reklama
B
Beata1988
Gość
Witam mamuśki!
Ale tu pustki dzisiaj, aż nie mogę w to uwierzyć!

U mnie jakoś leci. Kubek na szczęście zdrowy, Radek pracę znalazł w hotelu z restauracją od wtorku chyba zacznie. Z wojskiem jak na razie nic nie ruszyło i nie wiem kiedy ruszy. Więc nie warto czekać. A ja siedzę w domu i to co zawszę robię. Mamie się zachciało remont w kuchni robić. Bałagan w domu że szkoda gadać
Zdjęć ze ślubu jeszcze nie mam, pod koniec miesiąca powinny być. Jak tylko je dostanę to od razu wrzucę na BB ;-);-)
No to chyba tylko co u mnie, idę się położyć bo od trzech dni głowa mnie boli przez tą pogodę
Miłego wieczorka laski życzę

Ale tu pustki dzisiaj, aż nie mogę w to uwierzyć!

U mnie jakoś leci. Kubek na szczęście zdrowy, Radek pracę znalazł w hotelu z restauracją od wtorku chyba zacznie. Z wojskiem jak na razie nic nie ruszyło i nie wiem kiedy ruszy. Więc nie warto czekać. A ja siedzę w domu i to co zawszę robię. Mamie się zachciało remont w kuchni robić. Bałagan w domu że szkoda gadać

Zdjęć ze ślubu jeszcze nie mam, pod koniec miesiąca powinny być. Jak tylko je dostanę to od razu wrzucę na BB ;-);-)
No to chyba tylko co u mnie, idę się położyć bo od trzech dni głowa mnie boli przez tą pogodę

Miłego wieczorka laski życzę

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No to witam i ja
ale dzis pustki

My spedzielismy super dzien u Ani najpierw wypad do parku ze zwierzetami potem plac zabaw a na zakonczenie milego dnia sobie piwka sprzeelilismy
moj przyjechal po nas po pracy Emily padnieta usnela w aucie bo normalnie chodzi spac o 20 a my od Ani o 22 wyjezdzalismy 

przebralam ja do pizamki ale nawet oczow nie otworzyla przy przebieraniu i zmianie pampersa
musiala bys niezle wykonczona

widze ze tu pusto nikoga niema wiec i ja bede spadac pod prysznic moj pojechal jeszcze do kolegi ale obiecal mi ze do 30 min bedzie spowrotem wiec trzymam go za slowo

do jutra kobietki Dobranoc
ale dzis pustki

My spedzielismy super dzien u Ani najpierw wypad do parku ze zwierzetami potem plac zabaw a na zakonczenie milego dnia sobie piwka sprzeelilismy

widze ze tu pusto nikoga niema wiec i ja bede spadac pod prysznic moj pojechal jeszcze do kolegi ale obiecal mi ze do 30 min bedzie spowrotem wiec trzymam go za slowo

do jutra kobietki Dobranoc
anka26_x_07
Mama Laury :)
no to jeszcze ja sie zamelduje na zakonczenie dani
Laura padla o 21 wiec mialam wolne i moglam spokojnie posiedziec
Agnieszka juz Wam opisala nasze sptkanko wiec nie gbede sie powtarzala
Beata czekamy na foteczki
)
Medeuska nie przegrzewaj sie
Malinka tez bym sie wkurzyla jak by mi mega psota wcielo
Cezkam na fotki
Agnieszka David slowny wiec luzik;-)Emyli faktycznie wykonczona byla

Laura padla o 21 wiec mialam wolne i moglam spokojnie posiedziec
Agnieszka juz Wam opisala nasze sptkanko wiec nie gbede sie powtarzala
Beata czekamy na foteczki
Medeuska nie przegrzewaj sie

Malinka tez bym sie wkurzyla jak by mi mega psota wcielo

Agnieszka David slowny wiec luzik;-)Emyli faktycznie wykonczona byla

Marta1981
Rodzyneczka
Witam nocna porą,miałam awarię systemu,więc nawet nie będę docztywać bo natchnienia brak.Micha na jutro naszykowana,byliśmy na grillu u kumpla M. a teraz biedne

roboty sobie zadało
, a właśnie modli się w kiblu

.
Menu na Jutro: zupka kalafiorowa,młode ziemniaczki ze skrzydełkami po amerykańsku,sałatka z rosołków Amino,pasztet z sera białego,sernik na kruchym spodzie i tort lodowy
(w końcu wyszedł w tej śmisznej formie
),nasączyłam galaretką cytrynową,wysmaruję od środka dżemem wiśniowym i lodów truskawkowych nawciskam,przykryję spodem(też nasączony) i poleję 2-kolorową polewą,świeczuszka z 2 kupiona w Tesco i balony takie do układania różnych form(psa sama zrobiłam);-).

Menu na Jutro: zupka kalafiorowa,młode ziemniaczki ze skrzydełkami po amerykańsku,sałatka z rosołków Amino,pasztet z sera białego,sernik na kruchym spodzie i tort lodowy

agunia-ln
Fanka BB :)
cześć dziewczyny;-)
włąśnie piję kawkę i miałam nadzieję, że dziecko jeszcze trochę pośpi a ja będę miała trochę czasu na bb ale jak zasiadłam przed kompem to Misia właśnie się obudziła
dopadła mnie straszna alergia, m wczoraj skosiła trawę a ja dzisaiaj mam oczy jak królik. nos jak bania, katar się leje a ja nie mogę oddychać tylko non stop kicham

mam alergię na trawy i przyszłam mieszkać na wieś to już chyba szczyt głupoty

ale będę twarda i się nie dam

znowu mam zaległości ale może chociaż częściowo je nadrobię i zobaczę o czym pisałyście
włąśnie piję kawkę i miałam nadzieję, że dziecko jeszcze trochę pośpi a ja będę miała trochę czasu na bb ale jak zasiadłam przed kompem to Misia właśnie się obudziła

dopadła mnie straszna alergia, m wczoraj skosiła trawę a ja dzisaiaj mam oczy jak królik. nos jak bania, katar się leje a ja nie mogę oddychać tylko non stop kicham

znowu mam zaległości ale może chociaż częściowo je nadrobię i zobaczę o czym pisałyście

reklama
Podziel się: