reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a Twoj o ktorej wstej ze jeszcze nie spi?

mój M chodzi do pracy na 10.00 rano więc może sobie pozwolic na nocne siedzenie na kompie :tak::tak::tak::tak:

Jejku jak wam zadroszczę własnego gniazdka, normalnie:szok::szok::szok::-D:-D:-D my póki co na wynajmowanym, ale i tak nie jest źle, nie narzekam, wynajmujemy za 100 zł ....
100zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok: za wynajem???? cos misię nie chce wierzyć

dzisiaj chyba jestem pierwsza:szok::szok::szok:

tez sciagnelam ten film ale w dupiatej wersji i nie moglam nalezc do niego napisów, ale to jakis miesiąc temu...

musze znow spróbowac bo ksiazka była prześwietna!!!!

Ale, boje sie e bedzie tak zdupczony film jak kod leonarda da vinci, ksiazka super, a film mi sie nie pdobal:no::no::no:

ja filmem jestem zauroczona,oglądałam fo juz 3 razy :tak::tak::tak::tak:

Witam,

My wczoraj oglądaliśmy Yes Man z Carey`em :tak: Nie przepadam za nim ale film świetny, uśmiałam się nieźle :-D:-D:-D

Idziemy dzisiaj z Niki do przychodni, już mnie ciekawość zżera ile ona waży :zawstydzona/y:
muszę sobie go ściagnąć skoro taki fajny :-)

a tak przy okazji sie witam :-):-):-):-):-):-)
nocka super,wyspana jestem :tak::tak::tak::tak: i słoneczko zaczyna powoli się pojawiać :-)

a z rana sie trochę wkurzyłam,Oliwka rozwaliła bębenek :no::no::no::no: długo się nim nabawiła,w jej rękach wszystko się pali :-D:-D:-D:-D
szkoda bo był bardzo fajny ,jej to chyba trzeba kupić drewniany zeby nie popsuła :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
anabuba daj mi troche tego upalu :-D:-D:-D u mnie od rana mgla :wściekła/y: no ale tej @ to nie zazdroszcze :-p:-p:-p:-p
agunia kwestia przyzwyczajenia :tak:

maly juz zjadl a teraz prosze go by usiadl na nocnik i przerabiam zdjecia ;-)

witam sie i ja.przebudzilam sie o 6 i zsnac nie moglam prze ten upal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sprobuj sciagnac ktores z tych napisow
NAPiSY.info - Znalezione napisy
ja ogladalm w wersji r5 wiec prawie jak dvdrip

ogladalam to juz dawno.film bomba:-)
a widzialas "nie zadzieraj z fryzjerem"?
zawsze z napisy,info ściągam, ale najpierw musze ściągnąv jakas normalną wersje filmu, ni z kina nagrywaną CA bo sie oglądac nie da takiej pasci:dry::dry::dry:

ide si ewykapac i wyszykowac bo znow sie dzisiaj nie zmusze do popoludnia..:dry:
a chce pochodzic troche po sklepach dzisiaj:sorry2:

dzisiaj na obiadek robie bograc bo mnie ochota naszła:-D:-D:-D

ja jestem, wlasnie sie pomalowalam i wysuszylam wlosy, teraz pościelełózko poczekam az sie prostownica nagrzeje i wio na podbój miasta:-D:-D:-D:-D mo.ze coś fajnego kupie:-D:-D:-D a potem szybciutko do domku ugotowac bogracz:tak::tak::tak:

reklama
ja jestem, wlasnie sie pomalowalam i wysuszylam wlosy, teraz pościelełózko poczekam az sie prostownica nagrzeje i wio na podbój miasta:-D:-D:-D:-D mo.ze coś fajnego kupie:-D:-D:-D a potem szybciutko do domku ugotowac bogracz:tak::tak::tak:
bogracz :baffled::baffled::baffled::baffled: feeeeee nie lubie :no::no:
heh Tobie sie hcyba nudzi....
Ja to czekam az maly pojdzie spac i bede mila spokoj :-p:-p:-p

Do góry