reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam

My bezpiecznie i szczesliwie dotarlismy do domku:-)
Podroz byla spokojna i jechalismy 10h:sorry:
W Polsce wszystko podopinane na moj przyjazd
Jutro czeka mnie sprzatnko i prasowanie ale napeno tu zagladne z ranca:-D tzn jak wstane:-D
Fajnie ze znow bede tutaj z Wami:rofl2:
Oczywiscie musze troche nadrobic zeby byc w temacie ale luzik podczytaywalam z teloefonu wiec nie jest zle:laugh2:
To super, że mieliście szczęśliwą podróż :tak::tak: Fajnie z tym netem w telefonach :-):tak:
Agnes123 dobranoc, do jutra :tak:

reklama
a ja dzisiaj zaszalalam i zrobilam sałatketortellini na kolacje:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jakoś mnie ochota naszła:sorry: z frnfauterkami:tak::tak::tak:

własnie siedze obżarta i nie moge sie ruszac:sorry::sorry:
Please podaj przepis na tą sałatkę. My uwielbiamy sałatki !!!:tak::tak::tak:

O.k. Ja też lecę bo Dzidziuś chce spać.;-) Dobranoc:-):-D:laugh2:

Ostatnia edycja:
witajcie
dziewczyny ja tak na szybko....
my juz pobudka maly wstal po 6 i stwierdzil ze juz spac nie pojdzie:confused2:
wypil mleko - choc nie do konca :confused2:
teraz pije kawke bo zaraz zbieramy sie na szczepienie :sorry2:
jestem nie wyspaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaa :no::no::no::no:

witam witam :-):-):-):-):-)
a ja dziś znowu wyspana,złe noce na razie odeszły od nas,Oliwka znowu przespała slicznie noc bez pobudek :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

słońce swieci od rana moze będzie ładnie ,no ale jak wiadomo nic nie wiadomo co z ta pogodą będzie :-D:-D:-D:-D:-D

Ania fajnie że już jestes z Nami :tak::tak::tak::tak::tak::tak:czy moze planujesz jeszcze wyjazd do Polski za 3 dni????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

pati na jakie szczepienie idziecie?????to trzymam kciuki aby Sewi zniósł je dobrze i był dzielny :tak::tak::tak::tak::tak:

Cze kobitki :tak:

Dzieki za kciukasy :tak:

Bilirubina spadła :tak::tak::tak: Mała jeszcze żółta, ale ponoć u wcześniaka to może potrwać... Niestety za mało przybiera na wadze i mam zacząć dokarmiać :no: Na razie próbuje swoim mlekiem, za 3 dni na wagę i zobaczymy czy nie będę musiała przejść na sztuczne...

W szpitalu spędziłam ponad 2 godziny na izbie przyjęć :wściekła/y: A i tak poleciałam z awanturą to mnie bez kolejki wpuścili, a musiałam czekać na wyniki badania, normalnie porażka :no:

Partysia, duuuuużo zdrówka dla Sewcia :tak::tak::tak:
kochana to dobrze że z nikusią wszystko ok:tak:moja julka wcześniak była żółta przez 3 tygodnie:tak:
Witam wieczornie :tak::tak::tak:
Ja dzis prawie caly dzien spedzilam na zakupach i jakos nic mi sie nie chce:no::no::no: M ma w czwartek urodziny ale szczerze to mi sie ich nawet robic nie chce musze zrobic przynajmniej jakies 2 salatki juz pytalam Anie o przepis ma mi jutro podac tylko wlasnie w tym problem ze u mnie weny brak jak tak dalej bedzie to kupie gotowe;-);-):no::no:
no ale coz pocieszam sie ta mysla ze robie to dla m;-);-);-)
no kochana mąż będzie szczęśliwy jak mu coś przygotujesz
moja słodycz :-):-):-):-):-):-)
słodzizna:tak:
Takie jestesmy grzeczniutkie;-)
oj następne słodkości:tak:
witam

My bezpiecznie i szczesliwie dotarlismy do domku:-)
Podroz byla spokojna i jechalismy 10h:sorry:
W Polsce wszystko podopinane na moj przyjazd
Jutro czeka mnie sprzatnko i prasowanie ale napeno tu zagladne z ranca:-D tzn jak wstane:-D
Fajnie ze znow bede tutaj z Wami:rofl2:
Oczywiscie musze troche nadrobic zeby byc w temacie ale luzik podczytaywalam z teloefonu wiec nie jest zle:laugh2:
no kochana nareszcie :tak:ale z nami pisałaś z tej polski:-p:-p

idę karmić synusia bo się obudził i potem trzeba jakoś ogarnąć bo franio dziś będ zie koło 12 do 16.15 a potem do szkoły do adama na przedstawienie a potem to będzie już wieczór ale mam nadzieję że wreszcie nie padnę o 22 i posiedzę z wami wieczorkiem:tak:

reklama
Please podaj przepis na tą sałatkę. My uwielbiamy sałatki !!!:tak::tak::tak:

O.k. Ja też lecę bo Dzidziuś chce spać.;-) Dobranoc:-):-D:laugh2:
PRZEPIS NA SAŁATKĘ TORTELLINI
prosty:tak:
kupujesz makaron tortellini z szynką lub mięsem mielonym-jaki wolisz
gotujesz:cool2:
do paczki makaronu ja zawsze kupuje 2-3 ogórki
3-4 pomidory
i jeśli chcesz mozesz dac do tego szynke- ja daje tylko jak robie dla gości- do domu spokojnie mi wystarcza bez szynki:tak:
Wszystko (oprócz makaronu:-D) kroisz w kostkę większą do tego wyciskam duuuuuuuuuuuuuuuużo czosnku świeżego-ale jak kt woli-mniejwiecej wg uznania-sól,pieprz
i do tego śmietana-też wg uznania-ja czasem daję samą śmietanę, a czasem troszeczkę do tego mieszam majonezu-np na małą śmietanę daje 1-1,5 łyżki majonezu:tak::tak:

SMACZNEGO:tak::tak:

Do góry