reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A moi szaleje w najlepsze:tak::tak::tak:Ale zaraz biore sie za Nich:tak:
Niech sie na jutro wyspia bo dziewczynki pojda na bilans i szczeienie a pozniej jak nam sie bedzie chcialo to do ikea bo babcia mnie prosiła zebym Jej cos kupiła:-);-)

Witam sie wieczorowa porą :-)
Byliśmy na spacerze,po spacerze kąpiel,kolacja i Oliwka już w łóżeczku.na razie jak zwykle śpiewa,zmęczy się to uśnie.

Pierwszy raz wziełam Oliwke na zakupy do pampersa :tak::tak::tak::tak: bałam sie tego wyjścia ale nie było żadnej wpadki,ku mojemu zdziwieniu.Tłumaczyłam jej że idziemy do sklepu,że trzeba zrobic siku przed wejściem bo w środku nie będzie gdzie zrobić siku ale nie chciała zrobić, po wyjściu też nie ,dopiero jak wróciliśmy do domu po ponad 2h to zrobiła na nocnik.jak poszlismy na spacer popołudniu to na placu zabaw tez nie chciała sikać mimo że wypiła 2 soki ,zrobiła dopiero po przyjściu do domu,wytrzymała równiez ponad 2h,aż byłam w szoku.

wiki ja jestem,pewnie jak ja przyszłam to wszystkie pouciekają :-D:-D:-D:-D ja to mam pecha :tak::tak::tak::tak:

na szczęście u mnie burza przeszła bokiem i dobrze bo sie jej panicznie boję.

reklama
Do góry