reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam porannie:happy:
jestem masakrycznie niewyspana antoni obudził się o 24 i nie spał do 3 nosiłam go bujałam poiłam masowałam smarowałam dziąsła dałam czopek ..masakra.....potem zasnął i budził się co 20-30 minut piotrek na szczęście pomagał więc na zmianę nosiliśmy i spaliśmy..........spać..................a do tego pogoda do bani leje wieje:wściekła/y::wściekła/y:
wiki dzisiaj twój dzień mąż wraca:happy::happy::happy::happy: i jak @ się skończyła?

Oj wiki bedzie dzisiaj szaleć,mąż wraca :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
ciesze się razem z Tobą kochana :-):-):-):-):-):-):-)

Wiktoria dziś na pewno poszaleje z mężem!
No poszalelismy wczoraj i nawet małpa mi nie przeszkodziła:-D:-D:laugh2:
Witam
Chyba mam zapalenie gardła - nie mogę mówić, boli strasznie :-:)-:)-(
Nie mam weny. :-(
Uciekam :-(
Pa :-(
Zdrówka dla Ciebie
Jasiu wrócił na wieś z pracy w Anglii.
Ojciec:
- Weź, rozrzuć gnój.
Jasiu:
- What?
Ojciec:
- Łot krowy i łot konia. ____________________
Gdzie was znowu wywiało ,kończę kawę i spadam.....___
:-D:-D:-D
uwaga uwaga mamy anitkę mama helenki urodziła wczoraj o 23 z minutami miała cesarkę
wiadomość od anabuby wszystkie mamy buziaczki po badaniu usg odrazu szpital bo miała wielowodzie i cesarka. kurcze zapomniałam wymiary napewno długa na 51 cm anabubka napewno więcej wam napisze później malutka jest w inkubatorze bo to jednak miesiąc z wcześnie ale chyba jeszcze będzie tam z 3 dni....kurcze sory że tak chaotycznie ale synuś mnie pogania bo to jgo czas na kompa:tak:
Gratulacje dla Mamy Helenki
gdzie jestescie nie lubicie mnie czy co ?buuuuuuuuuuuuuuuu
Lubimy:tak:
Widzę, że weszłam w dobrzym momencie :-D
SERDECZNE GRATULACJE DLA MAMY HELENKI !!!!!!!!

U nas ta ospa jakaś dziwna
icon_rolleyes.gif
Nadusi właściwie nie przybywa krostek, a te co miała dwa dni temu po prostu znikły. Borysek ma więcej krostek, ale w porównaniu do benjamina to nie ma wcale. Są pogodni, nie marudzą jak Benjamin. Nie wiem o co chodzi. Powinni byc juz na maxa wysypani. czyżby mieli taki łagodny przebieg
question.gif
Zdrówka dla dzieciaczków:tak:
no to gratulacje dla Luizy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dla malutkiej również ale ona ma chyba na imię Anika :-D:-D:-D

A my właśnie wróciłysmy od lekarza Lena ma zapalenie ucha , gardła i katar :no::no:
cała noc nie przespana trochę spałam na siedząco trzymając mała pionowo bo wtedy katar nie zapychał jej noska i mniej to ucho ja bolało przez to wczoraj nie spała i budziła się z krzykiem co chwila :baffled:
wczoraj pół godz tylko na spacerze bo się pogoda zepsuła nagle i niestety Lenie się trochę czapka przesunęła ale dosłownie minimalnie odsłaniając część uszka bo ona kombinuje ciągle przy niej i wystarczyło :crazy:
Bidulki z was zdrówka dla Lenki
a ja Wam opowiem o wczorajszym poranku bo zupełnie zapomniałam
Rano Lena się obudziła wstała w łóżeczku i już nas wołała Leszek wstał jej zrobić mleko zawsze wstaje robi jej mleko i daje mi mała do nas do łóżka i ja jej tę flachę podaję więc ja sobie jeszcze lekko kimam i nagle L podchodzi ido łóżeczka i krztczy "Lena" ja się podrywam patrzę a moje dziecko stoi przy łóżeczku na zewnątrz trzyma się szczebelków i sie patrz na nas z radocha na buzi
my w szoku mi serce lata bo pierwssze co to wizja ze wypadła ale to by było słychać a ta po cichutku więc patrzymy z rozdziawionymy buziami i w końcu sprawdzamy łóżeczko pod taką zawieszką na łóżeczko na akcesoria wyjęty jeden szczebelek , nie wiem jak to zrobiła i całe szczęście że wyszła nóżkami a nie głową
Mała spryciara
taaaaaaaaaaaaaaaaa, pińcet takich samych postów:-)
GRATULACJE
bo wszyscy mnie olewają
buźka_płacząca2.gif
E gdzie tam wydaje ci sie
A Wiki maz to dzis czy jutro przyjezdza?
Wczoraj przyjechał

Hejka dziewczyny :-):-):-):-)
ja dziś z Wami niestety nie posiedze bo zaraz po sniadaniu jedziemy do teściów,także zajrzę do Wa dopiro wieczorkiem jak Oliwka usnie.

