to super.no kochana jesteś nareszcie
anabubka julka nosi rozmiar 122-128 ale właśnie babcia dzwoniła że kupiła julci 2 pary dżinsów i sztruksy jupiiiiiiii
Jedną masz z głowy :-):-):-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to super.no kochana jesteś nareszcie
anabubka julka nosi rozmiar 122-128 ale właśnie babcia dzwoniła że kupiła julci 2 pary dżinsów i sztruksy jupiiiiiiii
no kochana jesteś nareszcie
ale się cieszę jeszcze tylko julci kupie dresy do szkoły kurteczkę jesienną jakieś rajstopki buciki i git ubraniowo
w lipcu julki wyprawka i ksiązki w sierpniu adama i jakoś to będzie![]()
No tak racja tylko ze ja mam taki paniczny lek przed dentysta ze zawsze na ostatnia chwile ide jak juz jest zapoznoA&E bo jak ząb kochana boli to się idzie od razu
do dentysty,ja też dostałam już po dupie jeśli chodzi o zęby więc teraz tego pilnuje na bieżąco
jak stan zapalny się robi to już jest masakara,ból do niewytrzymania i buzia spuchnięta.
Superanka - no znalazlam mialam takie buty
grafshoes
buciki piekne bardzo mi sie podobajaPatrysia te sa cudne
grafshoes
No to super przynajmniej przezemnie nie musialas jechac samaWlasnie gadalam z kolezanka ktora ma corke z tego roku co Laura i chetnie sie zabiora z nami do ZOO:-) fajnie bo Laura bedzie miala z kim szalec![]()
Milej wycieczkiNo ja tez sie zwijam bo zaraz obiadek i ubieramy sie na wyprawe do ZOO
Kochana z tymi palcami ja mam dokaldnie to samo juz od paru dni i tez nie mam pojecia co to jestdziewczynki która mi napisze na wątku kulinarnym jakiś łatwy przepis na ciasto z truskawkami ....bo mam ochotę coś upiec na niedzielę na przyjazd julki a ja z pieczeniem na bakier troszkę
julia wraca w niedzielę a adaś w sobotę jedzie na tydzień do babci nad morze ale super trochę odpocznie jak będzie pogoda to popływa w morzu super bardzo się cieszę on też
dziewczyny od kilku dni drętwieją mi bardzo palce u lewej dłoni taki brak czucia a jak nacisnę to mrowienie mam co to może być????myślałam może to brak magnezu![]()
ja tez NIEhi hi to która chętna co by się statystyka zgadzała????????????
od razu mówię ja NIE!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
pamietamy pamietamy fajnie ze zajrzalasWitam pamietacie jeszcze mnie :-)
No to bede musiala wziasc mam nadzieje ze pomoze a magnezu mam w domu dosc bo mi jeszcze po ciazy duuuzzzzo zostaloAgnieszka skoro po alholu tak mialas to napewno za malo magnezu.lukaj magnez +b12
No ja sie bardzo ciesze ze wyszedl z nia na spacerek jak ja spalam i nie gnil caly dzien w domu tylko ciekawa jestem jak ja ubrala&e ale kochny ten twój mąż
anabubka ja jak składam wniosek o rodzinne to zawsze jeszcze o jednorazowe dofinansowanie do zakupu książek zawsze to 100 zł wpadnie a w tym roku 200 bo i dla julki teża u nas w szkole była wywieszk o dofinansowani do wyprawki ale dochód trzeba mieć mały bo 304 zł na osobę a to to nawet my przekraczamy
![]()