reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
J a mam serum eveline "slim extreme 3D"ono z kolei rozgrzewa skórę bardzo ,az wkurza to ,aha ,jest antycelulitowe,stymuluje spalanie tłuszczu ,stosuję kilka dni ,ale mam ważenie ,ze działa:-DZ eveline maja też takie ochładzające ,ale ja za duży zmarźluch jestem ,bo mnie telepie zaraz:-D

miałam je i mi nie podpasowało,oddałam siostrze :tak::tak::tak::tak: nie mogłam znieść tego gorąca i potem aż szczypało jak rozgrzało n maxa.męczyłam się z tym strasznie i nie mogłam tego używać.wolę chłodzące.:tak::tak::tak::tak:

Agnes jedynie co moze Ci przeszkadzac to zapach bo w składzie jest mentol i ma dosc mocny zapach który szybko sie ulatnia :tak: ale da sie wytrzymac
ale cały czas go czuc czy tylko przez chwile :baffled:

a ja lubie nowosci i uzywam mialam serum do biustu ale efekt przerósł oczekiwania i juz nie potrzebuje :zawstydzona/y:
tzn??????????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D

powiem szczerze ze używałam przed urodzeniem dzieci mialm wtedy rozmiar 75b i po miesiacu uzywania biust mi sie powiekszył bo staniki były ciasne (chcialam mezowi sie bardziej podobac :zawstydzona/y:)a w ciaze zaszlam po 3 latach takze to nie była przyczyna a teraz nie musze bo mam 95d :zawstydzona/y::-D:-D:-D

powiem szczerze ze używałam przed urodzeniem dzieci mialm wtedy rozmiar 75b i po miesiacu uzywania biust mi sie powiekszył bo staniki były ciasne (chcialam mezowi sie bardziej podobac :zawstydzona/y:)a w ciaze zaszlam po 3 latach takze to nie była przyczyna a teraz nie musze bo mam 95d :zawstydzona/y::-D:-D:-D
Byłoby bajecznie:-Da pamiętasz jakiej firmy było,jak sie nazywało??

Jasiu wrócił na wieś z pracy w Anglii.
Ojciec:
- Weź, rozrzuć gnój.
Jasiu:
- What?
Ojciec:
- Łot krowy i łot konia.

reklama
Do góry