reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agunia a bylas z mala u alergologa?
moze podac jej szczepionke doustna Broncho-vaxom?
Paulina dostala w tamtym roku i od tamtej pory wlasciwie mi nie chorowala
Misia już jest po 3-ch porcjach broncho-vaxom i serii ribumonylu i niewiele pomogło:no::no::no:dalej łapie wszystko po kolei
a do alergologa się wybieram:tak:

u mnie pogoda ladna ale jakies chmury sie zbiraja.na polpoludnie zapowiadali deszcz:crazy:
oby nie.
moje okna ez czekaja na moja wene...
moze ja ktoras widziala bo zgubilam:baffled::rofl2:
ja dzis tylko poodkurzam,na obiad zrobie kopytkabo zostalo ziemniakow a wczoraj od mamy wzielam troche udek zobiadu to bedzie to kopytek.mala wlasnie wstala,ale ze mam dzis seksulany stosunek do wszytskiego to wlaczylam jej tvp1 i patrzy:eek::rofl2:

Misia już jest po 3-ch porcjach broncho-vaxom i serii ribumonylu i niewiele pomogło:no::no::no:dalej łapie wszystko po kolei
a do alergologa się wybieram:tak:

to sie wybierz bo moze ma jaksa alerge piokarmowa i stadjej choroby bo nie zawsze musi miec wysypke.
ale jak ona pierwszy rok w przedszkolu to niestety musi swoje odchorowac.w przyszlym roku powinno byc lepiej.

Agunia-przypomnialo mi sie jak pislaam ze masz w domu wilgoc i grzyba-to tez powod chorob ,malej,na to sie nie da odczulic.jest nadzieja ze jak pojdziecie na nowy dom to sie skoncza te problemy.
grunt to dobra wentylacja

Agunia-przypomnialo mi sie jak pislaam ze masz w domu wilgoc i grzyba-to tez powod chorob ,malej,na to sie nie da odczulic.jest nadzieja ze jak pojdziecie na nowy dom to sie skoncza te problemy.
grunt to dobra wentylacja
dlatego ja tak szybko chcę się przeprowadzić, tam jest inne powietrze i sucho w domu, mam nadzieję, że wszystko się unormuje po zmianie mieszkania

i ja też zzuważyłam, że w domu zwykle ma katar i rano po spaniu się nasila więc to przez to mieszkanie, moja mama kiedyś romawiała ze znajomą której wnuki tak chorowały a mieszkali w podonbnych warunkach, jak sie przeprowadzili dzieci przestały wogóle chorować

ależ ja jestem niekulturalna:baffled::baffled::baffled:nie przywitałam się z nowymi mamusiami, no więc witam:tak::tak::tak:

właśnie przestraszyła mnie ogromna mucha przelatująca centralnie obok mojej twarzy:szok::szok::szok::szok:musiałam mieć niezłą minę bo aż podskoczyłam na krześle:-D:-D:-D:-Da burak nic:baffled:

reklama
Do góry