reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wszystkich!!! Ja dopiero się pojawiłam. Do tej pory sprzątałam. Jak bym wcześniej siadła to nie poszło by mi tak sprawnie.:-)

Muszę jechać na zakupy i strasznie mi się nie chce. Ale jak mus mus.:baffled::baffled::baffled:
oj skad to znam:-D
Kochana ja też tak miałam na początku ciąży :tak: Niedługo Ci przejdzie.:tak:

Hehe ja też lubię jak moi mężczyźni pitraszą :-)

A ja mam las pod noskiem i jagody też.:tak:Pyyyyyyyyyyyychota:-)

Agunia ja też dołączam się do życzeń:-)

Witaj :-)
A ja mam już trochę ogarnięte, dywany poprane, pan był z maszyną i wyprał, ale czyściutkie są !!!!:tak::tak::tak:
A teraz idę sprzątać dalej.:baffled:
Ale to wszystko mi siada na nerwy:baffled: Jeszcze tyle przede mną :blink:

oj ja dzis tez nerwowa jaks jestem:sorry2:

uciekam bo nigdy sie nie wybiore:sorry2:

My po spacerku,grze w piłkę i lodach a teraz będę miała chwilę oddechu po całotygodniowym sam na sam z dziećmi,bo psiółkę na wieś zawiozę a to taki maaaaaaaaaaały;-) kawałeczek drogi ode mnie(ok.35km:-p;-)):tak::-D.
JKrzymciu,ale super torcik urodzinowy zapodałaś;-):tak:,nie ma co:tak::-D.

Anka hihi myslałam że jakies spotkanko Ci sie szykuje, a Ty na zakupy :-D
ja juz odzwyczajona od REALA (sklepu) u nas nie ma :-)

...ale zazdroszcze Wam tego "lasu pod nosem" hihi u nas lasów wogóle nie ma...jak jest to rzadko się zdarza i trzeba kawał jechać...no ale za to mamy przytulne spokojne wioseczki, fajnie jest ;-)

Jadzka, a ja to lubię zakupki, zawsze mam ochotkę :-)

My już po obiadku, grill był , łosoś mniam, teraz zmykamy na spacer.
Do póniej ;-)

Witam was kochane widze że sporo nowych mamusiek do nas dołączyło nie nadrobie bo nie mam szans a pozatym nie czuje sie na siłach chbyba przez tą pogode.
A prosze o głosik do tego zdjecia
Logowanie do nasza-klasa.pl

heloo z jakiej części małopolski jesteś????

Madziula mniamm łosoś

Jadzka ja właśnie wróciłam z zakupów
najlepsze że miałam iśc z mężem a do nas miała przyjśc jego przyrodnia siostra umówiona na 3/4 ja sie wkurzyłam już za 5 4 i sama poszłam kumacie że przyszła za 16 50 i tekst musiałąm obiad zjeśc no padnę
młodzierz to mnei teraz strasznei denerwuje dogadac sie nie idzie z coniektórymi co za czasyyyy nerwa takiego złapałam ze szok

reklama
puchy jak nic

mąż był w makro kupił walizkę na podróż teść widzę sie dołożył miło z jego strony hehheh ale waliza wielka i spokojnie zmieści się wsioo
i rolki dla mnie bo liczę ze tam będzie pogoda by muc jezdzić

kolacja szkraba zapodana zaraz kąpiel i moze uda sie ich do 21 uśpić
obiad na jutro mam z dziś tylko kartofelki obrac i mam wolneee
rano pujde chyba na spokojnie sobie do kościoła i dumam nad pojechaniem na chale i kupieniem klapek bo tylko na obcasie wsio mam choć nie kojaze czy u rodzicó w piwnicy klapek nie zostawiłam

Do góry