reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Byłam w tym żłobku.
Budynek odnowiony,w środku generalny remont,ślicznie pomalowany,kolorowy ,bardzo przytulnie zrobiony.
Pierwsze wrażenie było dobre jak tam weszłam,było słychać jak te starsze dzieci uczyły się piosenek,było wesoło.
Pomyślałam fajnie.
Potem poszłam do dyrektorki,trochę sobie nią porozmawiałam,miła babka.

Spisałam sobie rozpiskę całego dnia co dzieci robią w żłobku,spodobało mi sie to że bardzo często wysadzaja dzieci na nocniki,praktycznie co godzinę,jak dziecko zawoła to oczywiście idzie z nim Pani do ubikacji.

Ale jak wychodziłam to już przestało mi sie podobać.okna były uchylone więc praktycznie wszystko słychac co się dzieje w salach.I tak strasznie małe dzieciaki płakały,te maluszki ze az mnie ciarki przeszły.Tak stałam chwile i za bardzo nikt ich nie uspokajał,az się sama popłakałam.tak sobie pomyslaąłm że jak Oliwka będzie płakac to też nikt ją nie pocieszy?:baffled:
przykre to było bo strasznie te maluszki płakały,i miałam takie odczucie że to taka przechowalnia dzieci.
Mam srasznie mieszane uczucia.

reklama
witam się przy kawce :-)

Meduska widzę ,że zabrałaś się za zakupy dla malucha oj pamiętam ten okres i te wydatki:-D
co do łóżeczka to ja kupiłam na allegro cały zestaw łóżeczko plus komoda do przeijania i szafa dwudrzwiowa z szuflada na dole wszystko w bielonym drewnie i ozdobione miskami to mebelki Vox wdobrym stanie całość za 500 zł jestem z nich zadowolona tyle dałabym za samo łóżeczko a tak wszystkie rzeczy Lenki mieszczą się w komodzie i tej szafie a wiadomo ,że dzieci szybko wyrastaja z łóżeczka moja Laura np spała do roku a potem nie było mowy o włożeniu do łózeczka więc nie ma co szaleć :tak:

witam się przy kawce :-)

Meduska widzę ,że zabrałaś się za zakupy dla malucha oj pamiętam ten okres i te wydatki:-D
co do łóżeczka to ja kupiłam na allegro cały zestaw łóżeczko plus komoda do przeijania i szafa dwudrzwiowa z szuflada na dole wszystko w bielonym drewnie i ozdobione miskami to mebelki Vox wdobrym stanie całość za 500 zł jestem z nich zadowolona tyle dałabym za samo łóżeczko a tak wszystkie rzeczy Lenki mieszczą się w komodzie i tej szafie a wiadomo ,że dzieci szybko wyrastaja z łóżeczka moja Laura np spała do roku a potem nie było mowy o włożeniu do łózeczka więc nie ma co szaleć :tak:
ja komode mam, przeijak mi nie potrzebny-wg mnie calkowicie niepotrzena rzecz, od tego kest łóżko czy cokolwiek innego.., a szafe bedziemy kupowac dokompletu do komody,ale komode kupilam juz dosc dawno, z rok, pol roku temu w ikei:tak:

ide myc gary, bo zasiadlam tylko zeby zjesc, ale nie zdazyam nic napisac bo juz pochlonelam drugie sniadanie:-D:-D

na początku łóżko wystarczy ale teraz jak się Lena zasra cała to juz nieraz mi materac na komodzie obsmarowała albo sika przy zaraz po zdjęciu pieluchy uwielbia to :-D
sama zobaczysz że przewijak się przyda :tak::tak::tak:

na początku łóżko wystarczy ale teraz jak się Lena zasra cała to juz nieraz mi materac na komodzie obsmarowała albo sika przy zaraz po zdjęciu pieluchy uwielbia to :-D
a powiem Ci że my mielismy przewijak ale bardzo mało był używany :tak::tak::tak:,jakos nie chciało mi się go wyciagac bo jest troche ciężki.i tak przeleżał a Oliwkę przewijaliśmy praktycznie cały czas na wersalce.

reklama
Już umyłam, gary!!!!:-D:-D
No zobaczymy, to akurat zawsze mozna dokupic jakby co:tak:

Do góry