reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja narazie zmykam dziewczynki, bo juz mnie pupa zaczyna boleć, a poza tym wypadałoby sie troche dzieckiem zająć:-D... może za jakiś obiad się pomału wezmę?
papa
Ocho zaczya cię wciągać...to pierwsze znaki uzależnienia:-D:-D:-Dmelduję ,że podłogi umyte,teraz lecę do sklepu po piwo i pomidory,a potem biorę sie za obiad:tak::tak:

reklama
ja sosik do spagetti mam gotowy, woda na makaron sie gotuje, poki co tylko dla mnie bo nie wiem kiedy pati przyjdzie.. tyle ze zanim on przyjdzie to ja caly sos moge zjesc:szok: bo treaz juz sie nie moge doczekac i podjadam co chwile:baffled:

no to niezle, ale ja tak szczerze to bym chyba wolała żeby mojego nie było zeby łazil do roboty na całe dnie, a zeby normalna kasa była i poza tym od niego tez bym miala swiety spokoj:zawstydzona/y::sorry2::-D

ale pomyśl gdyby non top był w domu to byś oszalała:tak::tak:
wiem to po sobie
1228.gif

No tez prawda bo jak ma wolne i siedzi tydzien w domu to po paaru dniach mam juz go dosc;-);-) Ale nie kiedy bym gdzies pojechala itd to nigdy nie ma czasu bo musi do roboty fakt ze dobra kase do domu przynosi i moge sobie na duzo pozwolic ale kasa to nie wszystko :-( czesto siedze sama w domu i nie wiem co mam ze soba zrobic z nudow:-:)-(

No tez prawda bo jak ma wolne i siedzi tydzien w domu to po paaru dniach mam juz go dosc;-);-) Ale nie kiedy bym gdzies pojechala itd to nigdy nie ma czasu bo musi do roboty fakt ze dobra kase do domu przynosi i moge sobie na duzo pozwolic ale kasa to nie wszystko :-( czesto siedze sama w domu i nie wiem co mam ze soba zrobic z nudow:-:)-(
kochana z nami nie będziesz się nudzić my zawsze znajdziemy zajęcie
1434.gif

przypadki dzwoniących do helpdesku z banku

1. Doradca: - Jak mogę panu pomóc?
Klient
: - Piszę swojego pierwszego maila
Doradca
: - OK. Jaki jest problem?
Klient
: - No tak... Wpisałem już literkę "a" w adres, ale nie wiem, co zrobić, żeby się pojawiła ta pętelka...

7. Klient: Nie mogę połączyć się z Internetem.
Doradca
: Czy na pewno wpisał pan prawidłowe hasło?
Klient
: Tak, całkowicie. Podejrzałem je u mojego kolegi.
Doradca
: Czy może mi pan powiedzieć, jakie to hasło?
Klient
: Pięć gwiazdek.

13.Doradca: Ma pan oprogramowanie szpiegujące w komputerze. To jest przyczyną problemów.
Klient: Szpiegujące? Widzą przez monitor, jak się ubieram???

15.Doradca: Czy może pan kliknąć na "Mój komputer?".
Klient: Ale ja nie mam pańskiego komputera, tylko swój własny.

świetne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej dziewczyny, jestem znowu... ale tylko na chwile, bo mała żyć beze mnie nie może i mnie męczy... a co do smoka, o którym wczoraj pisałam to nadal jest, dzieki mojemu D, który wszystko zepsuł:( jak tylko Natka zaczęła nudzic o smoka to on od razu pobiegł i jej go oddał... wyrzuce go przez okno! i smoka i mojego D. bede miała spokój:)

to pozbadź sie wszystkich smoków z domu i nie będzie miał co dać małej.i będzie po problemie :tak::tak::tak::tak::tak:

A teraz mi sie przyponiało....

kiedyś przyszedł do mnie facet i mówi: ma pani ładowarki samochodowe do komórek?

Ja mowie, tak ale do jakiego modelu?

A on do fiata punto:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W tym momencie nie mogłam wytrzymac i tak parsknęłam smiechem że aż klienta poplułam-przysięgam:-D

ale Ci ludzie inteligentni są :tak::tak::tak::tak::tak:

dobrym sposobem jest obcięcie tej gumowej końcówki żeby nie mogła ssać i powiedzieć, że monio się popsuł, spróbuj może poskutkuje;-);-);-)
ja tak zrobiłam i poskutkowało :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

siema
dziewczyny
ostatnio nie mialam sily na bb
ale dzis rano odkrylam w kapieli ze mam mleko w piersiach i to obu...
co to ma znaczyc? Boze przerazilam sie bo Dominika odstawilam we wrzesniu,to szmat czasu

pierwsze słyszę żeby tak długo mleko było,ja szybko straciłam.to idź do lekarza niech Ci przepisze tabletki na pozbycie sie laktacji :tak::tak::tak:

uwaga!!!!!!!!!!
piotrek miał dzisiaj cdo pracy na 10 wstał o 7.45 zrobił wszystkim śniadanie wywalił śmieci i nawet odkurzył wow no normalnie rozmowa zadziałała:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wooow :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
mój wstał,zrobił śniadanie :tak::tak::tak::tak: wziął spakował śmieci ale już ich nie wyrzucił,zostawił przed drzwiami :-D:-D:-D:-D:-D jak mu powiem to oczywiście powie że zapomniał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-Dmadziula świetna kolejność
336.gif
i
k11.jpg

:-D:-D
ba piwo dla chłopaków na fajrant (i dla mnie)a pomidorki na sałatkę na kolację:tak::-D
Ziemniaki wstawione ,ogórki czekają na śmietanke ,a miesko z sosem na odgrzanie,obiad w toku:-D:-D:-DUmówiłam się na jutro do fryzjera zobaczymy co mi zrobi ,idę tu na miejscu do babeczki której nie znam:szok:oby było git:-)

reklama
dziewczyny więc tak zasiłki rodzinne wzrosną od wreśnia ale kryterium dochodowe niestety nie bo to nie przeszło przez rząd i tak teraz zasiłek rodzinny na dziecko do lat 5 będzie wynosił 61 zł od 5 lat 91 zł dodatek dla rodzin wielodzietnych zamiast 80 zł będzie 120 zł...no tylko się nie rozszalejcie z tą nadwyżką kasy:-p

A jakie są kryteria dochodowe :confused: Może i ja cos wydębię :sorry2:

...

Zakupów w sumie nie mam do robienia dużo, ale niestety najdroższe(?) czyli wózek i łóżeczko (wózek Nati strasznie mnie wkurzał i go sprzedaliśmy, a łóżeczko było uzywane od szwagierki i nieco już zdewastowane, więc po pewnym czasie zaczeło sie rozpadac)...

...

Ja mam wszystko po Helenie :tak: Zakupiłam jedyne fotelik 0-13 do auta :cool2:

I się cieszę,że wszystko trzymałam, bo jestem uziemiona w domu i ciężko by mi było za szmatkami latać :baffled: A teraz zostało mi już zasadniczo prasowanie :tak:

Ale teraz juz nie będę trzymać :sorry2: Za dużo tego :szok::-)

A do gondoli moja cora do tej pory się mieści :cool2::cool2::cool2::cool2:

Do góry