reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam Wojtek wysypany i Gabi tez Wojtek sie nie drapie bo rozumie a z Gabi problem bo trzeba pilnowac Wojtek na zakonczenie roku nie pójdzie bo do soboty musi murem siedziec plany uległy zmianie wiec musialm szybko wymyslic obiad bo mielismy jechac do rodziców męza a tu d..... Kupilam ziemniakow młodych ale strasznioe drobne juz obskrobalam jak zostanie jutro beda kopytka ikupilam gotowe kotlety i mam zrobic mizerie na razie

reklama
witam witam w niedzielne popoludnie;-);-) wpadlam wsyzstkim zyczyc milego dzionka i bardzo bardzo slonecznego bo ostatnio to cos tego sloneczka to jak na lekarstwo...:-:)-(

pozdrawiam serdecznie:-):-)

M wział Klaudie i Dominika na plac a ja siedze z Wikusia w domu:no:Pogoda sie zrobiła fajowa-jest cipelutko i swieci słoneczko:tak:
Klaudia jest tylko w samym body z długim rekawkiem i ciuniutkiem kamizelce:tak::tak::tak:Wkoncu jest jakies lato u mnie:tak::tak::tak:

JOANNA
OJ biedna Gabi:no:Musisz teraz uwazac bo Ona jest mała i pewnie nie rozumie ze nie moze sie drapac:no:

Mlode leza juz w łozeczkach i chociaz z Nimi bede miala chwile spokoju:tak:Jak usna to pojde sobie zrobic capucinko:tak:
Dominikowi dzisiaj odbija i strzela takie fochy ze szok:szok::szok::szok:Najchetniej to bym jemu wpierd......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na 16;15 idzie do kolegi na urodziny do Mc Donalds wiec chociaz troche od Niego odpoczne

witam laseczki niedzielnie:happy:
u nas słonko świeci i niby jest 20 stopni na termometrze ale wieje tak że głowę mi urywa:wściekła/y::wściekła/y:
antocha w nocy znów zaczął koncert na całe gardło pić nie jeść nie smoczka nie wkurzona na maxa i paająca na twarz wziełam go o 1 w nocy do nas do łóżka wtulił się pupką w tatusia łapkami złapał mnie za policzki i spał z nami do 8.10 normalnie wyspałam się tego mi było trzeba i jemu widać też:tak:marudre zaczyna nam niestety brzydko kasłać więc jutro idę z nim do pani doktor bo boję się że zmieni się to w coś gorszego a zresztą lepiej niech go osłucha dla mojego spokoju sumienia:tak:
asia współczuję ospy razy 2 ale z drugiej strony lepiej teraz jak w wakcje lub w środku roku szkolnego jak mają dużo materiału do przerobienia:tak:
dowikluś i jak wiki po antybiotyku????
anabubka jak porządeczki strychowe znalazłaś tam jakiś skarb????:-D
wiki ty zboczeńcu w leczeniu mężusia:rofl2:
agunia to jak wyrobicie się z przeprowadzką???
a ania ma dostęp do neta ale cuś jej nie widać:sorry:
patrysiu odbiłaś sobie brak teściów w domku???
a&e co u ciebie kochana??5 zębów to i tak nieźle moja jula na rok miała 2:szok:
coś jeszcze chciałam tylko co:eek::eek:

Mlode leza juz w łozeczkach i chociaz z Nimi bede miala chwile spokoju:tak:Jak usna to pojde sobie zrobic capucinko:tak:
Dominikowi dzisiaj odbija i strzela takie fochy ze szok:szok::szok::szok:Najchetniej to bym jemu wpierd......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na 16;15 idzie do kolegi na urodziny do Mc Donalds wiec chociaz troche od Niego odpoczne
kochaana mój adam ma właśnie taki charakterek uwielbia strzelać fochy stawiać na swoim no i oczywiście jego musi być ostatnie słowo:wściekła/y:czasami mam ochotę go za to rozszarpać i w takich momentach rozumiem co znaczy zbrodnia w afekcie:-D:-D:rofl2:

MALUNIS
Super ze sie wkoncu wyspałas:tak::tak::tak:Moze własnie o takie spanie chodzi Twojemu Antosiowi:-)
Ja tez dzisiaj spalam z moimi dziewczynkami:-):tak:

Moje mlode spia a ja nie mam mleka do kawy:eek:Ale wysłałam M po jakies ciacho i od razu ma mi kupic mleko

A jak Wiki to zobacze jak wstanie albo pod wieczor bo teraz to jeszcze trzyma Ja ten nurofen:tak:Ale widze ze zczyna leciec Jej z noska i jest jakas zawalona takze slysze Jej wydzieline

kurcze niech już nadejdzie to ciepełko i nasze dzieci przestaną chorować:tak:
widzę kochana że ty kawusi bez mleczka to tak jak i ja nie wypijesz:-D
a macie dowikluś załatwiony już transport na przeprowadzkę ?kiedy zaczynasz pakowanie? no i jak tam teściówka też się wyprowadza?

MALINUS
Transport bedziemy mieli:tak::tak::tak:Pakowac sie zaczne dopiero jak podpiszemy umowe(jestesmy wstepnie umowieni na jutro pod wieczor)
A tesciowa niby bardzo chce sie wyprowadzic ale musi pogadacz tesciem,ktory i tak mieszka w Anglii

U nas jest dzisiaj cieplo:tak:Wszyscy chodza w krotkich rekawkach i krotkich spodenkach:tak::tak::tak:

J ado capucinko to uwielbiam to mleko zageszczone:tak::tak::tak:Ale od biedy wypije i z łaciatym

reklama
a ja lubie kawke rozpuszczalna z mlekiem capucino tez ale rzadko :tak: niedługo bede mial truskawki bo tesciowa z tesciem urwali bo mileismy przyjechac i pojechal mąz z Zuzią mial isc do kolegi ale dobrze ze pojechal bo bedzie trzezwiejszy :-D a ja przynajmniej truskawek pojem :-D ide bo Gabi sie chce przytulac :tak:zawsze jak chora to tak jest odobrze ze ta ospa to tylko wysypka bez innych objawów
Dowikla mam nadzieję ze Wiki lepiej idziesz z nia jutro do lekarza ?bo ja nie wiem powinnam isc z Wojtkiem i Gbai ale czytalm ze 3 pierwsze dni ospy najgorsze ze lepiej nie wychodzic moze dopiero pojde w piatek Bede musial odebrac swiadectwo Wojtka w piatek na zakonczenie roku :tak: na razie do wieczorka bo i tak inikogo nie ma :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry