reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
AS niezle zakupki ale sie oblowiliscie ze hoho:tak:

Patrysia buty super tylko ze ja nie chce strikte slubnych bo potem nie zaloze do niczego:-( jak juz to bez dodatkow cale biale zeby potem do spodni bialych zalozyc:-) za zmiane to pewnie wezme te ktore najwygodniejsze:-D

Mama Helenki fajnie ze masz lepszy humorek:happy2:

Makunga no to mialas ciezki i mily weekendzik.Na posty ktore chcesz odpowiedziec naciskasz plusiki i potem odpowiedz tam masz gotowe posty ktore czekaja na twoja odpowiedz:tak:

Kurcze coś mi się tu pokręciło...
As76 Suuuper zakupy, na pewno długo Wam posłużą :tak:
anka26,07 dziękuję serdecznie za odpowiedź, w końcu któraś się zlitowała i mnie pouczyła co i jak z tymi cytatami hehe:tak::-D

Ostatnia edycja:
Wlasnie gadalam z kolezanka ktora ma corke z tego roku co Laura i chetnie sie zabiora z nami do ZOO:-) fajnie bo Laura bedzie miala z kim szalec:tak:
Ja też chcę do ZOO z moimi dzieciakami , weźcie i nas ze sobą :tak::tak::tak:;-)

Kurczę, ale przełom dziś mam hehe:-):-):-)
Dopiero zauważyłam, że mi mdłości minęły hehheeheheeheeheh:-):-):-)

reklama
Witam,
przepraszam za moja dluga nieobecnosc... w sumie to bylam, podzytywałam, ale jakos nie mialam weny odpisywac, jakas chandra mnie dopadła i nie chce odpuścic:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Może to pogoda??? Mi zawsze dobra muzyczka pomaga albo jakaś dobra książka:-)
No i można swojego poprosić o poprawę humorku hehe:-)

witam.
Niedawno się obudziłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Musiałam odespać wczorajszy festyn.:-D:-D:-D:-D:-D
A może byłaś na tym co i ja???:-D:-D:-D

Witam tak wczesnie to mnie tu jeszcze nie bylo:no::no:
Noc mialam koszmarna z bolu nie umialam usnac usnelam jakos na siedzaco na sofie przy komie ok 4 no ale dlugo nie pospalm bo o 7 zas sie z bolu obudzilam tak wiec wyciagnelam m z lozka i pojechalismy do dentysty jednego zeba mi wyrwala i na dodatek mam jakies zapalenie dostalam antybiotyki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem tak spuchneta z jednej strony ze prawie oka mi nie widac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ide odespac ta nieszczesna nocke dobrze ze m idzie dopiero na noc do roboty wiec moze zajac sie mala a ja moge spokojnie spac

ANIA kochana wybacz zawsze nam cos wyskoczy ale ja naprawde nie dam rady dzis do zoo jechac:-:)-:)-:)-(
Współczuję. Ja mam od dawna problem z zębami i już mam tego serdecznie dość. A teraz mi wykryli torbiel w kości czyli zanik kości w żuchwie czy coś w tym stylu....:-(

Agnieszka wspolczuje.dlatego ja jak mnie tylko zab zaczyna cmic to ide do dentysty bo potem stan zapalny itd.a najpierw to musisz wyleczyc a dopiero pozniej leczenie zeba
Ja Kochana to już chodzę b. często od podstawówki i końca nie widać. Czasem się już tym wszystkim załamuję bo ile to można??????????:-(

Do góry