reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam laski
pewnie juz zadnje nie ma:baffled:

ja dzis tez mialam zapleniony dzien
rano psrztaanie itd,potem obiadem,posadzilam sobe w koncu kwaitki wiszace do doniczek i td.no i caly dzien cos ,dopiero ok.18 pojechalam do mamy.wrocilysmy po 21.dziewczyny juz spia ,p w pracy.
ide nadrabiac

reklama
i ja do Was dotarłam.bylismy w domu ok 21.00,zanim wykąpalismy Oliwkę,zjadła kaszkę i lezy teraz w łózeczku,i jeszcze nie spi :szok::szok::szok::szok: no właśnie :-D:-D:-D i dlatego jestem dopiero teraz.

no rzeczywiście pusto tu dzis strasznie,myślałąm ze będe miec duzo do nadrabiania a tu nic :tak::tak::tak::tak:
u tęściów było bardzo fajnie,szybko czas zleciał.nawet teściowa zrobiła dla mnie sałatke jarzynową bo cos bąknełam przez przypadek że mam ochotę.wyobraźcie sobie że robiła ja wczoraj o 23.00 w nocy,mam normalniekochana tesciową.A ile Oliwka zjadła tej sałatki to byłam w szoku,też jej smakowała :tak::tak::tak::tak:

Kupiłam sobie dzis nowy telefon bo pisałam wczesniej że mój zepsuła mi Oliwka i zostałąm bez żadnej komórki.

Kupiłam Nokie 5130 XpressMusic :-):-):-):-):-) śliczna jest :tak::tak::tak::tak:jestem bardzo zadowolona z zakupu:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

A tu coś do śmiechu :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D świetne

a my jutro mamy odpust
dzisiaj jest u nas feel
i pelno festynow :tak:

ale Ci zazdroszczę,uwielbiam Feela :tak::tak::tak::tak::tak: och ten Kupicha :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D sece zaczęło mi bić szybciej :-D:-D:-D:-D:-D

pati jak sie czuje Sewi???lepiej po tych zastrzykach????

Beata zaglądaj częściej :tak::tak::tak::tak::tak:

Ania to żeście poszalały z tym spaniem :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

no Oliwka wreszcie usnęła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

no i ja rowniez dotarlam

Wrocilysmy z Laura jakies 20 minut temu Laura juz spi a ja nie moglam sobie pozwolic by tu nie zagladnac:-D
Widze ze dzis pusto na forum:szok:

Mama Helenki wszystko sie pouklada tylko potrzeba troszke czasu a i maz bedzie wtedy bardziej zadowolony:tak: a Ty bedziesz miala wiecej czasu dla niego Wiadomo ze trzeba sie przystosowac do nowej sytuacji:tak:

Malinka cos w tym jest tzn w tych Piotrkach:-D

Agnes Oliwcia pewnie miala wilczy apetyt:tak:Gratuluje zakupu:-)

Luna korzystaj z pogody w sumie nigdy nie wiadomo co ona przyniesie:baffled:

Patrysia zycze spokojnej nocki Pewnie zastrzyki zaczely dzialac wiec i Sewcio czuje sie lepiej :))

No i jestem dzis pierwsza :-):-):-):-) co to wszystkie jeszcze śpią? :szok::szok::szok:
Ale z Was śpiochy się porobiły :tak::tak::tak:
Ja wiem że Ania i dowikla to normalka ze długo śpią ale pozostałe :-p:-p:-p

Dziś też sie wyspałam,ale pogoda jakaś taka dziwna :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

M poszedł zrobić śniadanko :-)

witam niedzielnie:happy2:
dostałam @ 4 dni po terminie i czuję się okropniaście:-(piotrkowi nic nie mówiłam bo by pewnie nie pojechł na imprezę a wiem że mu zależało na tym strzelaniu i qwadach :tak:jakoś dam radę wziełam 2 ibupromy jakoś przetrzymam:tak::tak::tak:
antocha miał nockę do niczego budził się przez sen pojękiwał sama nie wiem czemu:confused::confused::confused:
idę go karmić wa wy wstawajcie kochane:tak::tak:

No i jestem dzis pierwsza :-):-):-):-) co to wszystkie jeszcze śpią? :szok::szok::szok:
Ale z Was śpiochy się porobiły :tak::tak::tak:
Ja wiem że Ania i dowikla to normalka ze długo śpią ale pozostałe :-p:-p:-p

Dziś też sie wyspałam,ale pogoda jakaś taka dziwna :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

M poszedł zrobić śniadanko :-)
no ja wlasnie wstalam przed 10 minutkami :))
witam niedzielnie:happy2:
dostałam @ 4 dni po terminie i czuję się okropniaście:-(piotrkowi nic nie mówiłam bo by pewnie nie pojechł na imprezę a wiem że mu zależało na tym strzelaniu i qwadach :tak:jakoś dam radę wziełam 2 ibupromy jakoś przetrzymam:tak::tak::tak:
antocha miał nockę do niczego budził się przez sen pojękiwał sama nie wiem czemu:confused::confused::confused:
idę go karmić wa wy wstawajcie kochane:tak::tak:
wspolczuje bolu przy @ ja przed ciaza takie mialam bole ze bez tabletek nie dalo rady.Bol byl taki ze mdlalam Kiedys nawet mam zaprowadzila mnie do gina i dali mi zastrzyk bo tabletki nie pomagaly Babka jak mnie zobaczyla to az zdebiala bo podono bylam az zielona a nie biala:szok:
hej dziewczyny gdzie wy się podziewacie:confused::confused::confused::confused:
ja tu zasiadam z kawusią a nikogo nie ma:szok::szok::szok:

jestem jestem ale ide dac lali sniadanko i zaraz wracam:-)

A tu coś do śmiechu :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Helena sika w pościel :no::-( No ale wiem, że musze być cierpliwa i wyrozumiała. Mam nadzieje, że przejdzie jej szybko :sorry2:

Anika na cycu, ale wczoraj zwątpiłam i dałam jaj flaszkę :zawstydzona/y: Ale nie chciała. Starznie mnie martwi ten mały przyrost wagi:no: Ale brzuszek ma pełen i sporo je wiec staram się nie panikować. We wtorek ważenie :tak:

A jeśli chodzi o okulistę to dowiedziałam się, że moje dziecko to nie nie wcześniak :szok: Zapisują tylko dzieci urodzone poniżej 33tc :wściekła/y::wściekła/y:

Teściwa wpadłą...
Nie masz sie czym martwic tym malym przyrostem wagi moja tez bardzo malo przybierala na wadze prawie ze nic bedzie dobrze:tak::tak::tak:

No to witam i ja widze ze cos pusto sie robi na forum coraz mniej mamusiek do nas zaglada:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
My wczoraj przyjechalismy jakos po 20 wykapalam Emily i poszla spac a my poogladalismy sobie filmy na dvd dzis pogoda do du...y od rana pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
antoszka wstał po drzemce nakarmie go i chyba pójdziemy na spacerek bo narazie słonko świeci a nie wiadomo co będzie potem bo ciężko trafić z tą pogodą a to już przecież lato jest:szok::szok::szok:

Do góry