reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agnes123 sadzonki :
Sadzonki LITHOPS ŻYWE KAMIENIE SZCZĘŚCIA! (656095706) - Aukcje internetowe Allegro
Na razie znalazłam aktualnie te i chyba zamówię jeszcze jako następne .
A ja brałam z tej aukcji :
Litopsy - Żywe Kamienie- Różne Gatunki - OKAZJA (642421343) - Aukcje internetowe Allegro

A w kwiaciarniach niestety nie wiem, bo nie znalazłam.

A nasionka:

Zywe kamienie szczęśćia. ROŚLINA-Kamień!!!HIT (662856772) - Aukcje internetowe Allegro

i dużo tego sobie kupiłaś???

Na razie kupiłam 5 doniczek, po 2, 3 podwójne sadzonki w każdej doniczce:tak:
A nasionka paczkę , w której było ok. 100 nasionek, ale to już na jesieni zamawiałam te nasionka.
Aha i muszę dodać, że jest ich pełno różnych gatunków.
dowikla dobranoc, udanej nocki;-);-);-)

Ostatnia edycja:
usprawiedliwiam:-D

Byłam dzisiaj u znajomej ginekolog- nie poznała mnie:-D
chyba z pol godziny gadałyśmy- potem usg- baaaaardzo dokładnie mi zrobiła i mnie wyzwala czemu od poczatku ciąży do niej nie chodziłam:-D:-D:-D:-D
"Zuzia" msie ukrywała, zasłaniała nóżkami
i rączkami, chyba sie wstydzila:-Dale Pani Ela powiedziala na początku, że raczej dziewczynka, ale nie da sobie głowy uciąć:sorry2:

2 lipca ide znów bo za tydzien mam wizyte u starego gina-mam do odebrania wyniki krwi i czegoś tam jeszcze no i powiedziala że może spróbuje mi znów zrobić usg-ale tak po ciichaczu bo niby tyle nie można-bo tylko 3 w czasie ciąży aja juz mialam z 6:-D:-D:-D

Moja zuzia waży już pól kilo:tak:
dzisiaj wariowała jak głupia -pielegniarka nie umiała jej tetna znaleźć bo uciakała z jednego boku brzucha na drugi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D w końcu n lewym ją dorwała żeby jej zmierzyc:-D:-D

dziisja widzialam jak wkładała nóżke do buzi i raczkę śliczną dokłądnie widziałam i wogóle cudnie:-D:-D:-D
M był ze mną i tez widział:tak::tak::tak::tak:
super!!!! fajne sa takie wspolne wizyty.Mam nadzieje ze kolejnym razem fasolinka da sie podgladnac :))
Mi Lali kiedys tez nie dala sie zbadac na ktg i musial gin mi zrobic usg bo pigula tentna nie umiala znalezc:szok:ale sie wystraszylam wtedy:szok:
dla dzidziusia - wiem ze sie nie kupuje wczesniej zeby nie zapeszac ale to jedyna rzecz jaka mam zamiar narazie kupic ale najwazniejsza rzecz to to ze bylo naprawde tanie:tak:
MARKS&SPENCER super futerko dla damy /r. 0-1 m (653538944) - Aukcje internetowe Allegro
Laura tez miala futereczko:tak:sliczne
Witam babeczki wieczornie
Oj chwalę się :-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziś totalne urwanie głowy
Na 13 zakończenie roku i Klaudia zgarnęła niezła pulę nagród :szok::szok::szok:

Nagroda główna od burmistrza za najlepsze wyniki w nauce na terenie Marek-
Polaków dzieje malowane -cudnie wydany album.:biggrin2:

Nagroda od Mareckiego Stowarzyszenia Gospodarczego-
dyplom i 350 zł :szok::szok:

Nagroda za celujące wyniki w nauce-
Encyklopedia Szkolna -Język polski -zakres gimnazjum

Nagroda za album w konkursie historycznym "krąg"
książka -Multimedialna historia Polski

stypendium naukowe semestralne -128 zł.

To tyle o Klaudii.
Mam w ogóle nagraną calutką akademię ,bo byłam z kamerką,a lada dzień będę miała jeszcze fotki z uroczystości.

