reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja to jestemmięsożerna strasznie, ale byl taki okres moich mdłosc- całe 2 dni:-D- ze nie moglam czuc miesa i na mojego wrzeszczalam jak rbil spaghetti a na drugi dzien gyros bleee teraz mam do tego wstręt:sorry2:

Ja mdlosci w ciazy nie mialam za to straszna zgage mialam i nic mi nie pomagalo nawet migdaly ktore tak dobre sa na zgage:tak::tak: w nocy to nie
kiedy pare godzin walczylam ze zgaga straszne to bylo :tak:a jeszcze moje malenstwo zawsze budzilo sie w brzuszku po polnocy i dopiero w tedy dawala mi kopniakami popalic:tak:

reklama
szkoda że nie mam Was tu koleżanek z bliska to by mnie która z ciachem odwiedzila bo misie nie chce szykowac zeby wyjsc:-D:-D:-D ide wysuszyc te wlosy bo zaraz bede miala misz masz na głowie jak ich nie ułoze z suszakrką:sorry2:

No wlasnie szkoda ze wszystkie tak daleko od siebie mieszkamy:-:)-(

Ja tez spadam bo moja mala wlasnie wstala wiec trzeba jej dac jesc i sie pomalu ubrac

mnie teraz też zgaga męczy... podobnie mialam pod koniec pierwszej ciąży... najgorszejest to, że dopada mnie nagle i zupełnie NIC mi nie pomaga... no chyba że jest troche mniejszy atak zgagi to szklanka mleka jest dobra...

No wlasnie szkoda ze wszystkie tak daleko od siebie mieszkamy:-:)-(

Ja tez spadam bo moja mala wlasnie wstala wiec trzeba jej dac jesc i sie pomalu ubrac
no szkoda szkoda:-( ale Ty masz Anie blisko:tak: a jak bedziesz w pl to tez bedziesz miala niedaleko:-p:-p:-p

ja juz wlosy wysuszyłam ale ch... w cia zy wogóle mi sie nie układają:wściekła/y::wściekła/y:

AAA wasnie, niemowilam Wam osttanio jak bylam na tych badaniach glukozy, zjadłam rano 1,5 kanapki potem wypiłam ta glukoze i po godzinie juz zaczełam wpieprzac kanapki po drodze dopracy do mojego m... u niego w pracy zjadłam 3 kanapki i o 13 juz bylam tak głodna ze wrzeszczałam że juz jedziemy do domu bo nie wytrzyma- kupiłam potem 4 pączki kołaczyka i rogalika, dostałam gratis 2 kajzerki- po drodze do domu( a z piekarni jest 2 min) pochłonełam pączka i kołaczyka(o matko) i w domu moj sobie robil bulke z szynka- to ja tez jedną zjadła- a potem pączek na dobitke, a godzine pozniej byl obiad- i zjadłam jeszcze zeberka z ziemniakami i burakami:szok::szok::-D:-D
m sie ze mnie smial:zawstydzona/y:
Medeuska to mi zaimponowałaś:-D:-D:-D,ale ja wciązzy też wiecznie głodna chodziłam,a wszystko tak wybornie smakowało,mi bez róznicy było,jak najadłam się obiadem musiałam czymś słodkim zrównoważyć ,jak zjadłam ciasta ...to miałam zaraz ochotę na mięsko i suróweczkę:-D

cześć i czołem :-D

My po spacerku Lenka sobie zasnęła więc zaraz siadłam tutaj:-D
Wczoraj padłam jak betka
cały dzień sprzątanie obiad jeszcze mi się ciasta zachciało i wieczorem robiłam stertę gołąbków wyszło tyle że chyba pomrożę część :tak:
siedziałam z tym wszystkim do 1 w nocy i padłam w fotelu:happy2:

Medeuska to mi zaimponowałaś:-D:-D:-D,ale ja wciązzy też wiecznie głodna chodziłam,a wszystko tak wybornie smakowało,mi bez róznicy było,jak najadłam się obiadem musiałam czymś słodkim zrównoważyć ,jak zjadłam ciasta ...to miałam zaraz ochotę na mięsko i suróweczkę:-D
dokłądnie tak mam:-D na sniadanie jem 2 kanapki z serem + 2 kanapki z dżemem:-D ja co chwile jestem głodna teraz, i to naprawde głodna- w brzuchu mi burczy:sorry2::sorry2:

tak jak w ten dzien co bylam u m w pracy- to on zjadł pol kromki po mnie rano, i potem w pracy jedną tylko bo ja reszte mu wyjadłam:sorry2: inie byl glodny- dopiero jak dodomu przyjechalismy- a ja juz o 13 wyłam że mi w brzuchu ściska:szok:

cześć i czołem :-D

My po spacerku Lenka sobie zasnęła więc zaraz siadłam tutaj:-D
Wczoraj padłam jak betka
cały dzień sprzątanie obiad jeszcze mi się ciasta zachciało i wieczorem robiłam stertę gołąbków wyszło tyle że chyba pomrożę część :tak:
siedziałam z tym wszystkim do 1 w nocy i padłam w fotelu:happy2:
Cześć mlenko gdzie się podziewałaś kobieto ,uwielbiam gołąbki mniam podeślij trochę na poznańską:-D:-D:-D:-D:-D:-D15

dziewzyny mam już moje wyniki więc w skrócie bo obiad lece robić;mam anemie za mało żelaza potasu magnezu podwyższone ob i zdaniem pani doktor powinnam odsapnąć bo mam zaczątki nerwicy:szok::szok:

reklama
dokłądnie tak mam:-D na sniadanie jem 2 kanapki z serem + 2 kanapki z dżemem:-D ja co chwile jestem głodna teraz, i to naprawde głodna- w brzuchu mi burczy:sorry2::sorry2:

tak jak w ten dzien co bylam u m w pracy- to on zjadł pol kromki po mnie rano, i potem w pracy jedną tylko bo ja reszte mu wyjadłam:sorry2: inie byl glodny- dopiero jak dodomu przyjechalismy- a ja juz o 13 wyłam że mi w brzuchu ściska:szok:

hahaha meduska Twoje dziecko chyba duzo energii potrzebuje że tak Cie ssie cały czas :-D
Ja też w ciązy z Leną ciągle głodna chodziłam :tak:

Do góry