Mama Helenki
i Aniki :D
Będę musiała iść z tym do lekarza![]()
Ja bym poczekała, osatnio Helena miala rzęsę na środku oka, następnego dnia już jej nie było

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę musiała iść z tym do lekarza![]()
ja jak byłam u pediatry a potem u okulistki to okazało się ze to co przepisała pediatra to do d...Byłam u pediatry, przepisała to samo co mam...
Okuliste ma za tydzień więc nie panikuje na razie...
Ech napiszę Wam coś.
Pośmiejcie się .
A co
Wczoraj tak super spędzaliśmy z Darkiem popołudnie,że zapomnieliśmy o zostawionej na gazie karkówce,która się dusiła
Efekt mega dym na całym piętrze i smród przypalenizny w całym domu przez kilka godzin.
Zrobiliśmy sobie odlot na całegoi kupę sprzątania do tego.
![]()
jestem zaw takim bądź razie dzień leniwca przekładamy na jutro, po weekendzie trzeba posprzatać, ja juz sobie poprasowałam, pranie sie robi, ale nadal ta zmywarka mnie nie przekonujea te naczynuia w zlewie patrza na mnie taki błagalnym okiem
mam nadzieje ze niedługo zbiore sie na odwage póki co ide sobie zrobic kawke
as 76 my w sobote bylismy na roczku u kuzynki, moja ciotka przyszła z całą ferajną (na impreze ma około 1 km), napiła sie kawki, zjadła kawałeczek torta, po czym stwierdziła że zostawiła ciasto w piekarniku, nie wiem co sie później działo bo musiałyśmy jechać do domku, ale wszyscy mielismy ubaw po pachy, ona pewnie nie
ale masz nerwa wrrrr....oj bywają takie dnihelo
a jak mam dzis podly dzien.
bardzo podly.
mala sie obdzial o 5 rano no to ja jej mleko a ona nie i wyjeani pic a do mnie do lozka no nic.po pol godzjakos jej wcisnleam mleko i zalapala.ale dalej daleko do spania.krecila sie marudzila itd.woncu zaczela przyspypiac do zaraz wyla przez sen.
w koncu przed 7 usnela a jak z nia.
stalysmy przed 9 ale te 2 godz wyrwane to jzu zle na mnie dzial jak plachta na byka.
no a potem kurcze niby nie jest az tak goracao a sie poce jak glupia.
cmia mnie zeby,nie tak zeby rac procha i nie wiem czyby cos dalo ale tak ze mnie wkurza.i to chyba 3 zeby naraz.mam nadzieje ze dzis sadytska cos pomoze bo mnie cos trafi
slucajcie ja dopiero od rana pozmywalaam
zdjelam poszeewki z poscieli i wyawlailam posciel na dwor,no i potem odkurzylam,umylam podloge,dalam dzieciom jesc i je na dwor i zrobilam jedno pranie.i to mi zajleo tyle godzin
jestem zla sama na siebie.
i cos mnie jajnik dzga i pralak sie cos pier.... bo ja patrze a ona poierzez 2 godzi nadal zasadniczea powinna juz plukacalbo i skonczyc pranie.i zamaist 60stoni to chyba 90 bla bo pranie gorace
dobrze ze to reczniki.
a pralka nawet roku nie ma
normalnie dzieci jakbym mogla to bym zamknela gdzies i zakneblowala
nic mi sie nie chce i chodze wkur
na maxa sama nie wiem czemu........
jak nja nie cieproe poniedzialkow!!!!!!!!!!!!!!1
mialam nadziejej ze w wakacje sobie odpoczne a tu jeszcze gorzej.......
no wyzalilam sie to ide poczytac
Skądś to znam, smam tak mam, to te upały, no a Ty na dodatek w ciąży jesteś, no nie da się ukryć...wstawilam pranie a dalej nic mis ie nie chcenajgorsze ze musze sie zrobic a jak musze sie zrobic zeby wyjsc do sklepu to juz mam dzien do dupy
a bez ziemniaków obiadu nie zrobie
![]()
non stop siadam i sie patrze w pretrzen zamiast sie czegos zlapac, co jakas rzecz odniose na miejsce to tam siadam i idpoczywam 20 min jakbym nie wiem jaki wysilek zrobiła![]()
To może kiedyś na kawuche się umówimy, ja z InowrocławiaMieszkam w okolicach Inowrocławia (kujawsko-pomorskie).
ja ja ja!!!"na tapczanie lezy leń nic nie robi cały dzień" dziś ogłaszam dzień lenistwa kto sie pod nim podpisuje??? moje lenistwo zdobyło szczyty, nawe zmywarki mi sie nie chce zapakować masakra :OOOOOOOOOOO
:-):-):-):-)Ech napiszę Wam coś.
