reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ładna bluzeczka i ładnie Ci w tym kolorze ja niestety nie cierpie fioletu moze za jakis czas mi sie odmieni :tak: moze kiedys Wam napisze czemu :-)

Dla zainteresowanych butki kupilam w CCC NAWET cena mi sie spodobala 49.99:-D:-D no i kupilam wreszcie tunike ale jak przymierzyłam to mój mąz stwierdzila ze dobrze by vylo jak bym nie była tak blada nie zdaze sie opalic do soboty no i nowy bistonosz by mi sie przydal dal kaske :szok::szok::szok::szok: i zaszalałam w rosmanie i po drodze biustonosz kupilam u znajomej babki zawsze u niej kuuje bo jak cos to moge zamienic ale ma takie super stanik ze na moje 95d zakladam jakbym wogole nie maial a ponoc tak ma byc z dobrze dopasowanym biustonoszem a w Rossmanie kupilam sobie balsam brązujący :tak::-)Bielenda Piękna Skóra - Orzechowy balsam do ciała, naturalnie brązujący - Merlin.pl do tego był gratis Bielenda Piękna Skóra - Orzechowy krem na noc, naturalnie brązujący - Merlin.pl w cenie 12.99 i ifluid roswietaljący Wibo, Lovely, Make-up Brillance (Fluid rozświetlający) z gratisowa pomadka powiekszajaca usta :tak: takze juz dawno tak nie zaszalalam tkza dzis smarowanko moze mni troszku złapie ;-)
MALINKA widzialas zdjecia na t ?
gratuluje udanych zakupkow:tak:
ANIA chcialam do ciebie dzwonic ale pisalas ze masz robote wiec nie chcialam przeszkadzac:tak::tak:

My juz po spacerku kaczki nakarmione Emily teraz spi a ja bym musiala cos zjesc bo glodna jestem:tak::tak:
Jutro u nas w Niemczech dzien ojca bym musiala nad czym pomyslec dla tatusia od Emily jak narazie nie mam zednego planu a wypadalo by cos wykombinowac bo m tez sie postaral w dzien matki o piekne kwiaty bomboniere i karte z pieknymi wierszami na dzien matki :tak::tak:jak mi potem powiedzial Emily jest jeszcze malutka wiec jej troche pomoglem z prezentem:-):-) ;-)teraz moja kolej a ja nie wiem co mam wymyslec:-:)-( moze wy macie jakiegos pomysla???
ciocia sprzatnie nie ucieknie hehehe apogode mamy fajna to trza szalec:tak:
Bo nie wiem gdzie m aparat wsadzil , a jakos zawsze zapomne go zapytac.. a teraz znow go nie ma, ale sie dzisiaj wscieklam..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak m wrocil toprasowalam i dalam mu koszulki od patryka zeby wlozyl do szafki poukladane byly to wrzucil je byle jak juz mial przesrane ze mna.. potem..( patryk mial sie uczyc na jutro na poprawe z historii) puscil patryka na dwor nie kazac mu robic zadania i sie uczyc.. ja poszlam na soacer i do babci,... wracam, patrze.... a w zeszycie do korespondencji napisane, że Patryk dostal 1 z kartkówki na która go wzoraj uczyalami umial, a jak sie dzisiaj pytalam jak poszlo to powiedzial ze nie pisal, bo pani powiedziala ze on bedzie pisal jutro- ja sie go dopytje itd, to powiedzial ze panisie pytala czy jest przygotowany a on niby dpowiedzial ze tak ale pani powiedziala NIBY ze bedzie pisac jutro.. do tego jeszcze wczoraj robiismy zadanie z ksiazkii mial jeszcze z cwiczen do zrobienia ale powiedzial ze pani mu zarala cwiczenia do sprawdzenia i ze nie musi robic... a dzisiaj w zeszycie do korespondencji informacja ze dostal za to zadanie 1!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co najlepsze??? ze m podpisal to widzial, ze jutro patryk ma tą kartkówkę poprawic a ***** mac wziął go na rower na 2 h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja juz nie mam słow... i do tego dziecka a co dopiero do m!!!!! ze jeszcze w nagrode za 2x 1 bierze go na rower- a patryk jest zagrozony z matematyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to Ci pomogl jak jasna cholera:baffled:
- Co byś zrobiła gdybym powiedział, że wygrałem w totka?
- Zabrałabym połowę kasy i odeszła od ciebie.
- To masz tu 7,50 PLN i spierdalaj.
:-D:-D:-D gitowe!!!:-D:-D
Emily juz spi a ja bym musiala isc pranie zrobic i cos z zamrazalki wyciagnac bo m bedzie napewno glodny jak wilk :tak::tak:chociaz zawsze mi mowi ze tak pozno nie bedzie jadl to i tak zawsze je:-):-) nie chce mi sie isc do tej piwnicy zeby pranie zrobic no ale coz jak mus to mus:tak::tak:

ciocia Ty rob jedzonko bo david napewno bedzie glodny a potem mi powie ze mu nie gotujesz:-D my juz zjedlismy

A wiec bylam z Laura na placu zabaw siedzialysmy tam 2h potem wyszlysmy na spacerek z wozkiem i laleczka:sorry2:Lali jeszcze kolacji nie jadla bo wlasnie tata jej dal chrupki orzechowe:baffled:
Ja jeszcze mam pranie do powieszenia i jestem gotowa na dzis z porzadkami.
MOj juz przed tv a trzeba Lali wykapac z tym ze on z 1 reka nie berdzo da rade:baffled:ehhh sama sobie poradze z tym wszystkim:happy2:Potem mam ogladac YCD wiec nie bede siedziala na forum ale pewnie wieszosc z was to oglada wiec nie bedzie duzo nadrabiania:sorry2:

Wpadłam do was napisac dobranoc :tak: Padam na pysk:sorry2:

Dobranoc kazała wam również przekazać Wiki, dzieciaczki zaciągnęły ja już do spania :sorry2:

reklama
Jesli masz na mysli mnie jako nowa mamusie to ja sie przywitalam juz dawno a nawet sie grzecznie zapytalam czy mnie do siebie przyjmniecie:-D:-D:-D
nie,to nie o Ciebie chodziło :no::no::no::no:a co przestraszyłaś się :-D:-D:-D:-D

no normalnie mlena w dupe dostaniesz takiego smaka tymi gołąpkami wszystkim narobiłaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj też bym sobie gołąbki zjadła,mniam mniam :tak::tak::tak:

- Co byś zrobiła gdybym powiedział, że wygrałem w totka?
- Zabrałabym połowę kasy i odeszła od ciebie.
- To masz tu 7,50 PLN i spierdalaj.

zajebiste :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D niezłe to się nazywa inteligencja

Do góry