 3 i 15 1 zagadka :tak::tak::tak: jakby co to na gg jestem 9522879 :-D

a Wy jak zwykle produkujecie stronki:D
dopiero wrocilam,bylam u lekarza po dokumenty i pupie.moze jeszcze dzis pojde wniosek zaniesc choc nie wiem.

malinka ja tez nie przepadam za horrorami niby:d bo jednak moj mnie na nie namawia i moj ulubiony to "Pila" czekam z niecierpliwoscia na kolejna.dla mnie lustra,statek widmo,mgla byly slabe hihi .

anka ja jeszcze mam dwa namioty(ale one bardziej nadaje sie na plaze,dzialke,ogrod. ,a ten to cerata i rurki co chwile sie rozklada bo damian nim ciaga po pokojach(2:D)

a Wy jak zwykle produkujecie stronki:D
dopiero wrocilam,bylam u lekarza po dokumenty i pupie.moze jeszcze dzis pojde wniosek zaniesc choc nie wiem.

malinka ja tez nie przepadam za horrorami niby:d bo jednak moj mnie na nie namawia i moj ulubiony to "Pila" czekam z niecierpliwoscia na kolejna.dla mnie lustra,statek widmo,mgla byly slabe hihi .

anka ja jeszcze mam dwa namioty(ale one bardziej nadaje sie na plaze,dzialke,ogrod. ,a ten to cerata i rurki co chwile sie rozklada bo damian nim ciaga po pokojach(2:D)

Laura jak sie rzuca w tych domkach to tez sie czasem skalaja:-D Fakt to takie szmaciaki z rurkami a te rurki bardzo elastyczne:happy2:

czas na kwulca bo mi jakos slabawo pewnie znow mam cismienie 100/50:szok:

A co tu tyle mamusiek nowych się namnorzyło hehe:-D:-D:-D witam witam. Coraz bardziej popularne się robimy hehe ;-);-)

Dzięki Wam za wsparcie :-):-):-) a u babci nie ciekawie, nie pamiętam która pytała chyba Wiktoria. Ostatnio nerki zaczęły wariować, ale się uspokoiły. Wiadomo będzie tam biedna leżeć do końca :-:)-:)-( ja to już siły nie mam żeby tam pójść. Załamana chodzę jak nie wiem co. No ale trzeba się jakoś trzymać
Obawiam sie ,ze taka kolej zżeczy Beatka ,choć rxzyczę twojej babci najlepiej ,wiadomo co może sie stać ,a ja uż to przeszłam ,bo zadnej babci ,ani dziadka juz nie mam:-(
Dziewczyny ja się urywam.
Muszę się do tego neurologa zacząć szykować.
Muszę wszystkie badania i wyniki odnaleźć.
Całkiem zapomniałam o tym.
Oj będzie tego szukania.
Wszystkie dokumenty małego mam w 3 szufladach.:szok::szok::szok::szok:
Pamiętajcie godz.14 trzymajcie kciuki.:happy2::sorry2:

A jeszcze się pochwalę.
To oceny cząstkowe mojej córy.

Ależ jestem z niej dumna !!!!
ale zdolna bestia -wow:tak::szok::tak:

reklama
Do góry