reklama
No to masz luzikmoja już spi od godziny:-)

Moje tez chyba wczesniej usna bo duuuzo chodzily po nozkach i mało spaly w dzien
Pewnie uklada sobie wszystko po przeprowadzcedowikla wiesz moze co się dzieje z medeuską????już jej nie widać od chyba 3 dni![]()

I jesli dobrze pamietam to chyba pisała kiedys ze nie bedzie miala jakis czas netu,ale nie jestem pewna
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
kuruj sie zdrowka zyczeDziewczyny, nie mam już siły :--
-
-
-(
Jutro idę do lekarza. Nie przeszło mi, a wręcz się pogorszyło.Dziś rano nie mogłam mówić, ani przełykać, ani kasłać, a później zaczęło mnie jeszcze ucho boleć i to tak, że myślałam, że zwariuję
Na szczęście moje kochanie przejęło obowiązki i jeszcze wyskoczył do apteki i przywiózł mi lekarstwa.
Trochę mniej boli, ale jestem otumaniona prochami przeciwbólowymi
Piotruś lepiej - biegunka przeszła, gardło też chyba mniej boli, bo zaczyna normalnie jeść i pić.
Wybaczcie, ale nadal nie mam siły czytać.![]()

oj kochana jak ja zostawiam m z mala to musze mu wszystko powiedziec o ktorej dziecko ma jesc itd fakt ze pampersa jej przebierze niekiedy nawet czesciej niz jadziewczyny jak patrżę jak się mój zajmuje małą to ..
cały czas musze mu mówić .. pielucha , pic jeśc etc. on nie mysli nic a nic i jak ja miałabym go z nią zostawić cały dzień samego biedne dziecko chodziło by z przelaną pielucha bo on mysli że pampersa to się zmienia dopiero jak jest kupa mimo ,że rozpisałam pory i ilośc posiłków to nawet dureń nie spojrzał na to nadal nie wie dlaczego dziecko popłakuje że chce pić czy jeść .. normalnie mogłabym rozszarpać![]()

no ja tez bym sie do lekarza z nim wybralaJutro rano ide na 100% bo juz mnie denerwuje ten kaszel
Cholera co sie konczy i mysle ze juz bedzie dobrze to nastepnego dnia zaczyna sie na nowoI tak w kolko
![]()

jestem kochana jestem fajnie ze ktos zauwazyl moja obecnoscChyba A&E sie pojawiła na BBCiekawe kiedy do nas dotrze;-):-)

to bylam jaeeeee nie trafiłam,dowijla może to nie była A&E,może sie pomyliłaś![]()

kochana czytalam co naskrobalyscie ale wiele tego nie byloolała nasnie przyszła sie przywitać.... A&E jak mogłaś :-
-
-
-
-
-
-
-
-(

Rozmawiam tez z moja mama na skype wiec jestem rozdwojona

Ja dzis przespalam pol dnia pogoda do dupy wiec nic mi sie nie chcialo robic

A&E
U nas tez była taka zrabana pogoda i ja tez w sumie nic nie robiłam,oprocz umycia łazienki
Rozpogodziło sie dopiero okolo 18
A jak ma byc jutro to nie wiem bo nie ogladałam pogody
Oby bylo lepiej
Mlode leza juz w lozeczkach i zaraz beda spaly

Dominik usnał w moim wyrze i M bedzie musial Go przeniesc
U nas tez była taka zrabana pogoda i ja tez w sumie nic nie robiłam,oprocz umycia łazienki

A jak ma byc jutro to nie wiem bo nie ogladałam pogody

Mlode leza juz w lozeczkach i zaraz beda spaly

Agnieszka&Emily
No widzisz a jednak was nie olalam nawet nie mialam zamiaruno A&E wreszcie do nas zajrzała:-)
a ja zmykam,spac mi się przeokropnie:-)

Dobranoc spij dobrze

reklama
Agnieszka&Emily
U nas ma podobno przez caly tydzien taka pogoda bycA&E
A jak ma byc jutro to nie wiem bo nie ogladałam pogodyOby bylo lepiej
Mlode leza juz w lozeczkach i zaraz beda spalyDominik usnał w moim wyrze i M bedzie musial Go przeniesc

po poludniu mielismy burze a potem wyszlo slonce na 10min i zas burza

Podziel się: