reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam,

ja tylko na chwilkę :tak:

Anika nie ma ospy i chyba na razie spokój z ta paskudą :-p Niestety ropieje je oczko, lecimy dzisiaj na wizytę na 16... Pod warunkiem, Ze Helenka nie uśnie :dry: No ale nie było innego terminu. A no i Niki waży 3640, czyli kolejne 2300 do przodu :tak::tak::tak:

Zostajemy same w domu, do czwartku, zobaczymy czy uda mi się wyłuskac chwilkeczasu na bb :baffled:

JAk dam radę to jeszcze poźniej do was zajzę :tak:

Buziaki :blink:

Anabuba, wpadaj domnie kiedy bedziesz chciała :tak:
No to super przybiera:tak::tak::tak:Mozesz byc dumna:-):tak:

Luiza to ślicznie Anika przybiera na wadzę.a z oczkiem będzie dobrze :tak::tak::tak::tak:

dowikla 2 lata,to i tak dużo,no ale jak mus to mus :tak::tak::tak::tak: a jeśli mozna wiedziec dlaczego musiał sprzedać warsztat?nie opłacało sie ?

AGNES
Cały czas sie oplacało bo mial mnstwo klientow i co chwile dochodzily kolejne duze firmy:tak::tak:
Ale od czerwca zaczeli poszerzac ulice na ktorej mial wartszat i zabieraja ten cały plac na ktorym klienci stali w kolejce wiec nie mieliby gdzie zostawiac samochodow:no:A zdarzało sie ze mial zostawionych 10 aut i pozniej sobie odbierali

AGNES
Cały czas sie oplacało bo mial mnstwo klientow i co chwile dochodzily kolejne duze firmy:tak::tak:
Ale od czerwca zaczeli poszerzac ulice na ktorej mial wartszat i zabieraja ten cały plac na ktorym klienci stali w kolejce wiec nie mieliby gdzie zostawiac samochodow:no:A zdarzało sie ze mial zostawionych 10 aut i pozniej sobie odbierali
no to wielka szkoda :tak::tak::tak::tak::tak:

w takim bądź razie dzień leniwca przekładamy na jutro, po weekendzie trzeba posprzatać, ja juz sobie poprasowałam, pranie sie robi, ale nadal ta zmywarka mnie nie przekonuje :p a te naczynuia w zlewie patrza na mnie taki błagalnym okiem :p mam nadzieje ze niedługo zbiore sie na odwage póki co ide sobie zrobic kawke
no to jutro mamy dien leniwca!:tak::tak:

komp mi całkiem pada teraz to nie tylko ja nie moge dodawac emotów ale i wasze mi sie nie pokazują :Ojak sie robi formatkę?? to coś trudnego, dodam że nie mam nic ważnego na kompie do zapisania
Nic trudnego-masz dwa dyski czy jeden? to Ci wytłumacze:tak::tak:
tak M jedzie z nami :tak::tak::tak::tak::tak: mam nadzieje ze sobie odpocznę.no na pewno od sprzątania,gotowania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Oliwka będzie bawić się z kuzynostwem więc powinnam mieć ją z głowy :-D:-D:-D:-D:-D

malinka mam nadzieję ze przez te parę dni mnie nie zapomnicie????:-p:-p:-p

ja na noc wyłączam wiatrak bo w tamtym roku się załatwiłam,chodził całą noc a rano wstałam cała zawiana,wszystko mnie bolało,nie mogłam sie w ogóle ruszać zwłaszcza kark mnie strasznie bolał.u nas wiatrak chodzi tylko w dzień :tak::tak::tak::tak::tak:

no to wpadłaś jak po ogień :-D:-D:-D:-D:-D:-D

medea kurczę zmusiłaś się :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D muszę to zapisać w kalendarzu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to nieźle poszaleliście sobie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Musze sie pochwalić Oliwka dziś nauczyła się mówić słowo "DO WIDZENIA" :tak::tak::tak::tak::tak:

robiliśmy zakupy,wychodzimy ja mówię do Pani do widzenia a Oliwka usmiecha się do pani i mówi też do widzenia i jej macha.
Czasmi potrafi sie zachować :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A i przebił się Oliwce wreszcie ząbek-górna prawa dwójka !!!!!! wreszcie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ma już na koncie 11 zębów
Gratuluję ząbka i dowidzenia:tak::tak:

a mój syn mówi "mamo czemu piszesz przecież gary są brudne, musisz umyć"
dobre:-D:-D:-D