NIE PISZCIE ZA DUŻO GADUŁY JEDNE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

wiki mąż juz wrócił????? jakieś relacje???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wrócił wczoraj o 20:30 zjadł wykompał sie ja dzieci uspiłam poleżelismy na chwilke piwko wypilismy troche filmu obglądliśmy i poszlismy na seksik:tak::-p:-p:-pbyło cudownie troche sie martwiłam ze bedzie czerwony wiecie o co chodzi ale nie był.A dzisiaj też małpy nie ma wiedz 3 tygodnie bede szalec z M alez sie ciesze

Witam
Trohe pozno, ale lapek sie zbuntowal . Wstalam o 8, pranie sie konzy, stluklam odzywke do paznoki i mam ubaw z meza. Jak mowi-ma zero mocy

Witam
Nocka ok,wszyscy twardo spalismy:tak::tak::tak:Ja dwa razy wstałam i szłam zobaczyc do Dominika ale było dobrze:-)Teraz juz szaleje i goraczka nie wrociła:tak::tak::tak:
M własnie wygramolil sie z wyra wiec niedługo bedzie sniadanie:-):tak:

WIKTORIA
No to teraz bedziecie szalec:tak::tak::tak:A co korzystajcie na maksa:-):tak::tak::tak:

AGNES
Miłego wypoczywania u tesciowki:tak::tak::tak:

będzie miała przekichane, ale mnie imię baaardzo się podoba, uwielbiam takie niespotykane, nieoklepane
Naszej małej wymyśłiłam Liwia, ale nikomu się nie podobało zwłaszcza TEŚCIOWEJ !!!

co do teściowych to one chyba tak już mają, bo mojej też się nie podobalo że chce Natalie, bo jej sie zle kojarzylo, to w koncu sie wkurzylam i powiedzialam, ze to bedzie moje dziecko i jak im sie nie podoba to mają pecha:tak:

M został z dziewczynkami na dworze a ja jestem juz w domu bo Dominik sie obudził:no:Ma 39 stopni goraczki i wlasnie dałam Jemu nurofen:no:Mam nadzieje ze zadziała a na noc chyab dam jemu pyralgine:wściekła/y::no:Kaszle mi jak cholera:no:Jak nic sie nie poprawi to jutro pojedziemy na ostry dyzur

Mlodemu temperaturka zaczyna spadac po tym nurofenie:tak::tak::tak:bo ma teraz 38,4:tak:Ale jak to stwierdził ma "jakies slepe oczy":szok::szok::szok::-D
zdrówka zdrówka dla Młodego;-):tak:

luna ja już pękam od czereśni mój ex mi znów pół wiadra pzytrgał czereśni taki jest dobry:tak:

ale smaka narobiłaś:confused2: mój jak mi ostatnio chciał dogodzić czereśniami, to może mala garstka się dobrych uzbierała, bo reszta jeszcze w połowie biała i kwasna:baffled::angry:

Mlenka, sprubuj z nimi jeszcze, wszyscy chwala, no mówie Ci kochana moja uspokoja nawet przy najgorszej furii i bólu. A sa bardzo bezpieczne

mojej młodej tez tylko Viburcol pomagał, a miałam jeszcze chyba tysiąc innych i nic nie dawały:no:

w naszej przychodni do której teraz należymy to jest w ogóle chore no o 8 rano nie ma już miejsc do pediatry bo trzeba się zapisać dzień lub dwa wcześniej :szok:

u nas jest podobnie z tym że nie rejestrują dzień wczesniej, tylko w ten sam dzień, a jak już nie ma miejsc (o 8można o tym pomarzyć) to albo koczować na nastepny dzien, albo sie pytaclekarki czy przyjmie:confused2: Na szczescie mamy bardzo fajną pani doktor u ktorej kilka lat temu to jeszcze ja się leczyłam, wiec zawsze nas przyjmie:tak:;-)
<Maju> kto to jest Zielony Świątek i czemu zamknął sklep?

<sor> Odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem.
<glos z sali> A długopisem można?

<hubert> ta sesja to w ogole przejebany okres !! :/
<baśka>... zapewniam Cie, że nie wiesz co to jest przejebany okres...

<sepher> W życiu faceta wszystko komplikuje fakt że po drugiej stronie cycków jest przymocowana kobieta...

:-D:-D:-D:-D:-D

Dobra ostatni dowci, mojej mamy.
Babcia mówi do dziadka:
-Wiesz, dzisiaj śniła mi się choinka, a na tej choince wisiały małe, średnie i duze penisy.....
-Co, pewnie mój to ten największy-mowi dziadek
-NIE,twój to pod choinką taki maleńki był
Dziadek się zagrzał i w odwecie mówi
-wiesz, a mnie się śniła balia, a w tej balii pływały małe, średnie i duże psiochy
Pewnie moja to ta najmniejsza pływała-mówi babcia
-NIE, KOCHANIE, W TWOJEJ STAŁA BALIA:-D:-D:-D:rofl2:
:-D:-D:-D:-D
pyknęło mi 1000 postów, nawet nie zauważyłam, hihihi
spóznione ale zawsze gratuluję juz ponad 1000:tak::-)

a teraz witam się z rana, troche ponadrabiałam, ale tylko troche, bo mała dzisiaj szaleje, a wczoraj o dziwo nawet nie miałam czasu czytać na bierząco...
a Wy takie gaduły jestescie, ze jakbym nadrabiała od początku to mi następne 500 postów dopiszecie i chyba nigdy bym nie nadgoniła:no:
ale przynajmniej jak mi się ksiązki znudzą to tutaj jakoś ciekawej:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny na H&M online jest wyprzedaz ciuchow dla dzieci wszystko ponad 50%taniej:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem czy w PL tez mozna w H&M online zamawiac ale jesli tak to i moze u was sa wyprzedaze a naprawde sie oplaca ja zamowilam za 400zl ale ciuchow mnogo:tak::tak::tak: wiec naprawde sie oplaca:tak::tak::tak:

Do góry