reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
AS JESZCZE RAZ GRATULUJĘ:tak::tak::tak::tak:
AŻ CZŁOWIEKOWI SERCE SIĘ RADUJE JAK WIDZI COŚ TAKIEGO MASZ BARDZO ZDOLNĄ CÓRECZKĘ:tak:
Ja sie też dołączam do gratulacji:tak::-)
WRÓCIŁ ADACHO ZE SZKOŁY ach ten caps lock:wściekła/y: pytam jak w szkole ?? adam standart...ja tzn????????? pani od anglika wyszła z klasy trzaskając drzwiami nie dźwigneła naszych wyczynów...no mama zero kultury!!!ja to jak wy sie zachowujecie?! adam -ja mówie o pani nie trzaska się drzwiami:szok:pani na polskim tłukła dziennikiem po ławce takie miała na nas nerwy....na matmie powiedziała że jesteśmy wnerwiający a na w-f powiedziała że mamy biegać do utrty tchu to może się wreszcie wyżyjemy:szok::szok:no mamuś dzień jak codzień:-D:-D:-D:-D jak się domyślam ich pani pewnie odlicza dni do wakacji:tak:
Nie no Adaś jest świetny:tak:
Mamo helenki droga ta taśma izolacyjna była:-D:-D:-D ja sobie kawke robię i idę sprzatać mały pokoik przestało lac ,dalej jest zimno ,ale przynajmniej nie leci na głowę :tak:Dziś mój m pracuje dalej od domu ,bo pojechgał z moim tatą na fuche i cały dzień go nie ma w domu nie wpada,nie zagląda ,no luxus
czy można kosić taką ciutkę mokra trawę??ktos wie??nie pokopie mnie prąd ,bo na prąd kosiara
:szok:
Może pokopac a pozatym mokrą trawe zle sie kosi i możesz kosiarke zepsuć
ONA tydzień temu była koszona ,ale straznie nierówno rosła i ta brzydko wygląda ,nie wygląda na mokra,ma takie nieregularne wysokie żdzbła
Ja nie lubie jak widze że znowu trawa urosła i znowu kosic trzeba
kurcze prosiłam piotrka wczoraj żeby kupił antkowi pampersy jak wracł z pracy kupił położył w pokoju a ja nie patrzyłam jakie powiedział tylko że wzioł pampersa bo były na promocji za 40 zł no ok tylko teraz patrzę a to 5 a antek nosi 3:wściekła/y:
To będziesz miała na później
Lena posuwa po całym mieszkaniu i wszystko sciąga a jak jej czegos nie pozwalam to awantura :no: oj widzę już ,że charakterek to będzie miała :szok:
oczy dookoła głowy normalnie i latam jak wariatka :no:

Mamo Helenki dobrze ,że rano odpoczęłaś dobrze by było jakbys tak co dziennie miała , może jakaś babcia na parę godz. by Helenkę zabierała ?
U nas jest to samo:-)
Alez ja dzisiaj aktywna jestem :-D

Mlenka, już sobie załatwiłam wolny weekend :tak: Moja mam przyjeżdża po Helen jutro po pracy, w sobotę przekazuje ja teściowej, a my odbieramy w niedziele wieczorem :tak: Mam nadzieje, że będzie miał wystarczająco dużo wrażeń żeby za bardzo bie tęsknić...:-D
To fajnie że Helenka do babci pójdzie ty kochana troche odpoczniesz
ja bym tak chętnie moja babci na 2 godz podrzuciła coby zrobić coś ze spokojem
ale niestety moja mama 300 km od nas :baffled: a druga babcia to jakby jej nie było
pogoda mnie wkurza zaświeciło słońce wychodzę z małą a tu za 5 min leje :angry: i tak drugi raz juz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas taka sama pogoda
Wiktoria12, Malinka1, Agnes123 kupiłam Mandevillę taką jak na zdjęciu tylko czerwoną:-):-):-)
Zobacz załącznik 138648
A za chwilę idę na urodziny Teściowej, przyjdę pogadać jak mój m będzie na próbie :-) Dziś tylko latam jak szalona.
A tak przy okazji nie wiecie co to może być, siedzi mi w gardle jakby jakaś kulka ( nie jedzenie heehe) przez którą nie mogę dobrze jeść, mówić ( dobrze, że mogę pisać :-D ) i oddychać, podobno to może być angina:eek::eek::eek: ???
Śliczny kwiatek
Kurczę Laski ale produkujecie, nie mogę się już doczytać od rana hehehe:-D:-D:-D:-D A ja myślałam, że tylko ze mnie taka gaduła hihihihhihii:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
No takie już jestesmy gadułki chociaż ze mnie ostatnio marna gaduła:laugh2:
Mieszkanko bardzo nam sie podoba:tak::tak::tak:Widac ze włascieciele bardzo dbaja o lokatorow i o ten caly "blok".Jest bardzo czysciutko i schludnie.Duzy parking i miejsce do grillowania:tak::tak:
Decyzje musimy podjac do soboty i poki co jestesmy na tak:-):-):-):tak::tak::tak::tak:
Tylko jest jeden malutki problemik -my chcielibysmy sie tam wprowadzic tak oklo 20 czerwca ale jeszcze mie wiadomo czy zdaza to mieszkanie przygotowac do tego czasu
To fajnie ze mieszkanko wam sie podoba
Cześć dziewczyny :-)