Witam,

Anika nie ma ospy i chyba na razie spokój z ta paskudą :-p Niestety ropieje je oczko, lecimy dzisiaj na wizytę na 16... Pod warunkiem, Ze Helenka nie uśnie :dry: No ale nie było innego terminu. A no i Niki waży 3640, czyli kolejne 2300 do przodu :tak::tak::tak:

Zostajemy same w domu, do czwartku, zobaczymy czy uda mi się wyłuskac chwilkeczasu na bb :baffled:

To dobrze ze nie ma ospy, ładnie przybiera:tak: a z oczkiem na pewno bedzie wszystk ook:tak::tak::tak:

ja wlasnie wróciłam od babci- sostra pojechala- z babcia pogadalam, teraz musz ejakos fotke zrobić L4 zeby byla w miare czytelna, bo juz mam 5 dni od osatniego a do 7 dni musze dac, a jutro kierowniczki nie ma wiec potem bedzie za późno:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

helo
a jak mam dzis podly dzien.
bardzo podly.
mala sie obdzial o 5 rano no to ja jej mleko a ona nie i wyjeani pic a do mnie do lozka no nic.po pol godzjakos jej wcisnleam mleko i zalapala.ale dalej daleko do spania.krecila sie marudzila itd.woncu zaczela przyspypiac do zaraz wyla przez sen.
w koncu przed 7 usnela a jak z nia.
stalysmy przed 9 ale te 2 godz wyrwane to jzu zle na mnie dzial jak plachta na byka.
no a potem kurcze niby nie jest az tak goracao a sie poce jak glupia.
cmia mnie zeby,nie tak zeby rac procha i nie wiem czyby cos dalo ale tak ze mnie wkurza.i to chyba 3 zeby naraz.mam nadzieje ze dzis sadytska cos pomoze bo mnie cos trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
slucajcie ja dopiero od rana pozmywalaam:szok::szok::szok::szok::szok:
zdjelam poszeewki z poscieli i wyawlailam posciel na dwor,no i potem odkurzylam,umylam podloge,dalam dzieciom jesc i je na dwor i zrobilam jedno pranie.i to mi zajleo tyle godzin:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem zla sama na siebie.
i cos mnie jajnik dzga i pralak sie cos pier.... bo ja patrze a ona poierzez 2 godzi nadal zasadniczea powinna juz plukac:szok: albo i skonczyc pranie.i zamaist 60stoni to chyba 90 bla bo pranie gorace:szok::szok::szok: dobrze ze to reczniki.
a pralka nawet roku nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

normalnie dzieci jakbym mogla to bym zamknela gdzies i zakneblowala
nic mi sie nie chce i chodze wkur:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na maxa sama nie wiem czemu........

jak nja nie cieproe poniedzialkow!!!!!!!!!!!!!!1
mialam nadziejej ze w wakacje sobie odpoczne a tu jeszcze gorzej.......

no wyzalilam sie to ide poczytac

masz rozgrzeszenie:-D:-D:-Danabubka mój ex mieszka w szczecinie jakiś kilometr ode mnie więc często zabiera dzieci szczególnie teraz jak są wakacje bo jak kończy zimą pracę o 18 to jak miałby z nimi gdzieś wyjść koło 19 to za późno bo adam szkoła i staram się żeby koło 20-20.30 byli w łóżkach le w wakacje to co innego:tak:

a my spędziliśmy milusi dzionek byliśmy na różance(fotki niebawem dodam) na big spacerku jak wyszliśmy o 14 to w domku byliśmy o 18.30 było super ....jutro może mnie nie być na bb bo mama piotra jeszcze jest to nie będe siedziała na kompie;-);-)do pracy jadę jutro na 18 to powinnam się wyrobić do 21.30 -22 więc super:tak::tak::tak:

to masz ex na miesjcu?swoje plusy i munusy

Hej dziewczyny
No i po weekendzie, no i po wypoczynku.
W piątek po południu zawieźliśmy Wiki do mojej mamy, bo o 2 w nocy wyjazd na rbi sobie wymyśleliśy. Mała zadowolona, mięliśy odebrać ją w sobotę wiecorem, a ta nie chciała jechać. Tak więc jak wróciliśy z ryb o 13.30, szybko je oczyścić ( ponad 7 kilo! ), zjeść obiad i do wyrka. Jak położylśmy się spać o 16 tak spaliśy do rana gdzieś koło 5. W niedzielę pojechaliśy do małej, ale ona ani myślała z nami wracać, więc podrzuciliśmy ją i moją mamę do prababci i wróciliśy do domu. Troche czasu dla siebie... Wieczorem odebraliśmy kobitki, mała do domu, babcia do dziadka ii sielanka się skończyła. Ale tak strasznie tęskno nam juz za nią było, że szukaliśmy wymówek, żeby ją odebrać, a moja mam krótko-ona nie chce jechać, a wyś odpoczywajcie. No jo.Ale już jest w domku. W nocy dała popalić, chyba miała temperature, bo strasznie się pociła ( nie była za ciepło ubrana i niczym przykryta) a włoski mokre jak z kąpieli. Dziś poniedziałek, mamuśka wstała poklikać, reszta śpi. Nie nadrobię, bo muszę zdążyć zrobic cała masę zanim m wstanie i mnie wygoni. Nada ma urlop.
Buziaki dziewczyniska
no to niezly polow!
zazdrosczez wm odpoczynku.moj p chodzi na druga robote wiec od rana do nocy jestem sama z dziewczynami.jak pojde do amyam czuy cos to ciut inaczej ale chetnie na vcaly dzien bym sie w ogole pozbyla i gdzies pojechala,ale nie mam ich z kim zostawic:baffled::baffled::baffled:

wstawilam pranie a dalej nic mis ie nie chce:baffled: najgorsze ze musze sie zrobic a jak musze sie zrobic zeby wyjsc do sklepu to juz mam dzien do dupy:-D:-D:-D a bez ziemniaków obiadu nie zrobie:-D:-D:-D
non stop siadam i sie patrze w pretrzen zamiast sie czegos zlapac, co jakas rzecz odniose na miejsce to tam siadam i idpoczywam 20 min jakbym nie wiem jaki wysilek zrobiła:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D

ja mamdzis tak samo....
a obiadu nie robila i nie robie.
mam togdzies
nawet sniadania nie jadlam bo nie jestem glodna.....
i nawet w brzuchu mi nie burczy....

witajcie dziewczynki, nie było mnie troche bo znów mi sie komp zepsuł, tym razem jakiś wirusik mi się wkradł, komp zaczął mi wszystko kasować i zamykać póki co narazie działa ale nie wiem ile jeszcze podziała wię jak anów zniknę przepraszam bardzo znów piszę z explorera ( bo firefox'a mi też skasowało) więc bedzie ciężko:( nie mogę cytować więc nie będę nadrabiać mam nadzieję że nie bedziecie mi miec tego za złe, u nas nareszcie sie pogoda zrobiła słoneczko ładnie świeci więc można iść poszukac pracy:p a niestety z praca jest jedna wielka masakra nigdzie jej nie ma!!!

zainstaluj sobie opere i jakis program antywirusowy.

Mieszkam w okolicach Inowrocławia (kujawsko-pomorskie). Orzeczenie mam narazie do listopada. Potrzebna by była wanna z hydromasażem ale podobno wnioski się składa tylko w styczniu:wściekła/y:
A tak wogóle to witam się z Wami!
Wczoraj zdychałam po sobotnim wieczorku z mężem. Wypiłam 3 drinki :no:
To juz nie te lata :baffled:
A roboty mam tyle że szkoda gadać-na szczęście proszku nie mam:baffled: wiec pranie odkładam, prasować mi się nie chce. Jak Zuzka sie obudzi to jade na zakupy:sorry2:

dla Ciebie- Programy PFRON - PCPR Inowrocław

a co do terminow-oni co kwartal chyba dostaja kase na jkies tam cele.powiem tyle ze nie zaszkodzi zapytac,ja na kompa dostalam kase w sierpniu co teoeretycznie nie bylo.

witam dziewczynki:happy2:
korzystam z chwiluni że A ntoszka śpi a Julia zaciągneła babcię Marysię do czytania bajek to ja muszę choć na chwilunię ech ten nałóg:-D:-D:-D:-D:-D
nocka do bani 6 pobudek a ja zasnąć długo nie mogłam więc zasnełam koło 2 a obudził mnie antoszka 6 razy a o 6.20 wstał już na dobre:wściekła/y:no ale jakoś trzeba funkcjonować 2 kawusię pije i powoli wracam do żywych:tak::tak:
mi też się nic robić dziś nie chce:-p
agnes to jedziesz do siostry to sobie z oliwką odpoczniecie:tak:mąż jedzie z wami???? no i wracaj szybko bo jak to tak bez ciebie na bb:no:
lunka ale mieliście fajniusi weekend:tak::tak::tak:a jak wam się układa???
natalineczka dobrze że jesteś:tak:a gdzie szukasz pracy???na cały etat???
meduska po co przepłacać :tak:a pisałam ci ja mam taki chodniczek okrągły i jestem bardzo zadowolona w pralce pierze sie pierwszorzędnie:tak:
dziewczyny w netto jest promocja na pampersy wczoraj babcia Antoszce kupiła pampersy te pomarańczoew sleep&pley chyba za 64 sztuki 33 zł a za normalne pampersy te zielone 64 szt za 37zł :tak:a opłaca się mniejsze rozmiary wiadomo tych więcej w paczce jest aaaa dla tych co potrzebują pampersa rozmiar 1 to się dopiero opłaca bo 96 szt za 37 zł:tak:

mi szwgaier kupue-ostatnio pamersy nr 5 111szt za 85zl

meduska jeśli masz racje to będzie dobrze bo ja myślałam że wogóle od nowa system będe musiała wgrać :(((((((((((((((( malinka 1 pracy szukam raczej na cały etat, na pół jeszcze mnie nie ratuje narazie mam kuronia ale niestety tylko do sierpnia i koniec jeśli nic nie znajde to pójdę na jakis staż :((((((((((((((( dziewczyny a co sadzicie o bezpłatnych szkołach policealnych?? miała któraś jakieś doświadczenia?? naprawde są bezpłatne??

format dysku-stawiasz system;)najlepiej.mozesz zrobic najpeirw defragmebtacje dyskow i czyszczenie ale pewnie system Cie czeka

"na tapczanie lezy leń nic nie robi cały dzień" dziś ogłaszam dzień lenistwa kto sie pod nim podpisuje??? moje lenistwo zdobyło szczyty, nawe zmywarki mi sie nie chce zapakować masakra :OOOOOOOOOOO

JA TEZ SIE PODPISUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ech napiszę Wam coś.
Pośmiejcie się .
A co :-D:-D:-D:-D:-D
Wczoraj tak super spędzaliśmy z Darkiem popołudnie,że zapomnieliśmy o zostawionej na gazie karkówce,która się dusiła :baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Efekt mega dym na całym piętrze i smród przypalenizny w całym domu przez kilka godzin.:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Zrobiliśmy sobie odlot na całego :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D i kupę sprzątania do tego.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehhehe to poszalaliscie

A i przebił się Oliwce wreszcie ząbek-górna prawa dwójka !!!!!! wreszcie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ma już na koncie 11 zębów

gratuluje zabka.
Weronika juz od dawna ma wszytskie.teraz czekamy na 5

Witam,

ropiajece ocka to norma.oby to byl tylko stan zapalny,bo moje obie mialy poztykamne nakliki i nikomu nie polecam:no::no::no:
dzieki za zaproszenie bo sie sama wprosilam:-D

nie wiem czy uda mie sie samej wpasc ale jakby co to moge z cholota?

reklama
Do góry