reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziewzyny mam już moje wyniki więc w skrócie bo obiad lece robić;mam anemie za mało żelaza potasu magnezu podwyższone ob i zdaniem pani doktor powinnam odsapnąć bo mam zaczątki nerwicy:szok::szok:

No to nic tylko musisz troszke wyluzowac i sobie odsapnac:tak:

no szkoda szkoda:-( ale Ty masz Anie blisko:tak: a jak bedziesz w pl to tez bedziesz miala niedaleko:-p:-p:-p

ja juz wlosy wysuszyłam ale ch... w cia zy wogóle mi sie nie układają:wściekła/y::wściekła/y:

No tak masz racje mam Anie blisko ale ty tez masz przeciez nie daleko do Patrycji bo z Zor do Boguszowic to maly rzut pilka:-):-)
A jak ja bede w pl to tez bedziemy mialy do siebie bliziuko:tak::tak:

a wiecie co....:zawstydzona/y:

Ja bym sobie na disco poszła pokręci tyłeczkiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

wsumie, jeszcze takiego brzuch anie mam, nie widac ze w ciazy, nikt sie nie bedzie głupio patrzyc ze ciezarna na dyskoteke przyszła:-D tylko.. czy ja jeszcze umie tanczyc?:-D teraz z moją kondycją nie za dobrze:sorry2::sorry2:

oj na dyskotece to ja nie pamietam kiedy ostatni raz bylam m nie lubi chodzic na dyski a ja bylam ostatnio jakies 2 lata temu a tez chetnie bym poszla:tak:

a najlepsze- nie jadłam słodkiego-nie mialam pryszczy- jak zjadłam czekolade ostatnio to wypryski wróciły:crazy: i to ile:szok::-D:-D:-D

Mnie wysypalo jak zaczelam brac tebletki anty chyba bede musiala je zmienic bo krost coraz wiecej na buzi:wściekła/y::wściekła/y: ale tez jak jej duuzo czekolady to mnie jeszcze wiecej wysypuje:wściekła/y::wściekła/y:

Emily juz pojadla ale jakos nie umie sie pozbierac do tego spacerku:-:)-( ale trzeba z dzieckiem wyjsc:tak::tak: bylam przed chwila zapalic na tarasie bo w domu nie palimy ze wzgledu na mala i musialam tam posiedziec jakies 15 min bo Emily sobie usiadla przed dzwiamy z balkonu i nie ruszyla swoich malych 4 liter :tak::tak: wiec mnie dziecko na tarasie uwiezilo:tak:

ale prawda szkoda że wszystkie nie mieszkamy bliżej siebie
fajnie by tak było miec Was przy sobie :tak::tak::tak:
Słuchajcie u ans wczoraj było spotkanie mieszkańców z policją mamy cyrk na osiedlu po prostu :-D
To osiedle zamknięte z ochrona jest i częśc mieszkań sprzedawali z miejscami parkingowymi ale było ich za mało dla wszystkich mieszkań ponadto liczyli za nie bagatela 10 tys. zł za parkowanie pod blokiem :szok:
więc część osób nie wykupiła a reszta która wykupiła zaczeła robić nagonkę na tych którzy parkują a nie wykupili , najpierw zrobili akcję zaklejania przednich szyb naklejkami takimi ,że cholerstwa zdjąć się nie dało trzeba było skubac po godzinę wiem bo nam tez zakleili :angry:
aż w końcu ktoś się wkurzył i złozył sprawę do sądu grodzkiego
teraz krzyczą że będa sprayem robić te samochody kur.. co za złośliwośc ludzka
np jak przyjeżdżali goście to nikt nie mógł wjechac na dłużej niż godzinę na teran osiedla jakaś paranoja normalnie najgorsze te stare babsztyle są co w ogóle aut nie mają i chcieli żeby policjha wystawiała mandaty
wczoraj policja była na osiedlu na zebraniu i powiedziała że nie ma podstaw do wystawiania mandatów anaklejanie na cudza własnośc tych naklejek moze się skończyć karą grzywny to te baby tak darły pyski że szok
jednej pani przeszkadza mini koparka do odsnieżania nawet co stoi gdzieś na uboczu koło malego garazu z narzędziami do sprzątnaia osiedla , ten garaż tez jej przeszkadza:szok::szok::szok:

nie wiem czy tu sa tacy nienormalni czy co mama Helenki wybacz :-D ale ja wczorja powiedziałam do Leszka że klasyczni Warszawiacy zawistni:-D on sięmkłóci że to przyjezzdni ze wsi którym się we łbie poprzestawiało ..

