reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wczoraj bardzo mi pomagal zmienaialismy sie przy Gabi tak zeby każde z nas moglo spokojnie posiedziac coś zjeśc no i w pociagu i wogole pilnował wszystkiego moglam byc tylk ozmeczona podroza bo Gabi biegala po przedziale reszte pozniej bo Gabi sie rozebral musze szykowac kąpiel :tak:

Laure zaraz klade spac:happy2: wlasnie jest w trakcie mycia zabkow Ja dzis nie posiedze z Wami bo bede sie moim opiekowac:-DZreszta sama jestem zmeczona dzisiejszym dniem:baffled:Byc moze to ta pogoda bo najpioerw pada przez 3 dni a tu slonce i goraco:baffled:

Joanna jak to mowia z ladnej i pustej miski sie nie najesz:-D Mezow sie nie ocenia ja tam wole babeczki no chyba ze tylko chlop na zdjeciu:szok:

reklama
Super ze milutko u was bylo :)
Jutro jade do Gladbachu ale popoludniu byc moze wlece drynne Ci wczesniej.No chyba ze masz juz jakies plany na popoludnie:sorry2:

Luna mialas racje nici z lizania:baffled::-Dgoscie pojechalo po polnocy:dry:

No jasne ciocia wlatuj wlatuj :tak::tak: ale o ile dobrze pamietam mialas dzisiaj jechac do Gladbach??

hihihih nic straconego nadrobicie dzisiaj cala noc przed wami:-):-) tylko nie zamecz Bogdana;-);-)

Do góry