reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczynki żegnam się z Wami na dzisiaj.
Bierze mnie coś.
Mam potworny ból głowy i uszu.
Temp w uchu lewym 37.9 w prawym 37.4
Edytuję
Ogólna temp 38.2 i zajebiście szybko rośnie.
Coś się pewnie rozwija.
Idę do łóżka ,bo mnie telepie zimnem ,mam dreszcze i gęsią skórkę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobrej nocki życzę.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ojjjjj dziewczyny widze ze sie opuszczacie z obecnoscia na BB bo znowu nikogo nie ma:szok::szok::szok::szok::szok: zreszta caly dzien malutko nas bylo:szok::szok::szok:
Ide poprasowac w takim razie bo sama ze soba pisac nie bede;-);-);-)
Bede z doskoku moze sie ktoras z was pojawi:tak::tak::tak::tak:

zle sie czuje ale poczytalam co sie tu dzialao jak mnie nie bylo

Sto latek dla Madziulinataszy kolejnych lat w szczesciu i milosci:tak:

Agnieszka widzisz jaka masz zdolna coreczke, brawo dla Emily i prosze jaki pyszny obiadek ugotowalas czas przestac sloiki kupowac bo widze ze Emily smakuje mamusi jedzonko:tak:

As 210zl to spory wydatek:szok:

Patrysia co za szalenstwo z tymi pierogami:szok:

Agatulka zdrowy tryb zycia :) rower fajna sprawa:tak:Moja siostra dietka i rowerek i prosze efekty widac wiec u Ciebie pewnie bedzie to samo:tak:

A ja musze sie wziasc za prasowanie:baffled:
No i pochwale sie bo kupilam te bizuterie:tak:
Bylam z Laura 2h na placu zabaw taki gorac ze m,yslalam ze tam padne oczywiscie przenioslysmy sie do cienia
lali wykapana i po kolacji zasnela:happy2:

Dziekuje za zdrowko wszystkim razem i kazdej z osobna :))

Gratuluje zakupu ciocia:tak::tak::tak:
No i oszczedzaj sie troche jak sie zle czujesz bo jak tak kipniesz na placu zabaw to Laura ci raczej nie pomoze:-:)-:)-( dbaj o siebie i nie przemeczaj sie tak bo organizm i tak masz oslabiony przez chorobsko

Dziewczynki żegnam się z Wami na dzisiaj.
Bierze mnie coś.
Mam potworny ból głowy i uszu.
Temp w uchu lewym 37.9 w prawym 37.4
Ogólna temp 38.2 i zajebiście szybko rośnie.
Coś się pewnie rozwija.
Idę do łóżka ,bo mnie telepie zimnem ,mam dreszcze i gęsią skórkę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobrej nocki życzę.:-)
Nastepny chorowitek:-:)-(
Zdrowka zycze mam nadzieje ze nic powaznego sie nie rozwinie
Dobranoc

wszystkiego naj naj naj dla madziulinataszy i jej krzysia w dniu 10 rocznicy ślubu..............

boziu jak ten czas leci 10 lat temu bawiłam się u nich na ślubie a adaśko był taki maleńki miał 4 m-ce:szok::szok::szok::szok:

dołanczam sie również do zyczeń :tak::tak::tak::tak:

hej dziewczyny:)
wpadlam sie przywitac:)
nazywam sie elwira mam o zgrozo 32 lata i 3 letniego synka Kubusia.Siedze w domu na wychowawczym i robie to co kazda:)jak macie pytania to zapraszm:)
pozdrawiam serdecznie:)

witam nową mamuskę :tak::tak::tak::tak:

witam wszystkich,wreszcie tu dotarła.jak pisała Wam pati komp mi dzis padł i nie mozna było wejść na neta.wezwaliśmy pogotowie komputerowe i chłopaczek naprawił,mozilla całkowicie padła,wyczyścił wszystko i teraz chula ładnie.skasował nas 40zł a robił to 20min,zdzierstwo, a chciał 60zł ale się z nim wytargowaliśmy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no a potem mnóstwo czasu zajeło mi odzyskiwanie chaseł z poczty ,z bb własnie,nk,allegro i tych wszystkich innych rzeczy.i miałąm wejść do was na chwilke ale kumpela wpadła i wybyliśmy z dzieciakami na dwór i wrócilismy 19.30,potem kapiel,kolacja i Oliwka lezy w łóżeczku a ja siadłam wreszcie do kompa.

stęskniłam się za wami,tak sie dziwnie czułam ze nie mogę nic napisac przez cały dzien :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale długo raczej nie posiedze bo idzie u mnie burza.błyska się jak cholera.już się boję,jak zwykle najgorsze burze w nocy.a parno jest okropnie,nie ma czym oddychac więc będzie ostro walić piuorunami.

No i zaczęło lać i słychać coraz blizej grzmoty więc ja wyłanczam kompa.długo tu nie zabawiłam :-D:-D:-D:-D ale to nie z mojej winy :tak::tak::tak::tak:

dobranoc wszystkim

Witam,
dzisiaj byłam u Patrysi, potem w Plazie i kupilam dla uzi śpiworek w 5-10-15 i rajstpki bo w promocji spiworek tylko 20 l i rajstopki tylko z a3zl, ale ostatnie 2 pry byly niestety, a śpiworek kupilam na 68 bo wieksych nie bylo, ale na zime powinien wystarczyc:tak::tak::tak::tak::tak:
po popludniu blam u wujka na urodzinach, m mnie dzisiaj wnerwil i tera sie do niego nie odzywam mam go gdzieś

wklejam fotki tego śpiworka i tego dresiku który ostatnio kupilam, że nie umie robic zdjęc to wysly jakie wysly, na żywo t wsystko wygląda lepiej.....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Załączniki

• IMGP4261.jpg
    IMGP4261.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 28
  • IMGP4265.jpg
    IMGP4265.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 29
  • IMGP4268.jpg
    IMGP4268.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 32
  • IMGP4269.jpg
    IMGP4269.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 30
no kobitki co jest już po 21 a tu takie pustki:szok::szok::szok::szok:
as i ania zdrówka kochane:tak::tak::tak::tak:
mój antoszka już śpi adam buduje coś z klocków i szykuje się do czytania książki o napoleonie pietruszka czyta poradnik jak być idealnym rodzicem ja tu chciałam z wami poplotkować a tu taka cisza:szok:

reklama
Witam,
dzisiaj byłam u Patrysi, potem w Plazie i kupilam dla uzi śpiworek w 5-10-15 i rajstpki bo w promocji spiworek tylko 20 l i rajstopki tylko z a3zl, ale ostatnie 2 pry byly niestety, a śpiworek kupilam na 68 bo wieksych nie bylo, ale na zime powinien wystarczyc:tak::tak::tak::tak::tak:
po popludniu blam u wujka na urodzinach, m mnie dzisiaj wnerwil i tera sie do niego nie odzywam mam go gdzieś

wklejam fotki tego śpiworka i tego dresiku który ostatnio kupilam, że nie umie robic zdjęc to wysly jakie wysly, na żywo t wsystko wygląda lepiej.....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
meduska jakie to śliczne wszystko mi się podoba :tak::tak::tak:a ten śpiworek napewno na zimę ci wystarczy a jest super wygodny i ciepły julia miała podobny jak była malutka i byłam bardzo zadowolona:tak::tak::tak::tak:

Do góry