zobaczymy co będzie dalej ja na pewno nie bede płacić 10 tys zeby parkowac na osiedlu pod gołym niebem :wściekła/y:

No to nic tylko musisz troszke wyluzowac i sobie odsapnac:tak:

No tak masz racje mam Anie blisko ale ty tez masz przeciez nie daleko do Patrycji bo z Zor do Boguszowic to maly rzut pilka:-):-)
A jak ja bede w pl to tez bedziemy mialy do siebie bliziuko:tak::tak:

oj na dyskotece to ja nie pamietam kiedy ostatni raz bylam m nie lubi chodzic na dyski a ja bylam ostatnio jakies 2 lata temu a tez chetnie bym poszla:tak:

Mnie wysypalo jak zaczelam brac tebletki anty chyba bede musiala je zmienic bo krost coraz wiecej na buzi:wściekła/y::wściekła/y: ale tez jak jej duuzo czekolady to mnie jeszcze wiecej wysypuje:wściekła/y::wściekła/y:

Emily juz pojadla ale jakos nie umie sie pozbierac do tego spacerku:-:)-( ale trzeba z dzieckiem wyjsc:tak::tak: bylam przed chwila zapalic na tarasie bo w domu nie palimy ze wzgledu na mala i musialam tam posiedziec jakies 15 min bo Emily sobie usiadla przed dzwiamy z balkonu i nie ruszyla swoich malych 4 liter :tak::tak: wiec mnie dziecko na tarasie uwiezilo:tak:
no tak, ale auta nie mam jak m w pracy:dry: a patrysia nie ma prawka:dry:

no tak, ale auta nie mam jak m w pracy:dry: a patrysia nie ma prawka:dry:

A no to szkodda ale ja tez jestem zawsze od Ani uzalerzniona jak gdzies jedziemy bo ona zawsze musi po mnie przyjezdzac i mnie odwozic bo ja tez prawka nie mam:-:)-( zaczelam w pl jak jeszcze tam mieszkalam i potem wyjechalam do de tak wiec cala kasa przepadla a prawka nie ma a teraz jakos ciezko mi sie zmobilizowac zeby je tutaj zrobic:-:)-( chociaz bardzo bym je chciala miec:tak::tak:

dobra pweiem wam o nunie, robila kupe na balkonei jak zwykle i kurde miala jakiegos wlosa czy cos i jej sie przykleila ta kupa do pupy... i kurde wytarła mi o całą podłoge, rozsmarowałapo pokoju i po swoim tyłku... walilo jak nie wiem:-( musialam na nowo podlogi szorowac i jej dupe myc, feeeeeeeee:baffled::wściekła/y:

a ja zaluje ze spredalismy to jedno auto- kasa i tak sie poszla walic bo to mieszkanie sprzedajelismy teraz a na nowym od poczatkumusimy remontowac, no a wczesniej jescze w sumie dwa nie byly potrzebne bo oboje w rybniku pracujemy, a nie bylam wtedy w ciazy i nie myslelismy ze bede bo poltorej roku sie staralismy i nic, a teraz by sie przydało to drugie...:baffled:

ide sie wziac za prasowanie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: ppotem moze wpadne, jak bede miala kiedy:tak:

reklama
mlena mlena, to nie kwestia miasta. To developer dał ciała :tak: Ja tez bym się wściekała jakbym zapłaciła 10 za miejsce parkingowe a inni parkowali by za dramo. Miejsca oplacone powinny być odgrodzone, a reszta niech robi co chce :tak:

A samosądów nie popieram, sparawa do sądu przeciwko developerowi i koniec :tak:

Współczuje sasiadów, ale nie przylepeij etykietki Warszawiakom :-p

Do góry