Kubuś miał dziś tę diagnozę,ale nie zdązyliśmy zrobić jej do końca.
Na dzień dzisiejszy na pewno wiadomo że:
Kubuś musi mieć kamizelkę obciążeniową,bo ma nadwrażliwość powierzchniową całego ciała.
Potrzebne będą 2 tygodniowe masaże ,które będą robione co 2 godziny przeze mnie z domu specjalnymi szczotkami
potrzebne jest wyciszenie emocjonalne
poprawa snu mocno wskazana(Kuba śpi 6-7 godzin na dobę)
resztę wskazówek dostanę za tydzień i wtedy zostanie ustalona terapia zajęciowa w ośrodku.

Dziś byliśmy też po siodło dla Ori.
Klaudia uzbierała sobie już 1300 zł .i musiała od razu wydać.:-D:-D:-D:-D
Siodło zostało zakupione.

Tyle o nas na dziś
pozdrawiam.
gratulacje dla Klaudi sporo tych nagrod a filmowanie to fajna sprawa kiedys bedziecie mieli co wspominac:tak:
Wklejam fotki Żywych Kamieni - Lithopsy :-):-):-) Uwielbiam je :tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 141844
Zobacz załącznik 141845
Zobacz załącznik 141846

I jak Wam się podobają???:-)
piekne:-)
Mi sie podobasz w czarnych wlosach:tak::tak:

wspolczuje nie przespanej nocki

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tak kochana mialas racje nie bylo mnie bo mialam robote przez te urodziny:tak::tak:

AS dzieukuje jeszcze raz za przepis na ta salatke z koperkiem byla pyszna:tak::tak:

No to jestem juz po urodzinach goscie juz sie zmyli m wszystko poznosil i posprzatal kuchnie wiec ja moglam sobie usiasc na bb i was poczytac:tak::tak:
a Ty szczesciara chlop poogarnia i prosze jak milutko heheh Bodzio juz w domku zmeczony jak byk i sie mnie pyta czy mam jakies skrzydelka zeby mu zrobic a ja do niego ze skrzyudelka to byly ale u Agi i Davida:-D:-D
Ja zmykam
Dobranoc:-)

Dobranoc

Laura mi padla w drodze do domku z urodzinek:sorry2:
Pewnie bedzie spala do rana bo strasznie byla zmeczona:happy2:
Ja popijam sobie drineczka z kolega Bogdana bo nas wlasnie nawiedzil No coz nie zalapal sie juz na kolacje bo akurat B zjadl:happy2:
Musialam zagladanac

Oliwka właśnie usnęła,coś mi ostatnio zasypia stale o 22.00 :tak::tak::tak: chciałabym aby szła spać wcześniej ,i dziś ja położyłam przed 21.00 spać i nic to nie dało ,usnęła punkt 22.00.kurcze :-D:-D:-D:-D:-D:-D

super!!!! fajne sa takie wspolne wizyty.Mam nadzieje ze kolejnym razem fasolinka da sie podgladnac :))
Mi Lali kiedys tez nie dala sie zbadac na ktg i musial gin mi zrobic usg bo pigula tentna nie umiala znalezc:szok:ale sie wystraszylam wtedy:szok:

Laura tez miala futereczko:tak:sliczne

gratulacje dla Klaudi sporo tych nagrod a filmowanie to fajna sprawa kiedys bedziecie mieli co wspominac:tak:

piekne:-)

a Ty szczesciara chlop poogarnia i prosze jak milutko heheh Bodzio juz w domku zmeczony jak byk i sie mnie pyta czy mam jakies skrzydelka zeby mu zrobic a ja do niego ze skrzyudelka to byly ale u Agi i Davida:-D:-D

Dobranoc

Laura mi padla w drodze do domku z urodzinek:sorry2:
Pewnie bedzie spala do rana bo strasznie byla zmeczona:happy2:
Ja popijam sobie drineczka z kolega Bogdana bo nas wlasnie nawiedzil No coz nie zalapal sie juz na kolacje bo akurat B zjadl:happy2:
Musialam zagladanac

No skrzydelka byly byly a biedak sie nie zalapal:no::no::no:
No to ladnie robisz a ze mna Martini wypic nie chcialas ja to sobie zapamietam:-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry