reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

JKadzka odtwa na pare dni caliem nabial-kzady der,serek,mleko itd itd, i nie dawaj Bebika.i jak sie poprawia i kupki i nie bedzie wymiotowac tzn ze znalazlas winowajce,a jezeli nie to moze problem i to ni jest wzykly refluks niemowlaka tylko taki co trzeba jkaos leczyc.
jezeli sie okaze ze alerga to wtedy po tygdoniu zrob probe i najedz sie nabialu,jak sie znow zacznie to wtedy do lekarza
no i dobranoc

reklama
Jadźka kurcze, może rzeczywiście to być refluks albo skaza białkowa, mój czarek, miał uczulenie na mleko dopiero jak go odstawiłam od cyca, ale ani nie wymiotował ani nie miał jakiejś wybitnej kupki, czasem nawet kilka dni jej nie robił, za to miał wysypkę na całych pleckach, odstawiłam mu mleko jadł raz dziennie na noc, żadnych deserków nic z nabiału, tylko zupki i owoce, i teraz odpukać narazie nic mu nie jest, a już od miesiąca prawie dostaje mleko dwa a czasem nawet trzy razy dziennie, poprostu przeszło, myślę że to chyba nie było uczulenie na mleko ani skaza białkowa tylko poprostu "przebiałkowanie" i trza było detoks zarządzić :))

reklama
Do góry