Joanna73
uzależniona od BB
dltego napiaslam ze ładniejsze zdjecia beda w poniedzialek 
a wogóle to pisałam Wam ze uroda juz teraz nie grzesze no i sam sobie robiła m zdjecia :-
zawstydzona/y:

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak obcięlam i ufarbowałamNo Asiu dużo lepiej ci w ciemnych włoskach a ty ich obcinałaś czy mi sie wydaje no i bluzeczka super tylko jeszcze usmiech makijaż i bedzie ok![]()
uroda to pojęcie względnea wogóle to pisałam Wam ze uroda juz teraz nie grzesze
malinka Ty to już rasowy nałogowiec BBno jak ja bez was wytrzymam powiedziałam goń do casto kombinuj bo ja bez dziewczyn z bb zwariuje i poszedł![]()
Dobrze ze go pogoniłaś za tym kablem no bo BB potrzebne ci jak powietrzeja ci tu dam joanna urodą nie grzesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no tylko uśmiech proszęa bluzeczka super lubię takie
a mi net naala tzn kabel się urwał narazie jest na bóg zapłać i co chwile brak netakoszt naprawy przez firmę to 50 zł a kupienie takiego klucza do zarabiania końcówek 100zł piotrek poleciał do casto może chłopaki mu pożyczą jak mają....no jak ja bez was wytrzymam powiedziałam goń do casto kombinuj bo ja bez dziewczyn z bb zwariuje i poszedł
![]()