reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wpadłam na chwilkę bo imieniny dalej trwają :-p:-p:-p:-p ale połozyłam Oliwkę spac i czekam az uśnie a potem dalej schodzę sie bawić :tak::tak::tak::tak:

widzę że dużo do nadrabiania nie miałam,pusto tu było jak mnie nie było :-D:-D:-D:-D

wiki Ty znowu palisz????? :szok::szok::szok::szok: nie pal kochana :no::no::no::no:

reklama
Witam was kochane widze że sporo nowych mamusiek do nas dołączyło nie nadrobie bo nie mam szans a pozatym nie czuje sie na siłach chbyba przez tą pogode.
A prosze o głosik do tego zdjecia
Logowanie do nasza-klasa.pl
Zagłosowałam:tak: na 5:tak:.
Ale puchy dzisiaj
Toż pisałam,ze jadę a że przypadkiem burza nas zastała ;-)(oj jaka straszna:-D) to dopiero godzinkę temu wróciłam:-p a w domu :szok:wiadomo co i jak syf od podłogi do sufitu:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i weź 3 chłopa w domu zostaw na kilka godzin:nerd:.

Jestem i ja:-)
Mlode juz spia a Dominik u siebie zasypia:tak::tak::tak:
Cholera dostałam dzisiaj @ i o dwa dni za wczesnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ogladała moze ktoras z Was pogode:confused:

reklama
Do góry