reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam mamuśki!

Ale tu pustki dzisiaj, aż nie mogę w to uwierzyć! :szok::szok::szok:

U mnie jakoś leci. Kubek na szczęście zdrowy, Radek pracę znalazł w hotelu z restauracją od wtorku chyba zacznie. Z wojskiem jak na razie nic nie ruszyło i nie wiem kiedy ruszy. Więc nie warto czekać. A ja siedzę w domu i to co zawszę robię. Mamie się zachciało remont w kuchni robić. Bałagan w domu że szkoda gadać :no:

Zdjęć ze ślubu jeszcze nie mam, pod koniec miesiąca powinny być. Jak tylko je dostanę to od razu wrzucę na BB ;-);-)

No to chyba tylko co u mnie, idę się położyć bo od trzech dni głowa mnie boli przez tą pogodę :no:

Miłego wieczorka laski życzę :tak::tak::tak:

No to witam i ja
ale dzis pustki:szok::szok::szok:
My spedzielismy super dzien u Ani najpierw wypad do parku ze zwierzetami potem plac zabaw a na zakonczenie milego dnia sobie piwka sprzeelilismy:tak::tak: moj przyjechal po nas po pracy Emily padnieta usnela w aucie bo normalnie chodzi spac o 20 a my od Ani o 22 wyjezdzalismy :tak::tak::tak: przebralam ja do pizamki ale nawet oczow nie otworzyla przy przebieraniu i zmianie pampersa:szok::szok: musiala bys niezle wykonczona:tak::tak:
widze ze tu pusto nikoga niema wiec i ja bede spadac pod prysznic moj pojechal jeszcze do kolegi ale obiecal mi ze do 30 min bedzie spowrotem wiec trzymam go za slowo:-D:-D:-D:-D
do jutra kobietki Dobranoc

no to jeszcze ja sie zamelduje na zakonczenie dani:tak:
Laura padla o 21 wiec mialam wolne i moglam spokojnie posiedziec
Agnieszka juz Wam opisala nasze sptkanko wiec nie gbede sie powtarzala

Beata czekamy na foteczki :))

Medeuska nie przegrzewaj sie:no:

Malinka tez bym sie wkurzyla jak by mi mega psota wcielo:-DCezkam na fotki

Agnieszka David slowny wiec luzik;-)Emyli faktycznie wykonczona byla :szok:

Witam nocna porą,miałam awarię systemu,więc nawet nie będę docztywać bo natchnienia brak.Micha na jutro naszykowana,byliśmy na grillu u kumpla M. a teraz biedne:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry: roboty sobie zadało:angry::angry:, a właśnie modli się w kiblu:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Menu na Jutro: zupka kalafiorowa,młode ziemniaczki ze skrzydełkami po amerykańsku,sałatka z rosołków Amino,pasztet z sera białego,sernik na kruchym spodzie i tort lodowy:-p(w końcu wyszedł w tej śmisznej formie:baffled:),nasączyłam galaretką cytrynową,wysmaruję od środka dżemem wiśniowym i lodów truskawkowych nawciskam,przykryję spodem(też nasączony) i poleję 2-kolorową polewą,świeczuszka z 2 kupiona w Tesco i balony takie do układania różnych form(psa sama zrobiłam);-).

Witam :-)
a u mnie dziś zaczeło padać i ma tak być cały dzień.

a my jedziemy dzis do teściów więc nie bedzie mnie cały dzionek na bb.
zaraz się będziemy pakować i po drugim sniadanku Oliwki jedziemy.:-)

cześć dziewczyny;-)
włąśnie piję kawkę i miałam nadzieję, że dziecko jeszcze trochę pośpi a ja będę miała trochę czasu na bb ale jak zasiadłam przed kompem to Misia właśnie się obudziła:baffled:
dopadła mnie straszna alergia, m wczoraj skosiła trawę a ja dzisaiaj mam oczy jak królik. nos jak bania, katar się leje a ja nie mogę oddychać tylko non stop kicham:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam alergię na trawy i przyszłam mieszkać na wieś to już chyba szczyt głupoty:szok::szok::szok:ale będę twarda i się nie dam:-D:-D:-D:-D
znowu mam zaległości ale może chociaż częściowo je nadrobię i zobaczę o czym pisałyście:tak:

reklama
oj współczuje agunia ale skoro masz alergię to może Ci byc ciężko mieszkając tam gdzire jest najwiecej alergenów :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a birzesz jakies leki???

Do góry