reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hello
A ja wziełam sobie Klaudunie i pojechalam z Nia na zakupki i dopiero wrocilysmy:tak::tak:Kupilam jedzenie i srodki czystosci i prezent na urodziny dla Dominika kolegi bo dostal zaproszenie do Mc donalds na niedziele:tak::tak::tak:
Teraz mlodzi jedza jablaka i ogory malosolne:tak::-)Jeszcze troszke i bedzie mycie i spanko

reklama
Ja czekam na moje seriale:tak::tak::tak:Zaczynaja sie o 22;25 wiec musze sie ze wszystkim wyrobic do tego czasu:-):tak:

Ale fajnie,nie ma to jak pisac sama ze soba:-p:-D

Kochana moje dopiero zbieraja sie do mycia:no:;-)
Zapomnialam Wam powiedziec ze kupilam sobie ta kawe ricore i jutro sprobuje sobie wypic moje capucinko i do tego 1/4 lyzeczki ricore:tak::tak::tak:

Witaj JOASIU
Ale masz dobrego meza:tak::tak::tak:Do wieczorka Kochana:-)

Moje na szczescie maja dosyc twarde sny i nie musze chodzic na paluszkach:tak::tak::tak:A wieczorem to juz wogole jak juz usna to moze byc halas a i tak beda spaly,ale ja uczyłam Je tak od malego:tak:Moglam Je przenosic z wozka do lozeczek,rozebrac a i tak spaly dalej:-)
Ja tez Emily uczylam od poczatku spac w halasie tzn nie az w takim halasie ale cichutko nie bylo:no::no::no:

normalnie szlag mnie trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pamiętacie jak się wkurzałam ,że zamówiłam na allegro dla mojego chrześniaka hulajnoge i zero odp. na maile itp. w końcu łaskawie przysłali tyle ,że hulajnoga po pół godz. cała się wygięła dzieciakowi tak że kółka się cofnęły do środka takie g.. a teraz nie chcą mi uznać reklamacji no k.. mać
a TO gow..o ci przyslali:wściekła/y::wściekła/y:

Widzimy ,widzimy,nie gderaj:-D:-D
Wiecie co mi się stało??!!
No coś okropnego,potrzebny mi był samochód ,bo chcialam po ogórasy na małosolne jechać ,zapłacić rachunki i odebrać Ksawka,cofałam spod krzyśka pracy i ZBIŁAM TYLNĄ SZYBĘ W KLAPIE takie popieprzone w powyginane drzewo,byłam przekonana ,że jak do niego dojadę to lekko odbiję sie zderzakiem od drzewa i już ,ale nie ,jak pierdyknęło to sie wystraszyłam ,zderzak caluteńki a szyba w drobny mak,taka głupia pokręcona brzoza
dodatkowe kużwa koszty ,jakbyśmy pluli kasą i mieli ze dwie walizki na zbyciu,szlag by to trafił
a do tego ma mój szanowny m teaz cos z czego jeszcze nie raz będzie szydził albo mnie wkurzał w kłotni
ręce to misie trzęsły z nerwów
ale jedno mu musze przyznac nie krzyczał:tak:
podjechałam do hurtowni budowlanej po super mocną taśme i folię ,trzeba będzie sie za tylną klapą rozejrzeć bo bardziej nam sie opłaca całą klapę kupić niż szybę wymieniać:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
No to zaszalalas z tym autem ale dobrze ze m nie krzyczal :tak::tak:
KOCHANE
Dzisiaj pod wieczor bede dzwonila do wlasciciela tego domu i umawiam sie na podpisanie umowy:tak::tak::tak:
Ale jestem happy:tak::tak::tak:
No to super kochana ciesze sie razem z toba:tak::tak:

