Natalineczka555
kocham kochać :)
no to dobrej nocki zyczę, wiesz musza sie przestawic, zreszta do szkoly sie nie chce wstawac ale zeby dzien na wakacjach tracic???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napalilam sie na te bizuterie
a te kolczyki sa boskie
Bizuteria superLaura zjadla kolaczyka i sie byczy w poscieli a ja jutro jade z nia do ZOO wkoncu) juz stronke przegladnelam wiec super Laura bedzie zadowolona
Agnes niestety nie posiadam tegoi filmu
Anabuba Ty to masz z tym netem![]()
trzymaj sie kochana bedzie dobrzeAnika, w dalszym ciągu jest aniołkiemtylko pytanie jak długo...
Helena doprowadza mnie do szału, ale to nie jej wina...
A ja mam same czarne myśli...
witam nowa mamusiejestem nowa więc dopiero zaczynam ale wolałabym na stałe
Napalilam sie na te bizuterie
biżuteria ślicznaa te kolczyki sa boskie
niezły dupek ,ale by ode mnie usłyszał...jestem a tu takie puchy no weekend w końcu
zaliczyłam mega spacerek a teraz brzuchol mnie bardzo boli:-(chyba przy @ mogłam iść na krótszy ale jak przestało padać to się wybraliśmy na 2 godzinki z adasiem i antosiemmój jeszcze na imprezce dzwonił że koło 18 będzie
wiecie co niektórzy kierowcy to debile
szłam z wózkiem a gnojek rozpędził się i wjechał w kałuże antoś miał błoto nawet na buzi musiałam czyścić wózio dobrze że mały był kocykiem nakryty bo z kocyka kapało nie zdążyłam spisać numerów tego dupka adam mokty ja błoto na spodniach i bluzce aż bluzgałam z nerwów
ania biżuteria śliczna a ostatnie kolczyki bokie sama bym takie chciała pewnie w nich będzie się świetnie światło odbijało
agnes ale ty masz pyszny obiadzio i to 2 daniowy normalnie wpadam do ciebie bo mizeria to chodzi już długo za mną![]()
GRATULACJE DLA ZDOLNIACHY :-):-)hej kobitki.
wczoraj zaczelam nadrabiac zaleglosci i ucieli mi neta
ale widze ze nie mam duzo nadrabiania i o tej porze nikogo nie buylo
dzis oczywiscie bylam u mamy,potem zrobilysmy sobie z dziewczynami wycieczjke rowerowa do prababci i ciotek.jakas godzine temu wrocilysmy bo zaczelo sie mocno chmurzyc.
przez tych gosci Weronika dzis nie spala wiec ewnie jeszcze z godzine i poloze ja spac.narazie ogladaja "barbie przedstawia calineczke"
moj wybyl do sasiada na ryby,a ja zajadam caicho i popijam capucinko:-)
zapomnialam wam napisac ze Paulina mimo swojej specyfiki ukonczyla 1 klase normlanym programem i normalnie oceniana jak kazda inne dziecko))) i ma wiekszosc dobrych "ocen"
ide poczytac
dzięki kochana mogli by jeszcze do wychowawczego dorzucić ze 100 zł chociaż
u mnie narazie nie pada a upały niech się zaczną ale tak po sierodzie bo jak mam @ to w połączeniu z upałem to mało fajnie
ciekawe kiedy dowikla dotrze do nas
słuchajci znalazłam ogłoszenia o pracę dwa:
babka chce by pilnować jej dzicka rocznego u opiekunki w domu no to dzwonie babka chce pon-piątek od 7 do 17 sobota 10-14 i wiecie ile może maxymlnie zapłacić 400 zł a i miałabym gotować
