reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wlasnie skonczyłam:-pW mniedzyczasie umyłam sobie naczynia i sluchalam muzyki,wiec wyprasowałam moze z jedna pralke:confused2::-)

PATRYSIU
Jak mały sie czuje???

reklama
pati zdrówka dla Sewcia życzę.On ma tylko gorączkę czy jakies jeszcze inne objawy?????

Mama Helenki dobrze że bilibruina spada :tak::tak::tak::tak: i dokarmiaj małą swoim mleczkiem,na razie nie dawaj sztucznego :tak::tak::tak::tak:
my bylismy na spacerze,teraz jestesmy w domku,Oliwka obejrzała bajke a teraz szaleje :tak::tak::tak::tak::tak:

ale slicznie zjadła mi rosołek dziś,to w sumie był jej pierwszy raz,bo jakoś nie dawałm jej i myslałąm że nie będzie chciała ale zajadała się ,smakowął jej bardzo :-):-):-):-):-):-):-):-)

jeszcze godzinka i kłade ją spać.
dziś osttni odcinek przed wakacjami "M jak Miłość"
zaraz wszystko sie pokończy i nie będzie co oglądać :tak::tak::tak::tak:

Moja ferajna własnie wrocila do domu:tak:I szaleja na calego wiec koniec mojego spokoju

Ja M jak milosc nie ogladam juz od bardzo dawna:tak::tak::tak:

jak narazie buszuje - goraczki juz nie ma ale zobaczymy jaka bedzie nocka :baffled:
mysle ze przespi cala nocke
teraz zacieszka papcia :-D
To dobrze:tak::tak::tak:Niech szaleje:-):tak:

Ja planowalam sie dzisiaj wczesniej polozyc ale wlasnie zobaczylam w telegazecie na polsacie ze od 22;40 sa moje seriale,wiec znowu pojde spac po polnocy

Moje tez uwielbiaja buszowac we wszystkich szafach,ale teraz wszyscy bija sie balonami:tak::tak::tak:A radochy przy tym maja co niemiara:tak::tak::tak::-)

a ja ide dzis wczesniej spac juz zjadlam kolacje....
zaraz kapanie malego ale to moj m zaproponowal ze pojdzi sie z nim kapac wiec beed miala troche spokoju....
i moze jeszcze cos zjem...:sorry:

reklama
Do góry