Uwaga jade jutro do Polski:-)Wracam we wtorek ale na slasku jest komp wiec Was nie opuszcze:-D
No ty chyba sobie zertujesz??:szok::szok: przeciez ledwo co przyjechalas a juz zas jedziesz:szok::szok: oj nie ladnie nawet na kawke do mnie nie wpadlas a juz znowu uciekasz:no::no::no:
ja tez ja tez ja tez chce do polski wez mnie ze soba:-D:-D:-D
własnie przylukałam Lene jak podlazła do soku w kartonie stoi na takiej niskiej półce i patrzę a małpa nakrętkę odkręca :szok::szok::szok:
a jednak miałam rację ona umie odkręcac nakrętki :rofl2:
no prosze maia spryciula ci rosnie:tak::tak:

jestem kochane tęskniłyście????????????:-D:-D
wpadłam na chwilunie może uda mi się co nieco nadrobić:sorry:
no pewnie ze teskinismy kochana:tak:

No to jestem na urodzinach sie troche zasiedzialam bo przyszlam przed 21 :szok::szok::szok: a mialam max do 18 tam zostac:-D:-D
bylo w miare fajnie duzo ciasta i nawet kolacja byla co tutaj w De to zadkosc:szok::szok:
Jestem jakas wku...wiona na wszytko i wszystkich Emily nie umiala sie zachowac nie chciala sie bawic caly czas mialam ja na rekach nawet do wc musialam z nia isc a inni jak z nia tylko rozmawiali to zaraz plakala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ona tylko mama i mama do glowy chyba za niedlugo dostane jak tak dalej pojdzie:wściekła/y::wściekła/y:No i do tego jak przyszlam do domu to mialam wiadomosc na NK ze dobrego kumpla co chodzil ze mna do szkoly znalezli dzis na torch martwego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak narazie nic wiecej nie wiem:no::no::no:
Za tydzien m ma urodziny po piersze nie wiem co mam zrobic do jedzenia a po drugie jak tylko mysle o tym calym stresie to mi sie wszystkiego odechciewa:wściekła/y::wściekła/y:
No i jak m przyjedzie z roboty to znowu odbije sie wszystko na nim a on najmniej winny:wściekła/y::wściekła/y:

Ale musze wam powiedziec ze bylam w szoku bo tam gdzie bylam na urodzinach to oni maja corke 4 miesiace mlodsza od Emily i ona ze wszytkim byla bardzo pozno chyba dopiero 2 tygodnie temu zaczela siedziec czyli w 9 miesiacu a dzis juz chodzila trzymana za raczki a moja.............nic jakos nie chce slizga sie rozjezdzaja jej sie nogi na jednej nodze stoi krzywo tzn stoi stopa do srodka a nie na calej sopie moze wy mi pomozecie czy to normalne????
Ale jestem dzis podgrzana normalnie juz dawno tak nie mialam zeby az tak wszytko mnie wkurw....lo:wściekła/y::wściekła/y:

Kochana moje dopiero zbieraja sie do mycia:no:;-)
Zapomnialam Wam powiedziec ze kupilam sobie ta kawe ricore i jutro sprobuje sobie wypic moje capucinko i do tego 1/4 lyzeczki ricore:tak::tak::tak:
fajnie ze ja kupilas zobaczysz ze zasmakuje Ci :)
dowikla to jak wypróbujesz tą ricore to daj cynka jak będzie dobra to sobie kupię :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a Ty tez zwyklej kawy nie pijesz?

Ja juz wyprasowalam.Mojemu kazalam isc spac bo cos marudzil wiec juz drzemie na sofie a Laura szaleje

reklama
Agnieszka zobacze czy jutro pojade bo teraz ten dlugi weekend jest i oby nie bylo jak w tamtym roku ze mieli zamkniety urzad i nie dalo sie kupil blach do auta:baffled:
A jezeli chodzi o stawianie stop to nie musisz sie martwic bo Laura jak miala rok to krzywo je stawiala na bilansie pytalam o to lekarza i powiedzial mi ze dzieci tak maja jak ucza sie stawac a potem chodzic:tak:

Do góry