reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

my juz po spacerku, mała padła :tak: No ale w końcu nie spać tyle czasu :szok:
U mnie zamek w łazience wyjęty :tak: Cyba bym oszalała jakby się gargamel tam zamknął :szok:

A jesli chodzi o antykoncepcje to ja pewnie zaczne od tabsów dla karmiących :confused: Aczkolwiek nie lubie łykać tabletek :baffled:
ooo a są takie? nie wiedialam...:tak: dobrze wiedziec, to od razu se je kupie:-p:-p:-p

reklama
6 tyg po porodzie jest pierwsza programowa wizyta u gina, bo to koniec połogu:tak:. A bierzesz je później dopóki karmisz piersią. A wcześniej to sie macica musi dobrze obkurczyć zanim pomyślisz o antykoncepcji:tak:

As ty mnie tu nie strasz,ale ja już jedną wkładke miałam usuwaną jak zdecydowaliśmy się na drugie dziecko, a,tę wkładkę też niedługo będę usuwac i mam nadzieje ,że będzie tak samo szybko i bezboleśnie jak za pierwszym razem:tak::tak:ja mam dopiero zonka czym się zabezpieczac w trakcie przerwy m-y jedną ,a kolejną wkładką ,czyżby znowu gumowiec????biedny m:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry