reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
nie martw sie nie przegrzalam sie, wczoraj glownie slono bylo a chmurami, a glownie siedzialam w cieniu albo w wodzie:tak::tak:

bylismy z M dzisiaj w KAtowicach kupic Patrykowi monitor- i przy okazji bylismy w Ikei-kupilam takie fajne pojemniczki 3 w zestawie za 10 zl i
IKEA | Akcesoria do łazienki | Akcesoria do WC | LJUSNAN | Pudełko z pokrywką, 3 szt.
2x dywaniki dla Zuzi do pokoju takie kółeczka fajne zielone:tak::tak::tak: IKEA | Tekstylia łazienkowe | Dywaniki łazienkowe | SAXÅN RUND | Dywanik łazienkowy

pisze ze lazionkowy ale wcale tak nie wygląda:confused:

zawsze cos- kasy nie ma ale pierółki trzeba kupić:-D:-D:-D:-D
te ojemniczki fajnie wyglądają na parapecie moim- kupie nastepnym rzemm wiecej jak beda :-D:-D
meduska zakupy swietne takie pojemniczki sama bym chciała:tak:a ten dywanik jest rewelka ja mam taki chabrowy w łazience piorę w pralce i wygląda jak nowy:tak:
Jestesmy juz po spacerku:tak:Mlode spia a Dominik wlasnie skonczył grac na sony:-)
Ja wziełam sobie prysznic i szykuje obiadek:tak:A raczej obiadki bo chyba z nudow gotuje wszystko po kolei:szok:Mam juz gotowy gulasz ,rosol,usmazone pieczarki i obrane ziemniaki:szok::-D
No i musze sie Wam przyznac ze kupilam wczoraj paczke papierosow i pale je:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem z tego powodu bardzo niezadowolona:no::no::no:
aż ty niedobra babo ja ci dam palić!!!!! tęsknota?????????????
a oto co moj kochany wymyslił po prośbie żeby sie ze mną położył , a on wolal ogladac film
:przecież to tak jakbym był obok Ciebie":szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Witam,

Ale nas dzisaj zmoczyło :angry::angry::angry:

Pojechałam z Niki na działkę odebrać Helekę, bo została u baci na noc... Miałam sobie posiedzieć, zjeść grila. No grila rozpaliłyśmy ale już w deszczu, potem przeszło na troszkę, ale jak przyszły następne chmury zebrałam się do domu.:baffled:

Wracałam do domu w starsznej ulewie, a do tego stanęłam w mega korku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jakis wypadek był. Anika zrobiła się głodna i zaczęła marudzić, Helena krzyczy siku. Korek ani drgnie, do domu daleko a na zewnątrz oberwanie chmury :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Musiałam wysiąść wysadzić Helenkę, całe mokre, byłysmy od deszczu, no ale siku zrobione :sorry2: po częsci na moje spodnie :dry: Całe szczęście Anika zadowliła się smokiem :sorry2: Zamiast 20 min jechałam do domu 2 godziny :no:

Ale M o mnie zadbał czekala na mnie kawka i kompiel :-p:cool2: Ale co się starchu najdłam wczasie tej ulewy w aucie to moje...

A teraz M pojechał po nowy fotelik i wózek dla Niki :tak: Nie mogę sie doczekać :-p
ale przygodę miałyście:no::no::no: a pochwal się wóziem :tak:ty jesteś maniaczka wózkowa:-D
CZesc laseczki!
po 1 chciałam sie usprawiedliwic-wczoraj jak to sobota cały dzien zajecie,pozniej byłam u mamy,jak wrociłam polozylam dziewczyny spac to przyszła taka ze burza ze :szok::szok::szok::szok::szok: dawno takiej nie bylo.swiatlo przygasalo parerazy az w koncu calkiem zabrali prad i dali dopiero dzis ok12:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
akurat jak wychodzilam do mamy,wiec mysle ze jestem usparwiedliwomna:-)
no a od mamy wroculam dopiero po 19 i wiadomo co dalej...no i w koncu wszyscy posneli ja juz nawet prysznic zaliczylam wiec mam spokoj:-):-):-):-):-)
ide poczytam ale widze ze duzo tego nie bylo
masz rozgrzeszenie:-D:-D:-Danabubka mój ex mieszka w szczecinie jakiś kilometr ode mnie więc często zabiera dzieci szczególnie teraz jak są wakacje bo jak kończy zimą pracę o 18 to jak miałby z nimi gdzieś wyjść koło 19 to za późno bo adam szkoła i staram się żeby koło 20-20.30 byli w łóżkach le w wakacje to co innego:tak:

a my spędziliśmy milusi dzionek byliśmy na różance(fotki niebawem dodam) na big spacerku jak wyszliśmy o 14 to w domku byliśmy o 18.30 było super ....jutro może mnie nie być na bb bo mama piotra jeszcze jest to nie będe siedziała na kompie;-);-)do pracy jadę jutro na 18 to powinnam się wyrobić do 21.30 -22 więc super:tak::tak::tak:

Jestem ja
Mlodzi spia a mnie łeb tak napiernicza ze szok:no::szok:
Ogladam sobie tv ale nic nie ma:no:Zjadłam juz kolacje i chyba niedługo sie poloze:tak::tak::tak:

i wszystkie uciekły:-:)-:)-(
MALINKUS
A TY co:confused:Masz dzisiaj nocna zmiane:confused:

Ja tez byłam na dlugim spacerku z dzieciakami:tak:Dominik wzial sobie rower no i prawie cała droge go prowadzil:szok:
Pozniej z zaskoczenia przyjechali znajomi i przuwiezli 2 kg truskawek:tak:Zjedlismy je prawie na poczekaniu-tylko troszke schowałam na jutro;-):-)Fajnie ze tak przyjechali bo mialam jakis zrabany humor:no::no::no:a Oni mi go poprawili

Hej dziewczyny
No i po weekendzie, no i po wypoczynku.
W piątek po południu zawieźliśmy Wiki do mojej mamy, bo o 2 w nocy wyjazd na rbi sobie wymyśleliśy. Mała zadowolona, mięliśy odebrać ją w sobotę wiecorem, a ta nie chciała jechać. Tak więc jak wróciliśy z ryb o 13.30, szybko je oczyścić ( ponad 7 kilo! ), zjeść obiad i do wyrka. Jak położylśmy się spać o 16 tak spaliśy do rana gdzieś koło 5. W niedzielę pojechaliśy do małej, ale ona ani myślała z nami wracać, więc podrzuciliśmy ją i moją mamę do prababci i wróciliśy do domu. Troche czasu dla siebie... Wieczorem odebraliśmy kobitki, mała do domu, babcia do dziadka ii sielanka się skończyła. Ale tak strasznie tęskno nam juz za nią było, że szukaliśmy wymówek, żeby ją odebrać, a moja mam krótko-ona nie chce jechać, a wyś odpoczywajcie. No jo.Ale już jest w domku. W nocy dała popalić, chyba miała temperature, bo strasznie się pociła ( nie była za ciepło ubrana i niczym przykryta) a włoski mokre jak z kąpieli. Dziś poniedziałek, mamuśka wstała poklikać, reszta śpi. Nie nadrobię, bo muszę zdążyć zrobic cała masę zanim m wstanie i mnie wygoni. Nada ma urlop.
Buziaki dziewczyniska

Odrobinkę zdążyłam...

Oj, gdyby była kasa to Piotrkowi bym kupiła, kocha paletki i marzą mu się...

Witam nocna porą,miałam awarię systemu,więc nawet nie będę docztywać bo natchnienia brak.Micha na jutro naszykowana,byliśmy na grillu u kumpla M. a teraz biedne:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry: roboty sobie zadało:angry::angry:, a właśnie modli się w kiblu:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Menu na Jutro: zupka kalafiorowa,młode ziemniaczki ze skrzydełkami po amerykańsku,sałatka z rosołków Amino,pasztet z sera białego,sernik na kruchym spodzie i tort lodowy:-p(w końcu wyszedł w tej śmisznej formie:baffled:),nasączyłam galaretką cytrynową,wysmaruję od środka dżemem wiśniowym i lodów truskawkowych nawciskam,przykryję spodem(też nasączony) i poleję 2-kolorową polewą,świeczuszka z 2 kupiona w Tesco i balony takie do układania różnych form(psa sama zrobiłam);-).
Matko kochana, co za pyszności. Następnym razem podaj menu kilka dni wcześniej , co byśmy zdążyły się wyszykować do Ciebie:-D:-D:-D

i przy okazji bylismy w Ikei-kupilam takie fajne pojemniczki 3 w zestawie za 10 zl i
IKEA | Akcesoria do łazienki | Akcesoria do WC | LJUSNAN | Pudełko z pokrywką, 3 szt.

