reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
bo przestałam go kochać bo chyba wygasło to co nas łączyło a nie chciałam dalej go okłamywać oszykiwać bo nie zasłużył na to......zakochałam się w piotrku i to ja odeszłam ..........ale to jest fajny facet tylko nie dla mnie spokojny rodzinny pracowity tylko za bardzo wpływowy słuchał bardziej mojej mamy niż mnie miał czas na omaganie wszystkim niż mi......teraz poniewczasie zrozumiał co robił źle ...wiem że gdyby mógł cofnąć czas napewno by to zrobił bo jak mówi nigdy nie przestał mnie kochać............wiem że gdyby cokolwiek złego mi się stało napewno by mi pomógł ...zresztą ja jemu też....mimo że się czasami na siebie złościmy wnerwiamy to żyjemy ze sobą na stopie przyjavcielskiej bo mamy wspólne dzieci które nie są nic winne temu że się rozstaliśmy:tak:
No to super ze macie dobry kontakt bo po rozejsciu roznie bywa:baffled::baffled:
No ale masz racje ze odeszlas serce nie slucha jesli go juz nie kochalas to nie mialo to sensu zeby dalej z nim siedziala:baffled::baffled: tylko tak szczerze szkoda mi troche tego chlopa on nadal zakochany po uszy w tobie a musi patrzec jak ty sobie zycie z innym ukladasz no ale tak to juz w zyciu bywa serduszko wybralo:tak::tak::tak:

ale was wywiało......:-p
ja teraz pewnie będę trochę mniej na bb już tęsknię:-:)-:)-(ale mama piotra zaraz będzie to muszę jej trochę potowarzyszyc ale to do piątku chyba a i wieczorkami zapewne będe zaglądała bo inaczej sie zapłaczę:tak::tak::tak:
kochana my tez bedziemy tesknic:tak::tak:
dowikluś to jak się już rozpędzisz to wpadnij jakimś mopem i do mnie:-D:-D:-D:-Dale ja dzisiaj umyłam wszystkie okna nawet firanki wyprałam wyprasowałam i powiesiłam:tak::tak:
uuuu to jak masz okna umyte u ciebie to moze do mnie wpadniesz pomyc?????

My juz po drugim spacerku nakarmilam Emily i juz spi:tak::tak: swize powietrze dobrze jej zrobilo:tak::tak::tak:
Ja jutro musze isc na urodziny do przyjaciela od m niestety sama z Emily bo m w pracy:baffled::baffled::baffled: jakos mi sie niechce no ale coz jak mus to mus:-D:-D:-D ale przynajmniej Emily pobiedzie troche miedzy dziecmi :tak::tak::tak:

super fotki Ania :tak::tak::tak:
dziekuje
Ania ślicznie wyglądałaś,no Ania jaka byłaś rozrywana,kazda fotka z innym facetem :-p:-p:-p:-p:-p twój nie był zazdrosny :-D:-D:-D:-D

laura bosko wyszła w tych okularkach :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dzieki :-DJak to mowia co w rodzinie to nie zginie:-D
No to super ze macie dobry kontakt bo po rozejsciu roznie bywa:baffled::baffled:
No ale masz racje ze odeszlas serce nie slucha jesli go juz nie kochalas to nie mialo to sensu zeby dalej z nim siedziala:baffled::baffled: tylko tak szczerze szkoda mi troche tego chlopa on nadal zakochany po uszy w tobie a musi patrzec jak ty sobie zycie z innym ukladasz no ale tak to juz w zyciu bywa serduszko wybralo:tak::tak::tak:

kochana my tez bedziemy tesknic:tak::tak:

uuuu to jak masz okna umyte u ciebie to moze do mnie wpadniesz pomyc?????

My juz po drugim spacerku nakarmilam Emily i juz spi:tak::tak: swize powietrze dobrze jej zrobilo:tak::tak::tak:
Ja jutro musze isc na urodziny do przyjaciela od m niestety sama z Emily bo m w pracy:baffled::baffled::baffled: jakos mi sie niechce no ale coz jak mus to mus:-D:-D:-D ale przynajmniej Emily pobiedzie troche miedzy dziecmi :tak::tak::tak:

oj no to chociaz Emily skorzysta.Ale chyba lepiej tam isc samej niz do tesciowej:-p
A przy okazji to moja Lali non stop wolala w drodze powrotnej Emily dzis to chyba z 10 razy ja wolala:rofl2:

haha malinka NO PO PROSTU FACET DBA O DOBRE STOSUNKI SĄSIEDZKIE :-D:-D:-D
co do mycia okien to moje aż się proszą o to ale na prawdę zrobienie czegokolwiek przy Lenie graniczy z cudem więc cokolwiek więcej mogę tylko w weekendy zrobić

Moja małpa dzisiaj przechodziła samą siebie najpierw gotowanie na podłodze
potem polazła do misek kota i się bawiła wodą :szok: wszystko powyulewała dobrze ,że nic mu nie zjadła :rofl2: a na koniec nie wiem jak na prawdę ściągnęła sok w kartoniku odkręciła jakims cudem nakrętke i miałam podłoge w soku marchewkowym L mówi że to niemozliwe że sobie odkręciła sok a jednak normalnie z oczy jej spuścić nawet na chwile nie można
Ta twoja Lenka to ma normalnie mistrza:-D:-D:-D:-D

Ania super fotki ale na kazdej jestes z innym facetem a gdzie fotki z B??????:-D:-D:-D:-D a no i B nie byl zazdrosny ze chlopaki tak cie obsciskiwali??:-D:-D:-D
widzialam Mariusza chrzesnego od Laury a reszty nie znam:szok::szok::szok: ale poznam na weselichu hihihi:-D:-D:-D:-D:-D

dziekuje

dzieki :-DJak to mowia co w rodzinie to nie zginie:-D

oj no to chociaz Emily skorzysta.Ale chyba lepiej tam isc samej niz do tesciowej:-p
A przy okazji to moja Lali non stop wolala w drodze powrotnej Emily dzis to chyba z 10 razy ja wolala:rofl2:
Kochana no bo stesknila sie napewno:-D:-D:-D
A jeszcze ci nie mowilam ze pozam w poniedzialek u Eyleen na urodzinach kolezanke zime i karoline bo tez maja byc na urodzinach :szok::szok::szok::szok::szok: juz mi sie tam chce jeschac:no::no::no:

Agnieszka nic sie nie martw:-) to tylko rodzinka wiec luz:-DBogdan jest na 1 fotce wystarczy:-D:-D
Specjalnie dla Ciebie jeszcze 2 fotki z B:-D
No juz odrazu lepiej :-D:-D:-D:-D swojego chlopa bys pokazala a nie jakis tam obcych;-);-):-):-):-):-):-):-)a ta pani co caluje Lali po raczkach to tesciowa?????? no ja wiem ze to rodzina ale jak tak sie z nimi poprzytulasz to moze sie jeszcze do sierpnia rozmyslisz i zalamiesz nam B:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry