reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Odliczam czas do położenia czeredy spać :-)
Ale mi dzisiaj w kość dały. Jutro nawet jak będzie lać to ich zabieram na dłuuuugi spacer. Dzieci bez wyjścia z domu dostają głupawki :blink:

Malinka ja z kart wróżę. Trzeba mieć od 7 do asa. Tasuje się, rozkłada na 3 równe kupki. Z każdej kupki wyciąga się ostatnią kartę i kładzie nie odwracać. Zbiera się karty od lewej do prawej, najpierw kupki kart potem pojedyncze. Rozkłada się 4 rzędy po 8 kart. Ty jesteś damą czerwo a Twój facet królem czerwo. Każda karta obok Twojej coś oznacza.

Malinka ja z kart wróżę. Trzeba mieć od 7 do asa. Tasuje się, rozkłada na 3 równe kupki. Z każdej kupki wyciąga się ostatnią kartę i kładzie nie odwracać. Zbiera się karty od lewej do prawej, najpierw kupki kart potem pojedyncze. Rozkłada się 4 rzędy po 8 kart. Ty jesteś damą czerwo a Twój facet królem czerwo. Każda karta obok Twojej coś oznacza.

I jeszcze oznaczenie kart mam Wam napisać?? O masakra ile tego :-D
A to ja swojego czasu Tarotem się ajmowałam, ale w ciąży nie wolno no i tak już nie wróciłam do tego.

A oznaczenia ja poprosze, zwykle karty nie sa tak niebezpieczne jak Tarot

Luna ja tam bardziej wierzę w te karty niż w tarota. Tarota kiedyś mama mi tylko raz ułożyła i jakoś się nie sprawdziło :tak: zaraz napiszę oznaczenia ach :-D

Właśnie wróciliśmy od neurologa.
Diagnoza:
Zespół Aspargera w zasadzie po 5 minutach już to powiedziała.
W związku z tym,że Kubuś nie był wcześniej u niej leczony musimy przeprowadzić kolejny szereg badań.:-(
Na dzień dzisiejszy mówi,że bez dodatkowych badań zespół Aspargera na 80 % bo więcej bez EEG dać nie może.
Jednak badania na 100% potwierdzą jej diagnozę.:-(
zalecenia:
Konieczne nauczanie w klasie integracyjnej.
Niby mam to chciałam ,ale świadomość dziecka z autyzmem mnie przeraża.:no::-(
silna babka z Ciebie, wspolczuje ale lepiej wiedziec z czym sie bedzie obcowalo
A moja córa spi, ciekawa jestem co będzie w nocy...

Spadam pochałasowć troszke moze wstanie :-p
a to Ci mamusia niech spi corcia:-)
Patrk wlasnie wrocil z podwórka musze mu zrobic jedzenie.. m pjechal do mamy do tego donmku pomagac cos tam robic, a ja sama w domu siedze...:baffled: nie lubie takich nudów:no: i jeszcze patryka uczyc lektury jak zje:baffled:Bleeeeeeeeeeeeee:dry::dry::dry:Nie che mi sie jako cholera:zawstydzona/y: Ake trzeba, musi poprawic ta kartkwke i jeszce jedną zmatematyki i hoistorii bo inaczej nie zda:baffled::baffled:
teraz bedziesz jak korepetytorka;-)jak trzeba to sie pomaga:tak:
Mi jest zdecydowanie latwiej popoludniu:tak::tak::tak:Rano ogladalam tylko raz:-);-)
Moje mendki dorwaly sie do swojej szafy z kosmetykami i wywalaja z niej co sie da:szok:ale przynajmniej sa cicho:-D:-D:-D

Ja zaraz sobie zjem danio waniliowe:tak::tak::tak:
ja zjadlam zupke ale jakos slaba jestem juz mi sie chce spac:baffled:

Obiecuję że oznaczenia napiszę Wam później. Teraz muszę się tym małym bąkiem zająć :tak::tak: zajrzę wieczorem albo później hehe :-D

Jakoś nie wierzę ani w karty, ani w tarota :sorry2:

Benjamin się kąpie, zaraz wrzucam bliźniaki do kąpieli.

reklama
Do góry