Pośmiejcie się .
A co
Wczoraj tak super spędzaliśmy z Darkiem popołudnie,że zapomnieliśmy o zostawionej na gazie karkówce,która się dusiła
Efekt mega dym na całym piętrze i smród przypalenizny w całym domu przez kilka godzin.
Zrobiliśmy sobie odlot na całegoi kupę sprzątania do tego.
![]()
Moje gratulacje!!!A i przebił się Oliwce wreszcie ząbek-górna prawa dwójka !!!!!! wreszcie
Ma już na koncie 11 zębów
Ale lipa kochana, dnia nie pozazdroszczę. Co do palki-chyba jeszcze na gwarancji, co? Szybko sprawdź i działaj!helo
a jak mam dzis podly dzien.
bardzo podly.
mala sie obdzial o 5 rano no to ja jej mleko a ona nie i wyjeani pic a do mnie do lozka no nic.po pol godzjakos jej wcisnleam mleko i zalapala.ale dalej daleko do spania.krecila sie marudzila itd.woncu zaczela przyspypiac do zaraz wyla przez sen.
w koncu przed 7 usnela a jak z nia.
stalysmy przed 9 ale te 2 godz wyrwane to jzu zle na mnie dzial jak plachta na byka.
no a potem kurcze niby nie jest az tak goracao a sie poce jak glupia.
cmia mnie zeby,nie tak zeby rac procha i nie wiem czyby cos dalo ale tak ze mnie wkurza.i to chyba 3 zeby naraz.mam nadzieje ze dzis sadytska cos pomoze bo mnie cos trafi
slucajcie ja dopiero od rana pozmywalaam
zdjelam poszeewki z poscieli i wyawlailam posciel na dwor,no i potem odkurzylam,umylam podloge,dalam dzieciom jesc i je na dwor i zrobilam jedno pranie.i to mi zajleo tyle godzin
jestem zla sama na siebie.
i cos mnie jajnik dzga i pralak sie cos pier.... bo ja patrze a ona poierzez 2 godzi nadal zasadniczea powinna juz plukacalbo i skonczyc pranie.i zamaist 60stoni to chyba 90 bla bo pranie gorace
dobrze ze to reczniki.
a pralka nawet roku nie ma
normalnie dzieci jakbym mogla to bym zamknela gdzies i zakneblowala
nic mi sie nie chce i chodze wkur
na maxa sama nie wiem czemu........
jak nja nie cieproe poniedzialkow!!!!!!!!!!!!!!1
mialam nadziejej ze w wakacje sobie odpoczne a tu jeszcze gorzej.......
no wyzalilam sie to ide poczytac
Super!!! Koleżanka też akwarystkaTaki widok mam w swoim akwarium,cudo(tyle,że moje to samiec czerwony a samiczka biała z czerwonymi płetwami)
YouTube - tarło bojowników
Będę trzymać kciuki. Ja ma dużo odstających pieprzyków ale sie boje a zresztą nie widzę żeby się z nimi coś działo to może jest okMy wróciliśmy z dworu niedawno dopiero,Oliwka umyta,najedzona i ma spać
oby szybko usnęła bo chciałabym się wykapać i dokończyć pakowanie,jeszcze parę rzeczy muszę przeprasować.(ale to pryszczyk kwestia 15min przy żelazku)
jutro idę dziewczyny do poradni onkologicznej.Mam na plecach takiego sporego odstającego pieprza, i idę to zbadać i zobaczyć co to jest bo tyle sie słyszy o tych czerniakach.więc lepiej dmuchać na zimno.
trzymajcie kciuki dziewczyny aby wszystko było ok.
mam tam być między 11.00-12.00,boję się strasznie,niby to tylko badanie ale mam stracha.także bąźcie ze mna myslami.:-):-):-):-)