reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

widze, że narazie pustawo, albo uciekacie na pobocze, więc zmykam się szykować, bo dzisiaj Parada Smoków-> ja się przynajmniej przebierać nie muszę:-D
szkoda tylko że pogoda do d...:wściekła/y: zobaczymy jak długo wytrzymamy z małą, żeby nie kwiczała że jej zimno... bo jej ostatnio wiecznie zimno:eek:

reklama
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin męża joanny kochana niech twoje kochanie kocha cię mocno mocno szanuje dużo kasy do domku przynosi i na rękach nosi:tak::tak::tak:

Jestem ,juz jestem:tak::tak::tak:
Cholercia tak mi caly dzien zleciał:szok::szok::szok:Najpierw wypad z siorami,pozniej jechałam na zakupy z Wiktorcia no i jak wrociłysmy to przyjechala kolezanka ktora tez ma blizniaczki:-):tak:No to dopiero teraz jestem wolna:tak::tak::tak:

Pogoda do dupy:no::no::no:Zimno jak cholera i przed chwila zaczeło padac:no::no:

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin męża joanny kochana niech twoje kochanie kocha cię mocno mocno szanuje dużo kasy do domku przynosi i na rękach nosi:tak::tak::tak:
Dołaczam sie do zyczen:tak::tak::tak:
wielmożny Pan wrócił do domu :wściekła/y::wściekła/y: ma przerąbane teraz szczegóły @@@
No wkoncu dotarł:szok:Zaraz pojde na t
to faktycznie:szok:
a za 400zł to mi się własnie udało wygrac licytacje na wózek dla młodego...używany, ale jeszcze na gwarancji:tak: ale przede wszystkim koszta nie duże co dla nas ostatnio siębardzo liczy:-( a jeszcze fotelik samochodowy do tego;-):-)
Gratuluje zakupu:tak::tak::tak:Fajnie ze udało sie tak tanio kupic super wozeczek:-):tak:
Dziewczyny na H&M online jest wyprzedaz ciuchow dla dzieci wszystko ponad 50%taniej:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem czy w PL tez mozna w H&M online zamawiac ale jesli tak to i moze u was sa wyprzedaze a naprawde sie oplaca ja zamowilam za 400zl ale ciuchow mnogo:tak::tak::tak: wiec naprawde sie oplaca:tak::tak::tak:
Jak tego szukac Kochana:baffled:Ja byłam dzisiaj w sklepie h&m i nie było zadnych wyprzedazy:no::no::no::no:

reklama
Hej dziewczyny, nie dam rady nadrobic, wbilam sie na kompa na kilka minut, bo przyszedl mi do glowy pewien pomysl kiedys zarzegnany. Czy któraś z was korzysta z pomocy nie wiem Miasta? mopsu? chodzi o dofinansowanie na rachunki za mieszkanie. nigdzie w necie nie moge tego znalezc, a wiem, ze cos takiego jest, nie wiem tylko ile trzeba miec na osobe zeby sie zalapac. I jak to zalatwiac, bo mój gamon jak kiedys poszedl to w sumie bez zadnych papierow, wypytania czy przepytania odprawili go z niczym. Ze niby sie nie nalezy, no nie wiem. Ponoc podniesli cos, ale tutaj jest taka obsluga, ze kuzwa nic ci nie powiedza, a ja myslalam o nas oczywiscie, ale tez i o Moni. Anabuba pisalam do Ciebie, ale jeszcze musisz mi pomoc w tym drugim temacie, co kiedys mówiłas o jakichs zasilkach dla Moni.

Do góry