zawsze cos- kasy nie ma ale pierółki trzeba kupić:-D:-D:-D:-D
te ojemniczki fajnie wyglądają na parapecie moim- kupie nastepnym rzemm wiecej jak beda :-D:-D
No kochana, świetny zakup, jak ja chciałam taki 1 sobie kupic, to od 25zł sztuka!

Jestesmy juz po spacerku:tak:Mlode spia a Dominik wlasnie skonczył grac na sony:-)
Ja wziełam sobie prysznic i szykuje obiadek:tak:A raczej obiadki bo chyba z nudow gotuje wszystko po kolei:szok:Mam juz gotowy gulasz ,rosol,usmazone pieczarki i obrane ziemniaki:szok::-D
No i musze sie Wam przyznac ze kupilam wczoraj paczke papierosow i pale je:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem z tego powodu bardzo niezadowolona:no::no::no:
Dowikła-przyganiał kocioł garnkowi-ale nie pal , kuźwa , ja znów rzucam, rzucam i rzucam i się męczę i mpjego jescze leje, bo popala, a od dzis absolutny zakaz.

a oto co moj kochany wymyslił po prośbie żeby sie ze mną położył , a on wolal ogladac film
:przecież to tak jakbym był obok Ciebie":szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
No po prostu hicior!

reklama
Wiyam z rańca, nwet sobie jeszvze herbaty nie zrobiłam i śniadanka a juz do Was zagądam:-D:-D ja sie wyspałam jak nigdy...:sorry2: ale to pewnie tez dlatrgo ze ostanie dni śpie popoludniu:baffled: wczoraj mi sie przysnelo ok 17-18 i do 20 spałam:-D a spac poszlam o 24 za to i M męczylam:szok::-D:-D:-D
trzeba zrobic sobie herbatke i kanapeczki jakies:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny
No i po weekendzie, no i po wypoczynku.
W piątek po południu zawieźliśmy Wiki do mojej mamy, bo o 2 w nocy wyjazd na rbi sobie wymyśleliśy. Mała zadowolona, mięliśy odebrać ją w sobotę wiecorem, a ta nie chciała jechać. Tak więc jak wróciliśy z ryb o 13.30, szybko je oczyścić ( ponad 7 kilo! ), zjeść obiad i do wyrka. Jak położylśmy się spać o 16 tak spaliśy do rana gdzieś koło 5. W niedzielę pojechaliśy do małej, ale ona ani myślała z nami wracać, więc podrzuciliśmy ją i moją mamę do prababci i wróciliśy do domu. Troche czasu dla siebie... Wieczorem odebraliśmy kobitki, mała do domu, babcia do dziadka ii sielanka się skończyła. Ale tak strasznie tęskno nam juz za nią było, że szukaliśmy wymówek, żeby ją odebrać, a moja mam krótko-ona nie chce jechać, a wyś odpoczywajcie. No jo.Ale już jest w domku. W nocy dała popalić, chyba miała temperature, bo strasznie się pociła ( nie była za ciepło ubrana i niczym przykryta) a włoski mokre jak z kąpieli. Dziś poniedziałek, mamuśka wstała poklikać, reszta śpi. Nie nadrobię, bo muszę zdążyć zrobic cała masę zanim m wstanie i mnie wygoni. Nada ma urlop.
Buziaki dziewczyniska
No to mieliście super weekendzik:tak:

kurcze ale bym sobie zjadła rybke taką złowiona świeżutką nei z Auchana:-D:-D

co do dywaników to juz mialam w rece 2x takie po 30 zl tez okrągłe pratycznie takie same 3cm mniej obwodu miały i nie róźniły sie wogole materiałem praktycznie ani wykonaniem to jak zobaczyłam tamte niby łazienkowe za 13 to tamte rzuciłam i wziełam te:-D:-D:-D

Do góry