Można do Was dołączyć? ja również jestem mamuśką siedzą w domku. Mam 4.5 miesięczną córcię Julkę i jestem w 11 tc z następnym dzidziusiem ;-)
Witamy uwaga uzależniamy
madziula zapracowane mamy domowe dzisiaj:-D:-D
Oj bardzo zapracowane
Przez tę pogodę cholerna Lenie juz cieknie z nosa i zaczyna mi pokasływac :no::no:
oby się jej nic z tego nie rozwinęło ale póki co nie będe z nia wychodzić
Zdrówka dla Lenki
Oliwka juz usnęła :tak::tak::tak::tak:
ale zmęczenie dało swoje,przed samym końcem dnia walnęła tyłem głowy o ławę spadając z łózka :no::no::no::no::no:
strasznie płakała i przytulona do mnie usnęła mi od razu na rękach :sorry2:
dobrze że jej sie nic nie stało,bo gruchnęła porządnie.Teraz spi jak zabita.
Bidulka dobrze że nic jej sie nie stało
Nie było mnie dobę na forum a Wy napisałyście tyle ze nie sposób Was nadrobić.
U nas chyba wystąpiła 3-dniówka bo była wysoka temperatura szybko reagująca na syrop przeciwgorączkowy i brak innych objawów. Dzisiaj natomiast rozpiera go energia i już nie wiem co z nim zrobić.
To fajnie że lepiej sie czuje
dowikluś ja czekam na focie:tak::tak::tak:
przeczytałam piotrkowi ile wżą twoje szczypiorki a moje kochanie ale one w wieku antosia czy starsze bo dowikla to ta z poznania to te jej szczypiory to chyba starsze:-D:-D:-D
No to twój P jest na bierząco z BB
Lena juz się wyspała po niespełna godzinie :no::no::no:
Bidula ty jestes ale moje czasem też tak robią
witam!! ja po raz pierwszy na baby boom....witam wszystkich.
Jeszcze nie bardzo wiem jak się tym wszystkim obsługiwać....ale witam serdecznie:-)
Witaj
co do fotek to owszem dodam, ale dzisiaj jest mój pierwszy raz na tym forum , pewnie wyda Wam się to dziwne, ale nie bardzo wiem jak to wszystko ogarnąć, ale z czasem na pewno wszystko będzie;)
Każda z nas to przechodziła zobaczysz pare dni i bedziesz wszystkowiedziała
Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie.

Nie będę odpisywać każdej po kolei, bo pytałyście o to samo głównie.
Druga fasolinka planowana, chcieliśmy dwójkę odchować i mieć spokój. Może będzie ciężko, ale damy radę. Nie jedna była w takiej samej sytuacji i jakoś sobie poradziła. Termin mam na 7 stycznia 2010, więc między Julką a jej braciszkiem lub siostrą (ale trzymajcie kciuki za braciszka :-D ) będzie równy roczek. No i należe do grupy młodych mamuś, bo lat mam 20 ;-)

A swoją drogą produkcję to macie masową :-):-):-)
Witam widze że masz 20 lat ja mam 21
a wiki co jeszcze sprząta?????
Posprzątałam wczoraj dzisiaj tylko odkurze i gotowe
kochana jak anorektyczka chyba!!! bez urazy ale przy 180 50 kg to juz przesada jak nie zeskanuje to zrobię jutro zdjęcie ze zdjęcia i Wam pokaże jak wyglądałam jak miałam 51kg i 167 wzrostu mam , bardzo szczuppło więc nawet nie chcę wiedzieć jak ty Agnieszka musiałaś wyglądac
Dziewczyno ile Ty wazysz? ja coś czuję ,że ty masz obsesję a nie tyle do zrzucenia
pamiętaj ,że zdrowie wazniejsze :tak:
To na fotke czekam
wiecie co w nosie mam wszystko idę zjeść tego gołąbka bo mi język do d.. ucieknie zaraz :-D:-D:-D
:-D:-D:-Ddobre
No to wam pokaze jak wygladalam jak mialam 60kg odejmijcie sobie jeszcze 10kg i wiecie jak mniej wiecej wygladalam:szok::szok::szok:
Lasencja z ciebie
a dziewczyny miałam wam napisać co z moją ewentualną pracą no więc babka nie mogła dzisiaj przyjechać do casto ale zadzwoniła jest zainteresowana i są warianty albo sobota 7-13 niedziela 8-18 i za to miesięcznie 400 zł albo wariant sobota 7.30-20 niedziela 8-18 i to za 600 zł albo wariant nr3 poniedziałek-piątek 18-22 i to za 750 zł kwota na ręke w weekendy to pod nosm a wieczory to biurowce i bym musiała kawałek dojechać czekam na rozmowe z nią i mam nadzieję że coś wypali i ruszy w naszych finansach zanim polegniemy:tak:
Trzymam kciuki
hej.
witam sie jako druga;)
Paulina juz odstawiona do szkoly przez sasiadke;)
mala zjadla po 4 kasze inadal spi.
pogoda bez zmian;(
Witaj
Normalnie skończyłam nadrabiac ide scielic łóżko

to kochana sciagaj to sobie akurat z mezem obejrzycie romantyczna komedie;)
onddzis przyjezdza tak?
na dlugo?
Dzisiaj przyjedzie wieczorkiem na 3 tygodnie a powiedz mi ty jak sciągasz te linki to pisze tam że zapisz albo otwuż za pomocą to co ty zaznaczasz bo ja zapisuje i nie wiem czy dobrze robie no i jak już sciągne to co dalej robic

Dzisiaj przyjedzie wieczorkiem na 3 tygodnie a powiedz mi ty jak sciągasz te linki to pisze tam że zapisz albo otwuż za pomocą to co ty zaznaczasz bo ja zapisuje i nie wiem czy dobrze robie no i jak już sciągne to co dalej robic

dobrze robisz.potem musisz je rozpakowac jak juz bedziesz miala wszytskie.
ja rozpoakowuje przez total comander a Ty nie wiem czym tam,pewnie winrarem
jak nie to Twoj na pewno bedzie iwedzial jak to rozpakowac;)

reklama
Do góry