reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć :-):-):-):-):-) ha ha jestem pierwsza :tak::tak::tak::tak: oj cos dzis długo spicie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no chyba że szalejecie ze swoimi mężusiami :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Słuchajcie obejrzałam w końcu wczoraj wieczorkiem "Anioły i Demony" rewelacja.skończyłam o 1.00 w nocy a mnie tak wciągnął że mi sie spać odechciało.film naprawdę warty obejrzenia :tak::tak::tak::tak::tak::tak: do samego końca nie wiedziałam jak się skończy i kto za tym wszystkim stoi,jak macie okazje to obejrzyjcie,ja napewno obejrze go jeszcze raz :tak::tak::tak::tak: tak mi sie spodobał:-)

a przed filmikiem M zrobił mi wczoraj super masazyk plecyków,ale fajniusio mi było :tak::tak::tak::tak::tak::tak:a potem było jeszcze bardziej milej :-D:-D:-D:-D:-D oj bardzo bardzo,poszalelismy troszke :-)

No to jestem i ja a tu nadal takie pustki:szok::szok::szok::szok: co sie z wami dzieje dziewczyny:-D:-D:-D
Pisalam z Ania jutro wraca do DE tak wiec nareszcie bedzie z nami:tak::tak::tak: No i mam was pozdrowic od niej:tak::tak:

no to fajnie że Ania juz wraca :tak::tak::tak::tak::tak:

aa jeszcze Wam powiem ,że mu skonfiskowałam kluczyki do auta teraz będzie zapierniczał do pracy na drugi koniec Warszawy srodkami komunikacji miejskiej taka jestem wredna O! :rofl2:

oj wredna jestes wredna :-D:-D:-D:-D:-D no i dobrze mu tak !!!!!!! niech wie z kim zadziera :-p:-p:-p:-p

z chlopami trzeba krodko bo inaczej sobie na wszystko pozwola ja mam ten plus ze m nie lubi alkoholu i prawie nigdy nie pije wypije piwko raz na pare miesiecy i jeszcze je meczy nie wiem jak dlugo:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie jest to samo,kiedys jak był kawalerem to lubiał wypić z kolegami ,chodzic na imprezy ale po małżenstwie jakos przestał.teraz mówi że sie odzwyczaił :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dosłownie jak wypije jedno piwo na miesiąć czy dwa to jest góra,do wódki w ogóle go nie ciąnie,ma juz słaba głowę do picia ,wypije 4 kieliszki i odlot więc mówi że nie chce potem cierpiec na drugi dzień i nie pije ,mi sie to podoba i to badzo:tak::tak::tak::tak::tak:

dobrze Ci
moj przeciwnie....

a rozmawialam dzis z Mam Helenki-dziekuje za smsy ale nie ma sily odpisywac i kazala was seredecznie pozdrowc:-)
z mala juz lepije
to dobrze z malutka juz lepiej,oby szybko wróciły do domku :tak::tak::tak::-)

i ja witam niedzielnie :-D dziekuje jeszcze raz za życzenia dla męza pisalam wczoraj wieczorem ze mąz mnie pozytywnie zaskoczyl pomogl mi posprzątac podziekował za przygotowanie wszystkiego nawet gary chcial umyc ale ja wolałam sama Wyściskal mnie wycalowal po rekach noramlnie :-D:szok::szok::szok::szok::szok: i nawet była tak sytuacja ze tak fajnie wszystko bylo ze ok 20 zabrakło alkoholu mielismy taka rezerwowa i myslalm ze maz normalnie postawi ale nie :no: najpierw mnie zawolal na bok czy moze czy nie Ale widzialam ze wszystko jest okej nikt nie wyglada na pijanego to zgodzilam sie Dzis jest cały dzien w pracy :-(Dzieci sie tez dobrze bawiły Pelna kultura :-D Było co jesc i moze dlatego nikt sie nie opił :baffled:
Ide na kawulca
Agnes czy mozesz podac na @@@@ numer Aleksi bo jak napisałas to sie noramlnie poryczalam :-:)-:)-(

Agnes jak myslisz lepiej zadzwonic czy napisac? sytuacja jest rudna powiem szczerze ze trudno sie rozmawia Aleksia nie pochodzi czasem ze świetokrzykiego / bo ja nawet myslalm ze moze lepiej moze ja odwiedzic jakbym miala niedaleko Moze lepiej by sie poczuła sama niewiem trudna sytuacja

ja własnie kawusię piję :tak::tak::tak:
też mam dylemat napisac czy zadzwonic ciężka sprawa :-:)-:)-:)-(
normalnie mnie to rozwaliło wczoraj do końca

reklama
Agnes jak myslisz lepiej zadzwonic czy napisac? sytuacja jest rudna powiem szczerze ze trudno sie rozmawia Aleksia nie pochodzi czasem ze świetokrzykiego / bo ja nawet myslalm ze moze lepiej moze ja odwiedzic jakbym miala niedaleko Moze lepiej by sie poczuła sama niewiem trudna sytuacja
Asia nie wiem czy odbierze telefon :no::no::no::no::no: ja pare razy dzwoniłam ,nikt nie odbiera.na sms też długo czekałam na jakąkolwiek odpowiedź.
nie pamietam gdzie mieszka Aleksia :no::no::no::no::no::no:
oj trudna i to bardzo.nie mam pojecia czy ma jakieś wsparcie :baffled:

Do góry