a to foteczki
Ania ślicznie wyglądałaś,no Ania jaka byłaś rozrywana,kazda fotka z innym facetem

laura bosko wyszła w tych okularkachi jeszcze kilka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to foteczki
laura bosko wyszła w tych okularkachi jeszcze kilka
No to super ze macie dobry kontakt bo po rozejsciu roznie bywabo przestałam go kochać bo chyba wygasło to co nas łączyło a nie chciałam dalej go okłamywać oszykiwać bo nie zasłużył na to......zakochałam się w piotrku i to ja odeszłam ..........ale to jest fajny facet tylko nie dla mnie spokojny rodzinny pracowity tylko za bardzo wpływowy słuchał bardziej mojej mamy niż mnie miał czas na omaganie wszystkim niż mi......teraz poniewczasie zrozumiał co robił źle ...wiem że gdyby mógł cofnąć czas napewno by to zrobił bo jak mówi nigdy nie przestał mnie kochać............wiem że gdyby cokolwiek złego mi się stało napewno by mi pomógł ...zresztą ja jemu też....mimo że się czasami na siebie złościmy wnerwiamy to żyjemy ze sobą na stopie przyjavcielskiej bo mamy wspólne dzieci które nie są nic winne temu że się rozstaliśmy![]()
kochana my tez bedziemy tesknicale was wywiało......
ja teraz pewnie będę trochę mniej na bb już tęsknię:--
-(ale mama piotra zaraz będzie to muszę jej trochę potowarzyszyc ale to do piątku chyba a i wieczorkami zapewne będe zaglądała bo inaczej sie zapłaczę
![]()
uuuu to jak masz okna umyte u ciebie to moze do mnie wpadniesz pomyc?????dowikluś to jak się już rozpędzisz to wpadnij jakimś mopem i do mnieale ja dzisiaj umyłam wszystkie okna nawet firanki wyprałam wyprasowałam i powiesiłam
![]()
dziekujesuper fotki Ania![]()
dziekiAnia ślicznie wyglądałaś,no Ania jaka byłaś rozrywana,kazda fotka z innym facetemtwój nie był zazdrosny
laura bosko wyszła w tych okularkach![]()
No to super ze macie dobry kontakt bo po rozejsciu roznie bywa
No ale masz racje ze odeszlas serce nie slucha jesli go juz nie kochalas to nie mialo to sensu zeby dalej z nim siedzialatylko tak szczerze szkoda mi troche tego chlopa on nadal zakochany po uszy w tobie a musi patrzec jak ty sobie zycie z innym ukladasz no ale tak to juz w zyciu bywa serduszko wybralo
kochana my tez bedziemy tesknic
uuuu to jak masz okna umyte u ciebie to moze do mnie wpadniesz pomyc?????
My juz po drugim spacerku nakarmilam Emily i juz spiswize powietrze dobrze jej zrobilo
Ja jutro musze isc na urodziny do przyjaciela od m niestety sama z Emily bo m w pracyjakos mi sie niechce no ale coz jak mus to mus
ale przynajmniej Emily pobiedzie troche miedzy dziecmi
![]()
Ta twoja Lenka to ma normalnie mistrzahaha malinka NO PO PROSTU FACET DBA O DOBRE STOSUNKI SĄSIEDZKIE
co do mycia okien to moje aż się proszą o to ale na prawdę zrobienie czegokolwiek przy Lenie graniczy z cudem więc cokolwiek więcej mogę tylko w weekendy zrobić
Moja małpa dzisiaj przechodziła samą siebie najpierw gotowanie na podłodze
potem polazła do misek kota i się bawiła wodąwszystko powyulewała dobrze ,że nic mu nie zjadła
a na koniec nie wiem jak na prawdę ściągnęła sok w kartoniku odkręciła jakims cudem nakrętke i miałam podłoge w soku marchewkowym L mówi że to niemozliwe że sobie odkręciła sok a jednak normalnie z oczy jej spuścić nawet na chwile nie można
Kochana no bo stesknila sie napewnodziekuje
dziekiJak to mowia co w rodzinie to nie zginie
oj no to chociaz Emily skorzysta.Ale chyba lepiej tam isc samej niz do tesciowej
A przy okazji to moja Lali non stop wolala w drodze powrotnej Emily dzis to chyba z 10 razy ja wolala![]()
Kochana no bo stesknila sie napewno
A jeszcze ci nie mowilam ze pozam w poniedzialek u Eyleen na urodzinach kolezanke zime i karoline bo tez maja byc na urodzinachjuz mi sie tam chce jeschac
![]()
No juz odrazu lepiejAgnieszka nic sie nie martw:-) to tylko rodzinka wiec luzBogdan jest na 1 fotce wystarczy
Specjalnie dla Ciebie jeszcze 2 fotki z B![]()
No wlasnie tez tak myslalam odbiore jej nastepna kolezanke jak ciebie jej odebralam i zas bedzie obrarzona na caly swiatno to fajniePoznasz dwie nowe kolezanki
tylko za duzo nie gadaj z nimi bo Pati sie obrazi
![]()