drugie do sprzątania domku(180m) hi hi domek w pon śro piąt od 18-21 soboty 10-17 w sobotę to gruntowne sprzątanie z myciem okien itp w tygodni to tak n bierząco + prasowanie no myślę ok pytam a jaką kwotę pani proponuje? babka no myślę że 300-350 złpowiedziałam jej że to strasznie mało za tyle pracy a ona no wie pani przecież to tylko sprzątnie bo wie pani ja nie pracuję ale mam 4 dzieci i psy koty to muszę mieć pomoc ale to maxymalna moja kwota
nie wiem czy to ja mam jakieś duże wymagania ale jak dla mnie to płaca nieadekwatna do pracy![]()
nie.a co to za praca?to ta co osttanio wspominałaś?a co tak długo Cię trzymali?![]()
witaj i zapraszamy częściej.wiecie co??? normalnie jak bym widziała mojego M. On niestety nie może zostać z małym bo jeździ w delegacje, ja już myślałam nad zamianą no ale nie ma dla mnie pracy niestety, a chętnie bym się zamieniła... M uważa że jak siedzi się w domu z dzieckiem to ma się dużo wlonego czasu, bo wiesz małe dziecko dużo śpi (9 miesięczne???!!!) wg niego, a co to jest wyprać, wypracować, posprzątać ugotować, zająć się dzieckiem które ząbkuje(!!!)"PESTKA"
oj można;-)nie ma sprawy wiesz przeczytałam pierwsze posty i nie zobaczyłam że jest ich aż tyle!!!noa ale pogadać na każdy temam można![]()
byłam rodzince jeśc dać,bo głooodni;-)AS gdzie znow ucieklas??????????????
a gdzie reezta ciotek-klotek?
śliczne tereny.maluszek jak zazwyczaj do babci, mieszka jakieś 50 m dalej wiec nie ma problemu, a mieszkam u podnóży śnieżki, Ogorzelec, nikt nie zna![]()
też lubię domy z bali.Mają swój urok.wpadlam na chwilke
witam nowa mamusie mam nadzieje ze z nami nie bedziesz sie nudzila)
Faktycznie w weekedn zawsze pusto ale w tygodniu masakra czasami ciezko nadrobic posty szczgolnie jak pogoda do niczego)
Agunia milo ze wpadlas nas odwiedzic nie przemeczaj sie za bardzo;-)
A mi sie podobaja domy postawione z bali![]()
ja bym kupiła zakryte.Ja to juz zalamke mam
Chcialam sandalki do slubu ale jak bylismy na komuni to jeden mnie tak zdeptal w tancu ze myslalam o drugim swiecie
Jak na slub kupie sandalki to biedne moje noci w tancu ale jak kupie zakrtye palce to moze mi sie noga odparzyctak zle i tak niedobrze
Sama nie wiem co zrobic czasu coraz mniej a ja dalej bez butowJak zwykle czekam do ostatniej chwili
![]()
a mnie to nie widzisz?o kurcze pisze sama po sobie
Dobranoc:-)
Emily bedzie jadla o 13 30 czyli tak ok 14 bedziemy u ciebie okNo to super!!!
Jutro zadzwonie ale tak kolo 13:30 jakbyscie byli u mnie to extra![]()
mamy navi to trafimy![]()
No ja sie juz wlasnie zastanawialam nad zmiana dentysty we Frimmersdorf jest tez dobry David do niej chodzi i jest zadowolonyciocia znam dobrego dentyste tego kolege od Bogdana on przyjmuje na RyderStrasse wez juz nie chodz do tej babki bo tylko szkoda bolu i zoladka od tych tabletek![]()
No to nie kupuj lepiej sandalow bo wspolczuje bolu a moj nie umi tanczyc wiec napewno cie podeptaJa to juz zalamke mam
Chcialam sandalki do slubu ale jak bylismy na komuni to jeden mnie tak zdeptal w tancu ze myslalam o drugim swiecie
Jak na slub kupie sandalki to biedne moje noci w tancu ale jak kupie zakrtye palce to moze mi sie noga odparzyctak zle i tak niedobrze
Sama nie wiem co zrobic czasu coraz mniej a ja dalej bez butowJak zwykle czekam do ostatniej chwili
![]()