reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnieszka 2 miesiące to i tak niedługo :-D moja mama jest przewlekle chora i żeby się dostac do specjalisty swojego co ją prowadzi to ma nieraz półroczne terminy więc jeżdzi prywatnie i płaci z tej swojej rentki mizernej:no::no::no: to jest dopiero paranoja

lepiej zmienić temat ..

reklama
:-(A, zgubiłam się, maluchy i obowiązki.......... Myślałam o Was ale nie miałam czasu tu zajrzeć:-:)-(Człowiek bez przerwy w domu, to ciągnie do ludzi, ale co zrobić jak dzieci wymagają uwagi;-)

no dokladnie ja czekalam 2 miesiace na termin u ortopedy i musialam meczyc sie tak dlugo z bolem a tacy to w ten sam dzien dostaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jeszcze sie upominaja jak musza czekac dluzej niz 5 min:wściekła/y::wściekła/y: szkoda slow
Ja na termin do kardiloga czekałam z dziewczynkami 4 miesiace:szok::szok::szok:A jak musialam isc z Klaudia do gastrologa(fakt faktem tam chodze prywatnie)to zadzwoniłam w srode w poludnie i na 15;30 miałam juz wizyte

dowikla do mnie na patronażową nie przyjechała nawet !!! z noworodkiem musiałam lecieć do przychodni zapomnij o wizytach domowych tutaj

:szok::szok::szok::no::no::no:Masakra:szok::szok::szok:
Moja pediatra przyjmuje co dzien dzieci zdrowe i chore a do tego co dzien chodzi do dzieci na wizyty domowe:tak::tak::tak:
Ja na pediatre tez nie moge narzekac bo zawsze dostane termin w ten sam dzien jak zadzwonie ze Emily cos jest:tak::tak::tak: oni maja normalnie do 18 otwarte a czasami siedza tam do 21 bo tyle chorych dziecie maja i wszystkie przyjmuja:tak::tak::tak: z pediatry jestem bardzo zadowolona nigdy nie mialam powodu zeby na niego narzekac bo jest bardzo mily wszystko dobrze wytlumaczy a co najwazniejsze ma czas zeby dziecko dobrze zbadac i wysluchac matki :tak::tak::tak:

dowikla do mnie na patronażową nie przyjechała nawet !!! z noworodkiem musiałam lecieć do przychodni zapomnij o wizytach domowych tutaj
MLENKA
Jestem w szoku:szok::szok::szok:Jak to jest mozliwe???
U mnie w rejestracji wiedza ze dziewczynki sa wczesniakami i takie malutkie i za kazdym razem jak byly chore i dzwonilam to jak przychodzilam to lekarka brala nas zawsze od razu i do tego drugiego gabinetu

reklama
dobrze ze ja nie mam takiego problemu.Oliwka sumie ładnie bierze lekarstwa a w szczególnosci uwielbia własnie leki przeciwbólowe-przeciwgoraczkowe.
ja podaje jej paracetamol czasami a najczęściej nurofen :tak::tak::tak::tak:
no moja na szczesci tez bierze bez problemu nawet jak paskudne , wystrczy jej powiedziec ze witaminki , to wszystko przelknie

:szok::szok::szok::no::no::no:Masakra:szok::szok::szok:
Moja pediatra przyjmuje co dzien dzieci zdrowe i chore a do tego co dzien chodzi do dzieci na wizyty domowe:tak::tak::tak:
u mnie to samo, fakt, kolejki do niej ogromne, bo jedna z lepszych w miescie, ale przylmie kazde dziecko jesli na prawde jest chre a nie tylko powiedzmy katarek lekki

Malinus, dobrej nocki

Do góry